Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב צח, ערב זך,

ובכן, יש את הפנסים באורך תולעת ממוצעת, ניזונים מסוללת AAA אחת ומאירים יפה.

דרישותי הצנועות הן נורת לד, גוף בעל חיבור אמין למחזיק המפתחות ועמידות במים. סוג הסוללה לא משנה וניתן רק כהמחשה, ידוע לי שיש כאלה העובדים עם סוללות מטבע. גם טוב.

אני יודע שיש בעולם יצרן בשם מאג-לייט, אבל אשמח לקבל גם המלצות אחרות.

אפשרות נוספת שראיתי - הטענה ע"י USB, ללא תלות בסוללה חיצונית.

תודה ושבת שלום.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

מאג לייט יצרן ותיק ומוכר, הרבה לפני ימי ה-LED ייצר פנסים משובחים שגדלם מגודל זרת ועד המפלצות עם 8 סוללות D שאנו רואים בסרטי הבלשים.

יצרני פנסי LED מתהדרים באיכות כאשר הם מציינים כי הנורות הן מתוצרת CREE.

אישית, אם אין דרישות מיוחדות לעמידות, הייתי רוכש באיביי\על\גירבסט ודומיהם כמה פנסים פשוטים בגודל הנדרש ומחליף כל אימת שהם מתקלקלים. למעשה יש לי בבית אוסף לא קטן של פנסי LED בגדלים שונים, על מחזיקי מפתחות אני מתקין לכל היותר את הפנסים הזעירים בגודל מטבע שמתאימים למציאת חור המנעול.

עוד גאדג'ט חביב - אבל קצת גדול מכדי לשמש מחזיק מפתחות - הם פנסים הנטענים על ידי דינמו מופעל ידנית. מתאימים לתנאי טיול שנתי וכו', בד"כ מכילים מצבר שמאפשר להניח להם מפעם לפעם. לזכור שהטעינה רועשת ומהווה אימון מעייף לשרירי כף היד והאצבעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אוהב את הפנסים מהסוג של חברת Photon Light. אלה פנסי הלד שלהם שגם עמידים למים:

http://www.photonlight.com/categories/led-flashlights/shop-by-feature/waterproof.html

הקטנים ממש מעולים ועמידים ביותר לאורך שנים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
אני אוהב את הפנסים מהסוג של חברת Photon Light. אלה פנסי הלד שלהם שגם עמידים למים:

http://www.photonlight.com/categories/led-flashlights/shop-by-feature/waterproof.html

הקטנים ממש מעולים ועמידים ביותר לאורך שנים.

איזה מחירים...הרגת אותו.

הרגת אותי :wink:

אכן יקר.

זהו, אני די סגור עכשיו, לאחר שיטוט ברשת, שאני רוצה נטען USB. ניראה לי פתרון מעולה.

• תוכן חדש...