Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

שלושה ילדים

2 עגלות לתקופה קצרה ולאחר מכן עגלה אחת.

2 כסאות תינוק ובוסטר אחד.

קיה פורטה / i 35 / פוקוס

נסיעה של 60 ק"מ ליום

תודה

פורסם

מישהו יכול לסייע?

מה יותר כדאי?

נוחות/ ביטיחות וכו' .

שלום ,

שלושה ילדים

2 עגלות לתקופה קצרה ולאחר מכן עגלה אחת.

2 כסאות תינוק ובוסטר אחד.

קיה פורטה / i 35 / פוקוס

נסיעה של 60 ק"מ ליום

תודה

פורסם

לצערך הפוקוס לא תספיק . בעיקר בגלל שאתה צריך שני כסאות תינוק + בוסטר בינהן.

תנסה לדחוס את זה בספסל האחורי אצל חבר עם פוקוס ותגיד לי אם הצלחת לסגור את הדלת. אם כן: לך על הפוקוס.

ההמלצה שלי : לך תקנה רנו סניק 5 מקומות ועדיף אפילו גראנד סניק 7 מקומות כי יש שתי עגלות ועוד תיקים ועוד ציוד ילדים לרוב.

למעשה גם סיטרואן C4 פיקאסו תעשה את העבודה כנדרש, טיוטה ורסו ועוד.

פורסם

דווקא לי נכנסו 2 כיסאות תינוק + בוסטר בקלות לפוקוס (דור קודם, אותו רוחב). חגורות מחוברות באופן קבוע.

פורסם

כדאי, אבל בדרך כלל זה לא אפשרי, בטוח שלא אם אתה נצמד לכיסאות איכותיים מחברות בעלות שם ובוסטר עם מערכת גב (למעט קוסקו סנרה שהוא היחיד בעל מידות סבירות).

פורסם

הפוקוס פחות תתאים לדעתי, ובין הפורטה והi35 אני מעדיף את הפורטה (אפילו שהן דומות, לדעתי היא מרגישה על הכביש הרבה יותר דומיננטית).

פורסם
הפוקוס פחות תתאים לדעתי, ובין הפורטה והi35 אני מעדיף את הפורטה (אפילו שהן דומות, לדעתי היא מרגישה על הכביש הרבה יותר דומיננטית).

היי

תודה לכולם

הרכב הוא ליסינג מהעבודה

צריך לבחור בין הקיה היונדאי והפוקוס

• תוכן חדש...