Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצגה מרצדס E class החדשה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
וזה נעשה מאותה סיבה בדיוק; הגולף היא מכונית הלחם והחמאה של פולקסווגן, ובמכונית שמוכרת כמעט מיליון יחידות בשנה, לא לוקחים סיכונים.

בדיוק כמוה, גם ה E מהווה את נדבך המכירות העיקרי של מרצדס, לפחות ב 49 שנה האחרונות,ולכן החליטו על שיכפול העיצוב.

מבין את התפיסה אבל זה לא יכול להתקיים ברכב של שש ספרות LARGE.

אנשים שמוציאים כזה סכום מחפשים גם את הבידול מהגרסאות ה"זולות".

אם כבר, רכב כזה צריך לקבל שיוך לקבוצה למעלה, לא למטה.

ליצור קווים דומים בין המשפחות אך בו זמנית ליצור בידול זה משהו שמרצדס עשו מעולה עד עכשיו.

פה זה כלאחר יד וממש לא מתאים ליצרן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מרצדס E קלאס היא הדגם של מרצדס ב"ה" הידיעה.

היא זו שמובילה את המכירות שלה בעולם ומבחינת מרצדס, זו לא היא שנראית כמו C ו-S קלאס, אלו הן שנראות כמוה.

זה שהיא הוצגה כאחרונה מבין השלוש נבע מהסיבה הפשוטה שהם ארזו לתוכה כמה מהמערכות המתקדמות שמופיעות באחות הבכירה ואפילו מתקדמות יותר משל ה-S קלאס בתחום הניהוג האוטונומי למשל.

הידיעה המלאה ופרטים נוספים כאן

COMB.jpgINT.jpgOPEN.jpgPROF.jpgREAR.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
היא זו שמובילה את המכירות שלה בעולם ומבחינת מרצדס, זו לא היא שנראית כמו C ו-S קלאס, אלו הן שנראות כמוה.

יכול להיות שזו הייתה כוונת המשורר, אבל כשהיא מוצגת אחרונה - זה לא נראה טוב והמסר לא עובר. אני בטוח, אגב, שהיא תהיה מכונית מצוינת. בהיותי מתמחה המאמן שלי נהג ב-W210 וככלי עבודה לכיסוי מרחקים ארוכים בנוחות מושלמת היא הייתה מדהימה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גם ה E הקודמת (W212ׂ) הוצגה אחרי ה C הקודמת (W204) וזה כלל לא פגע בהצלחתה ובמעמדה, למרות שהיא נראתה כמו הגדלה שלה, ולפחות עיצובית נטו גם נאה פחות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מישהו יכול להסביר למה יש הבדלים בגריל הקידמי ובכלל בפגוש הקידמי בין המרצדס הירוקה לזאת האפורה? האם זה מצביע על רמות גימור שונות ? או אולי על מנועים שונים ? בכל מקרה , אני אוהב הרבה יותר את הגריל עם ה 2 פסים - משדר יותר "שרירים" ....

פורסם
יש תחושה שמרצדס עלו על עיצוב קלאסי, זורם, פרופורציונלי ומוכרים אותו במידות S,M,L

כל כך נכון

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

היא נראית בדיוק (ברמה שהייתי בטוח שמרצדס טעו ופרסמו סט חדש של תמונות של ה-C) כמו ה-C קלאס, אבל שימו שניה את העיצוב בצד.

האוטו הזה כל כך מתקדם וכל כך ממוחשב, שאני מתפלא שהוא לא מתמודד מול דונלד טראמפ לנשיאות ארה"ב. אולי מצד שני הוא לא עושה את זה בגלל שהוא כל כך חכם...

