Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כול בוקר שאני מניע את האוטו יוצא עשן לבן מהאגזוז , זה קורה רק אחרי ההנעה אחרי זה הכול בסדר , מה זה יכול להיות?? עוד משהו שאני שם לב כול שבוע האוטו מאבד מים מהמיכל הרזרבי

תודה לעוזרים

פורסם
העשן של הבוקר זה אדים מלחות שהצטברה במהלך הלילה וזה תקין לחלוטין. לגבי איבוד המיים צריך לבדוק.

בערך כול שבוע - שבוע וחצי אחר ש ממלא חסר מים רק במיכל הרזרבי , במיכל הראשי של הרדאטור לא חסר כלום

מה זה יכול להיות לדעתך? יכול להיות גם שזה מצב תקין?

פורסם

מערכת הקירור היא מערכת סגורה כך שלא תקין איבוד המים. צריך לבדוק את כל הצינורות כולל הצינורות שהולכים מבית המצערת לכיוון הבלוק מתחת לסעפת היניקה הם נוזלים שם הכי הרבה.

פורסם

תבדיל בין עשן לאדים.

אדים נעלמים תוך שנייה, ואילו עשן נותר זמן רב בהרבה.

אם נפלט עשן לבן, קח בחשבון שסופו של המנוע קרוב, וזה מאפיין את רוב היפניות בשנתונים האלו.

בכל מקרה, בדוק למה המכונית מאבדת מים, והבדיקה הטובה ביותר מתבצעת בלחץ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
תבדיל בין עשן לאדים.

אם נפלט עשן לבן, קח בחשבון שסופו של המנוע קרוב, וזה מאפיין את רוב היפניות בשנתונים האלו.

מה הכוונה בלחץ?

פורסם

פותחים את פקק המצנן, ומחברים מכשיר שמחדיר לחץ למערכת, ואז יודעים בדיוק מהיכן איבוד המים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
תבדיל בין עשן לאדים.

הרגת את הבן אדם! אדים של בוקר לאחר לילה יכולים להימשך גם מספר דקות ארוכות עד שהרכב ייתחמם וזה אופייני מאוד לבלנו.

לפותח השירשור - אם אתה רוצה להגיע לאיזור חדרה אבדוק איתל את איבוד המיים וגם אעשה לך בדיקת לחץ הפוך אם תרצה על מנת לשלול בעיית ראש מנוע וזליגה של המיים לחלל הצילינדרים.

פורסם
כול בוקר שאני מניע את האוטו יוצא עשן לבן מהאגזוז , זה קורה רק אחרי ההנעה אחרי זה הכול בסדר , מה זה יכול להיות?? עוד משהו שאני שם לב כול שבוע האוטו מאבד מים מהמיכל הרזרבי

תודה לעוזרים

מפלס שמן מנוע בדקת לאחרונה? השמן נראה תקין על המדיד? איך נראה פקק מילוי השמן מבפנים?

פורסם
הרגת את הבן אדם! אדים של בוקר לאחר לילה יכולים להימשך גם מספר דקות ארוכות עד שהרכב ייתחמם וזה אופייני מאוד לבלנו.

לפותח השירשור - אם אתה רוצה להגיע לאיזור חדרה אבדוק איתל את איבוד המיים וגם אעשה לך בדיקת לחץ הפוך אם תרצה על מנת לשלול בעיית ראש מנוע וזליגה של המיים לחלל הצילינדרים.

אני מפרדס חנה אחי , איפה בחדרה

מפלס שמן מנוע בדקת לאחרונה? השמן נראה תקין על המדיד? איך נראה פקק מילוי השמן מבפנים?

כן השמן תקין על המדיד , מבפנים נראה שומני רגיל

• תוכן חדש...