Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה, בהתחלה היה לי צינורית שיונקת אוויר לסעפת וסתומה מהצד השני (ככה הרכב נקנה). והפכתי את העולם עד שמצאתי שהיא מתחברת למכסה ראש מנוע מתחבאת מתחת למצערת.

וחשבתי שזה מה שגורם להשתנקות בהתחלת נסיעה.

קניתי צינורית חדשה, חיברתי ועדיין בהתחלת נסיעה צריך להרים את הקלאץ ממש ממש לאט ועם גז בשביל שהאוטו יתחיל לזוז, אם לא האוטו נכבה.

זה פעם ראשונה שיש לי רכב עם מנוע כלכך קטן אבל בכל מקרה זה מרגיש כאילו הרכב ממש עגלה, בפול גז שומעים את המנוע מתאמץ אבל אין שום דחיפה משמעותית. יש מצב שהרכב ככה או שיש איזה בעיה ?

בסרק הרכב רועד רעידות קלות לסירוגין, ותושבות תחתונות מרגישות לי גמורות (לא בדקתי עדיין) כי הרכב מקבל מין מכה אחרי העברת הילוכים בעיקר ראשון,שני ושלישי (אני לא זורק את הקלאץ).

ודבר שני איך בודקים שמן גיר? כי אני לא רואה מדיד של גיר במנוע (1.2 8v).

תודה רבה על הזמן והעזרה.

עריכה אחרונה על ידי bla92

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

בגיר ידני אין מדיד לגיר אלא קיים בורג מילוי ובורג ריקון. הבדיקה נעשית דרך בורג המילוי. מה דגם המנוע אצלך? ייתכן והקלאצ' פשוט עשה את שלו.

פורסם

החלפה חלקית רלוונטית לגיר אוטומטי בעל ממיר מומנט. בגיר ידני מחליפים הכל.

בדיקת המפלס במקרה שלך מתבצעת על ידי מילוי שמן עד שנשפך מהחור מילוי.

יום טוב גם לך

פורסם

החלפה חלקית רלוונטית לתיבות אוטומטיטת, מחליפים חלקית בגלל שבתיבות אוטומטיות כשפותחים בורג ריקון רק חלק מהשמן מתנקז.

זה לא תופס לתיבה ידנית. בתיבה ידנית מחליפים את כל השמן (כמעט). רוב השמן מתנקז דרך בורג ריקון, ואז ממלאים שמן חדש (אם יש בכלל בורג ריקון, לא בכל התיבות קיים).

בדיקת מפלס בתיבה ידנית - בדיוק עד גובה בורג מילוי שהוא גם בורג בדיקה.

פורסם (נערך)

לא יודע לגבי האוטו שלך, אבל לי יש רכב זהה עם מנוע זהה d7f, שעשה 62000 ק"מ (מקורי, לא מוחלף).

הרכב מאוד חלש! וכן, ב100 קמ"ש הרכב נשמע ומרגיש מאוד עסוק בלשון המעטה. 3000 סל"ד והוא כבר מתחיל להיחנק.

כשנסעתי עליו בפעם הראשונה הרגשתי בדיוק את מה שאתה מתאר (המון גז בשביל להתחיל לנסוע).

הייתי פשוט רגיל למכוניות עתירות בכוח שטסות קדימה בכל מצב. כאן פשוט צריך קצת יותר נדיבות עם הגז, לא סיפור..

לא פוסל את האפשרות שמשהו לא בסדר אצלך, רק רציתי לשתף אותך בכך שהרכב הוא אכן עגלה :)

אבל אני אוהב את העגלה הזאת :p

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

תודה רבה על התשובות.

חשבתי שרכב קטן עם מנוע 1.2 אמור לתת קצת יותר בגלל זה חשבתי שיש לי איזה בעיה באוטו כי יש לי רעידות קלות מדי פעם בסרק כמו גימגומון כזה כל כמה שניות.

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

• תוכן חדש...