סתם תקציר מנהלים למה שיש בה:

עקיבה אוטומטית (שיוט + מהירות + נתיב גם כשאין סימונים, בדיוק כמו בטסלה)

זחילה (לא מרשים)

התחמקות אוטומטית ממכשול (כלומר היא עושה את כל ההיגוי במקומכם עם צריך)

מערכת שמפיקה איזשהו רעש שאמור להכין את האזניים של הנוסעים לתאונה כדי למנוע נזק לעור התוף

מערכת ש"מפוצצת" את תמיכת הצד בזמן תאונה צדית כדי להרחיק את הנוסע מהדופן של האוטו

אפליקציה לכניסה ויציאה מחניה (כמו סדרה 7)

הטלפון יכול לשמש כמפתח (בזכות שבב NFC)

אני מקווה שלא שכחתי משהו, אבל כמו שאתם רואים מהרשימה שכן שמתי, יש מצב טוב שיש שם עוד דברים מעניינים. אלא רק ה"עיקריים".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
פעם ה-E נבדלה בעיצוב משאר הסדרות, מה שנתן לה ייחוד ומעמד משלה. עכשיו זו פשוט C*1.25. ממש כמו שסיאט הגדילו את האיביזה ב-1.90 ש"ח וקיבלו לאון, כך גם כאן. קצת מאכזב מיצרן כמו מרצדס.

הוצאת לי את התווים מהמקלדת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

Emanuel5

מישהו יכול להסביר למה יש הבדלים בגריל הקידמי ובכלל בפגוש הקידמי בין המרצדס הירוקה לזאת האפורה? האם זה מצביע על רמות גימור שונות ? או אולי על מנועים שונים ? בכל מקרה , אני אוהב הרבה יותר את הגריל עם ה 2 פסים - משדר יותר "שרירים" ....

עניין של רמות גימור וכמו שאמרת - טעם אישי ומראה.

הראשון "קלאסי" והשני "ספורטיבי"

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
Emanuel5

עניין של רמות גימור וכמו שאמרת - טעם אישי ומראה.

הראשון "קלאסי" והשני "ספורטיבי"

ב-c class הנוכחית ברירת המחדל היא סמל בתוך הגריל.

מה תהיה הגרסה ה"רגילה" בדגם הזה?

פורסם

מצד אחד קצת מאכזב שיצרן מה"שפיץ" של תעשיית הרכב מוציא דגם חדש של רכב הדגל שנותן תחושה של חוסר מעוף בפן העיצובי.

מצד שני, עד שלא אראה אותה בעיניים אני לא ממהר לפסול את עניין העיצוב, לא מעט דגמי מרצדס מהדור הנוכחי נראו לא משהו בתמונות ובמציאות נראו מעולה ולהיפך.

ה-S קלאס לטעמי פשוט יפהפיה, היא נראית צעירה ויחד עם זאת מאוד מכובדת ומרשימה והעיצוב הסולידי\מאופק שלה דווקא משדר עוצמה בשילוב עם הפרופורציות הנדיבות.

כשמרצדס הלכו והקטינו את כל זה ב-C קלאס לטעמי התוצאה לא מוצלחת בעליל- במקום להראות קצת יותר חטובה וצעירה הקו העיצובי המוקטן שהושאל מה-S מפספס וגורם לה להראות מבוגרת מדי, שלא לומר קצת שמנמנה (שלא לדבר על גרסת ה-AMG שנראית הרבה פחות טוב מהדגם הקודם שהיה מחוטב ושרירי).

יכול להיות שעל ה-E זה דווקא יעבוד ויראה טוב גם אם קצת מאכזב נוכח הציפייה למשהו קצת שונה.

אני מסכים עם הטיעון של RK לגבי התחושה שיוצרת הוצאת הדגם הזה באיחור אופנתי וללא שום הברקה עיצובית, זה עוד יותר מעצים את התחושה שמרצדס קצת לעסו יתר את העניין וחבל כי אני בטוח שה-E תיהיה מוצלחת מאוד.

אם לשים בצד את עניין העיצוב, משהו מאוד טוב עובר על מרצדס ב-5-6 שנים האחרונות, כל ליין הדגמים מרגיש צעיר ובחלק מהדגמים מרצדס הפגינה קצת יציאה מהתבנית של עיצוב מאוד מאופק וומבוגר לטובת משהו צעיר ורענן.

כמי שמתגורר במדינה שמהווה שוק מאוד חשוב עבור מרצדס\ב.מ.וו\אאודי אני יכול לומר שבהחלט ניתן לראות בשינוי על הכבישים.

