Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין דבר כזה שאיזון גלגלים/עיוות בגלגל משפיע רק בבלימה.

רעידות בבלימה נובעות מעיוות בצלחות בלימה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עדכון מהבוקר - לא עזר :-(

עדיין יש רעידות בבלימה חזקה ממהירות גבוהה.

מה הלאה? הכיוון הוא גלגל מעוות? צלחות בלימה? (לא מסתדר לי, סה"כ 35000, גיר ידני ואני אחד שלא משתמש בבלמים הרבה, ואין נסיעות הרריות, ובטיפול האחרון במוסך אמרו שהרפידות חדשות לגמרי)

השאלה שנשאלת היא האם ללכת למוסך או ללכת לפנצריה?

תודה!

ליאור.

פורסם

עדכון קטן - כדי להבין אם הבעיה היא מהציר הקדמי או האחורי, אז במהירות של 100 משכתי הנד ברקס, ואכן הורגשו רעידות.

וסתם תהייה, שיצאתי מהמוסך בטיפול האחרון (שזה היה אחרי שהגלגל יושר, ובתקופה בין לבין לא הרגשתי רעידות), הרגשתי שמתחו מאוד את ההנד ברקס - שן אחת תופס טוב, ושתי שיניים זה כבר ממש חזק - להגיע לשלישית צריך למשוך בכח לא סביר. יש מצב שבגלל המתיחה החזקה הרפידות שיפשפו כל הזמן את התוף, וזה גרם לבעיה?

וחוץ מזה, היום שמתי לב שהמפלס שמן ממש עומד על הקו התחתון.

פורסם

גש למוסך להמשך בירור.

הבלם יד לא אמור להיות מתוח כ"כ בכל מקרה.

אצלי באותי הרכב זה סביבות ה5 קליקים, ואחד לא תופס חזק.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני מעוניין לנסות לבדוק לבד.

ראיתי שלפרק את ה DRUMS זה לא אמור להיות מסובך, על מנת לבדוק את עובי הרפידות.

איך אני יכול לבדוק אם התוף עקום או התעוות?

אשמח לאינפוטים מחברי הכנופיה או ממי שיש לו ניסיון,

תודה!

פורסם

לא מחפש להחליף, מחפש כיוון למציאת הבעיה. זה גם לא מכוסה באחריות, זה בלאי טבעי (למרות שאני חושד שזה קרה בגלל הטיפול במוסך, אבל לך תוכיח)

מה גם שאחרי שדחפו לי את האלמנט במוסך מורשה עם מעל 800 ש"ח לשמן + פילטר שמן ופילטר מזגן (הפילטר בתא הנוסעים) אני לא רוצה לדעת כמה יקחו על זה.

על הפילטר אוויר רצו....360 ש"ח לפני מע"מ!!! על חתיכת ספוג! הזמנתי מ EBAY שניים בתשעים.

פורסם (נערך)

כן זה פילטר פחם, זה יקר בכל יבואן.

א. אני לא מבין למה כיוונו בלם יד בקילומטר כזה.

ב. אם אתה לא מכונאי או מכונאי חובב עם כלים מתאימים העבודה הזו לא בשבילך, עם ברקסים לא משחקים.

בגלל זה אני אומר שתיגש למוסך, תגיד להם שאחרי הטיפול החלו רעידות, בדרך כלל הם בודקים דברים כאלו ללא עלות, יצא איתך מישהו לנסיעה מטעם המוסך.

ולפי מה שאתה אומר לקחו לך סביבות ה400 שקל רק לשמן ופילטר שמן כולל עבודה זה מחיר יפה מאוד למוסך מורשה.

אתה אולי יכול לנסות למצוא פילטר פנימי ממקום אחר ביותר זול.

ופילטר שקנית באיביי הוא מקורי?

Sent from my XT1575 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אנחנו מערבבים נושאים.

העלתי את הפרוט, תראה שהפילטר הפחמי עולה 250, והרגיל 360!

הפילטר שקניתי של BOSCH.20160115_093336.jpg

• 6 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...