Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אמא שלי רכשה רכב יונדאי I10 אוטומט, 2014 דרך כלמוביל בעסקה הזאת:

1. נתנה להם את הרכב הקודם שלה כמקדמה - עלות 24K

2. תשלום חודשי של כ 200ש"ח

3. תשלום של 30K בסוף ה 3 שנים

היום נראה שלא תהיה באפשרותה לשלם את ה 30K בסוף התקופה.

מה יהיה הכי נכון לעשות?

אני מניח שלמכור את הרכב עכשיו בשוק החופשי (נניח בסביבות 50K) ולשלם לכלמוביל את החוב שנותר (נדמה לי בסביבות 35K).

היא תצטרך רכב אחר ולכן נצטרך למצוא משהו ב 15-20 אלף

האם יש דרכים אחרות? או דרך נכונה יותר לעשות את היציאה מעסקת הליסינג הזאת?

תודה

פורסם

אני מניח שהרכב רשום על שמה - כך שמדובר בעיסקת מימון, ולא בעיסקת ליסינג.

ברוב העסקאות הללו אפשר לגלגל את העיסקה הלאה באמצעות קבלת הלוואה בגובה היתרה, והמשך תשלום חודשי לשלוש שנים (תשלום של כ-800 ש"ח בחודש בערך)

יתכן שהדרך הנכונה תהיה להגיע לסוף התקופה, לשלם מה שיש, ואת היתרה לפרוש לשלוש שנים נוספות. כך אמא שלך תמשיך לנסוע ברכב חדש יחסית, ובלחץ כלכלי מינימלי.

רכב ב-15-20K יצריך גם יישור קו ויהיו גם הוצאות תיקונים, כך שבכלל לא בטוח שתחסוך משהו מהסיבוב הזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא מכיר כל כך עסקאות ליסינג מימוני אבל נשמע שלחפש רכב ב 15-20 אלף ש"ח זה מתכון לבעיות ולכאב ראש בעתיד.

אם היא מרוצה מהרכב, הוא מתאים לצרכים שלה, והעסקה היא ל 3 שנים - כלומר מסתיים עוד כשנה+ - לא יודע מה המצב והאפשרויות אבל שתנסה לחסוך כסף במהלך השנה שנותרה ותקח הלוואה על הסכום שנותר בתום ה 3 שנים.

פורסם

מלכודת הדבש בעיסקה הנ"ל היתה תשלום חודשי מאוד נמוך של 200 ש"ח.

בתום 3 השנים שתפרוס את הבלון של ה30,000 ש"ח ל36 חודשים ותחזיר 900 ש"ח לחודש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מלכודת הדבש בעיסקה הנ"ל היתה תשלום חודשי מאוד נמוך של 200 ש"ח.

בתום 3 השנים שתפרוס את הבלון של ה30,000 ש"ח ל36 חודשים ותחזיר 900 ש"ח לחודש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

לבדוק אפשרות להלואה בנקאית ל-5 שנים (זה מה שהיתה צריכה לעשות לפני שנתיים). השאלה היא איזה בטוחולת יש לה, והאם הבנק ישוש לשעבד את הרכב המשומש או שידרוש רבית גבוהה.

חוץ מזה, משהו במספרים לא מסתדר לי, תשלום של 200 ש"ח לחודש בנוסף לסכום של מקדמה ותשלום סופי מביא אותי ל-61200 ש"ח, הרב פחות ממחיר המכונית אפילו בלי לחשב רבית על ההלואה. צריך להיות סכום מנוסף (או תשלום חודשי יור גדול), או שיש איזו עז אחרת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לבדוק אפשרות להלואה בנקאית ל-5 שנים (זה מה שהיתה צריכה לעשות לפני שנתיים). השאלה היא איזה בטוחולת יש לה, והאם הבנק ישוש לשעבד את הרכב המשומש או שידרוש רבית גבוהה.

חוץ מזה, משהו במספרים לא מסתדר לי, תשלום של 200 ש"ח לחודש בנוסף לסכום של מקדמה ותשלום סופי מביא אותי ל-61200 ש"ח, הרב פחות ממחיר המכונית אפילו בלי לחשב רבית על ההלואה. צריך להיות סכום מנוסף (או תשלום חודשי יור גדול), או שיש איזו עז אחרת.

גם לי נראה תשלום חודשי קצת יותר גבוה (בדר"כ הם לא מעגלים את הסכום החודשי, וזה יוצא משהו כמו 279 לחודש או משהו בסגנון).

אבל הסכום בגדול די הגיוני כי תחשוב שI10 פרימיום חדשה 2016 היום אתה משיג 0 ק"מ ב 68. הגיוני שרמת הבסיס תיהיה זולה יותר.. אז הסכום די סביר.

• תוכן חדש...