בתחילת דרכי פה לפני קצת מעל 9 שנים מרצדס בכלל לא היתה במשחק בתחרות בין ה-C לסדרה 3, זו האחרונה נמכרת פה בכמויות מסחררות (בהשקה של ה-3 האחרונה מנהל בכיר מ-BMW ציין שכשמחשבים מספר מכירות לשטח גאוגרפי הונג קונג היא השוק הכי חזק של סדרה 3 ובפער עצום).

ה-E קלאס נתנה פייט יפה עם נוכחות די גבוהה על הכבישים למרות יתרון מסויים לסדרה 5.

אותה "נראות" חזרה על עצמה גם בדגמים הבכירים של שני היצרנים.

כשמשווים את חטיבות הביצועים היה נוקאאוט ברור- דגמי M השונים בשליטה מוחלטת ואת דגמי AMG השונים כמעט ולא רואים (ובצדק).

כאמור השינוי התחיל לפני כ-5 שנים, ה-3 עדיין מלכת המשפחתיות אבל היא כבר לא לבד, ה-C קלאס מפגינה נוכחות מרשימה בהחלט על הכבישים, בסגמנט הסאלוניות מרצדס השוותה ועלתה ליתרון ובדור הנוכחי (טרם יציאת החדשה) ניתן להבחין די בקלות שפשוט רואים יותר E על הכבישים מאשר 5, לא פער עצום אבל בהחלט כזה שלא מתקשים להבחין בו.

כשעוברים ליוקרתיות הבכירות כבר מדובר בפער לא קטן, יש על הכבישים המון רכבי S קלאס ובפער לא קטן לעומת המתחרה הבווארית.

מעל כל אלה, השינוי ביחסי הכוחות בחטיבות הביצועים לדעתי מסכם הכי טוב את השינוי שהתחולל- אם לפני 7-9 שנים דגמי AMG לא היו משהו שכיח שנתקלים בו בכל יום או שבוע, היום ברבע שעה שאני צועד מהבית למשרד אני נתקל בלפחות 2-3 דגמי AMG שונים.

הם נגסו חזק בעוגה שלא היה פשוט לנגוס בה עקב העובדה שעד לידת ה-C63 דגמי AMG היו מוכרים כמהירים וחזקים אבל משעממים וחסרים את האופי המלהיב והריגוש שדגמי M נתנו בכמויות ולכך כמובן הצטרף קהל יעד שהוא או פאנאט מראש של M או מעדיף M מתוך מחשבה שאין ל-AMG מה להציע.

היום דגמי AMG נותנים פייט מעולה אל מול M ומרשים מאוד לראות את זה על הכביש (וכבונוס נותן לי יותר אופציות לרכישה עתידית :twisted: ).

ולמרות הכתוב, אם הייתי צריך לרכוש היום מרצדס או בימר חדשה שאינה מחטיבות הביצועים, אני מאמין שמרשימה ככל שתיהיה האופציה של מרצדס ההזמנה שלי כנראה היתה נפתחת על האופציה הבווארית עקב גישה שונה של היצרנים שבאה לידי ביטוי בצורת ההגשה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן התגובה שלך מסכמת בצורה מדהימה גם את התחושות שלי, מלבד כמובן העניין של שכיחות הרכבים על הכבישים, הנתונים שנתת כמובן אינם רלוונטיים לארצנו הקטנטונת.

מעבר לכך, תא הנוסעים בE החדשה, לטעמי, הוא המוצלח ביותר בקטגוריה. בדיוק ככה רכב פרימיום צריך להיראות. בדיוק! עיצוב מאוד "היי-טקי" (אך לא מוגזם כמו בלקסוס) ויחד עם זאת מאוד סולידי ויוקרתי. פשוט מצוין.

כולי תקווה שהבווארים לא יישארו מאחור ויעשו מהלך דומה בסדרה 5 של 2017, למרות שאני די בספק.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

עדן סכמת דיי טוב את הנושא.

אני גם בגדול מעדיף את הבווארים , אבל משהו תמיד הפריע לי שם , לא מספיק היטקי לטעמי , אומנם איכותי אבל מרגיש לו בקצה הטכנולוגיה.

2017 Type R

• תוכן חדש...