Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבת לפני שהספקתי לערוך.

הרכב היה שכור, לא זכורה לי איזו נקודה מיוחדת לחיוב או לשלילה, פרט לגיר שהתנסיתי בו גם בפיאט 500 ואיזו פונטו אוטומטית, לא יודע אם בכולן זה אותו הגיר - בכולן לא אהבתי אותו.

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פספסת את זה שהיתרונות היחסיים שלה (שכנראה לא מעניינים אותך) הם אלה, באופן מפתיע, שבגינם ממליצים עליה למי שמחפש את אותם היתרונות בדיוק (דינאמיות והתנהגות בחבילה משפחתית זולה). זה לא הופך אותה לרולס-רויס פאנטום, אבל היא באמת מתנהגת מהנה יותר מרוב הקטגוריה ובזכות השבלול גם מאיצה לא רע. זה שאותך זה אולי לא מעניין זה טוב ויפה, אבל מכאן ועד הוונדטה שלך, כמו שכבר כתבתי, המרחק רב.

אם תשים לב - ממליצים על הרכב למי שמחפש משפחתית קומפקטית חזקה ומתנהגת. בקטעים האלה היא גבאמת האלטרנטיבה שבה אתה מקבל הכי הרבה התנהגות ומנוע לכסף. זה יעבור עוד מעט, כי הן מזדקנות. אבל בדברים האלה מתגלה ה-VFM שלה, ועל זה בלבד ממליצים. זה שאתם הפכתם את זה לנקמת הפאביה, הלאון או השד יודע מה לא באמת בעיה של הבראבו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
בשרשור המקביל, עברו מעל ל17 שעות מההודעה של YUD (זמן שכמעט מספיק לשרשור לעבור עמוד ולעצור שם) אבל אתה דווקא הרגשת את הצורך להקפיץ, להתסיס ולגרום לו לצמוח ב150%, אבל שמת לב מה לא קרה? אף "גרופי"\"סוגד"\"בעלים" של בראבו לא תקף את YUD, אלא כיבד את דעתו כי הוא הביע אותה בצורה עיניינית.

כי זה הזמן שנכנסתי לפורום וראיתי את התגובה שלו, אז יצא לי להגיב אחרי 17 שעות. תודה על תזמון הזמנים המדויק :-)

רומן, מה היית מעדיף, מאזדה 3 2 ליטר או בראבו? סתם מסקרנות, ולא כדי לפתוח פה דיון מי טובה יותר. העדפה אישית שלך נטו.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומי, מה היית מעדיף? CJ7 לארדו או קונטאש?

באיזו קונסטלציה מתחרות ה-3 2.0 והבראבו? הן לא יועדו אחת כנגד השניה כחדשות, ופערי השנתון פר מחירון נתון (או ההיפך) עצומים. מה הקשר בין מחת לתחת?

מה שאני הייתי מעדיף קניתי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שתיהן לא מתחרות ישירות. גם לאון 180 וגם מגאן 1.5 דיזל שתיהן משפחתיות קומפקטיות. איזו תבחר?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אתה נתת הסברים, לא את כולם אני מקבל, לכן אני טרול? מקווה שלא...

ממש, ממש לא. לא להסכים עם דעות זה חלק קריטי מכל דיון.

אנא, קרא שוב את מה שרשמתי, חלק מזה רלוונטי גם להודעה הזו שלך:

יניב, פעם חשבתי שאתה רק מנסה להטריל, עם הזמן וההיכרות הוירטואלית שלנו זה זז קצת ועכשיו אני לא לגמרי סגור על זה. הקטעים האלו שאתה מחלק תארים ומתעלם מדברים גורמים להודעות להראות פחות כמו דעה ויותר כמו הטרלה

...

אני לא אשקר לך, זה די מתסכל שמקנים לך סגולות הערצה עיוורת, למרות שאתה טורח לנמק ולהסביר מהם השיקולים שעומדים מאחורי הדברים שאתה אומר.

שים לב שאני מגיב לדבריך כלשונם, אני לא מוציא אותם מהקשר, אני לא מתעלם מחלקים שנוח לי להתעלם - לפחות כך נדמה לי, אתה מוזמן להראות לי מקומות בהם זה לא נכון ואולי אשכיל.

אם היית מכיר אותי, או אפילו אם היית מנסה לרדת לסוף דעתי, אני בספק עצום שהיית חושב שאני גרופי של משהו. מנגנון קבלת ההחלטות אצלי פשוט לא מחווט ככה. אז כשאתה מבטל בהינף יד דברים שאני אומר כי אני גרופי, בלי להסביר מה מהדברים שלי הם "גרופיים", מה אני אמור לעשות עם זה?

שומאכר, לא שאלת אותי אבל אני בכל זאת עונה - הייתי מעדיף את הבראבו על המזדה ספיריט מטעמים אישיים, אבל הייתי מעדיף על הבראבו לאון ידנית משנתון זהה.

אבל כמו שרומן אמר, השאלה היא רק חצי-רלוונטית, כי הן לא באמת מתחרות, בשביל לאון ידנית צריך ליפול שנתיים שלוש, ואז זה כבר התלבטות קשה יותר (וההחלטה האישית שלי ידועה בנושא).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני באמת לא מבין על מה המהומה.

בזמנו, כשהבראבו הגיעה לארץ, וכשהוצעה כאופציה מרעננת בשוק הליסינג האפור,

כל כתבי הרכב בארץ היו תמימי-דעים:

מדובר ברכב מקורי רענן שובב שפונה לבעלי משפחה קטנה שגם אוהבים להנות פה ושם מחווית נהיגה ספורטיבית (יחסית לרכב משפחתי)

עם מגרעה עיקרית אחת - הגיר הוא "לא לכל אחד" (בלשון המעטה)

כולם יצאו עם חיוך על הפנים. כולם היו מופתעים לטובה. כולם אמרו שישמחו לראות הרבה כאלה על הכביש, וכולם אמרו שכנראה הם לא יזכו לכך.

אז מה פתאום עכשיו 6 שנים מאוחר מדי, כולם מתעוררים?

אגב, אחרי עדכון תוכנה בעלות לא גבוהה יחסית, הרכב הוא בהמה קטנה, בייחוד בסל"ד בינוני. 28 קג"ם על 1200 קילו זה בכלל לא רחוק מכמה חמות שעולות פי 4 ממנה.

ובתור אחד שקונה תמיד VFM הבראבו היא מספר אחת בארץ ברצועת ה 30 אלף שקל לסגמנט שלה, ללא צל של ספק.

(ועדיפה כמובן בידני ;)

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם
שתיהן לא מתחרות ישירות. גם לאון 180 וגם מגאן 1.5 דיזל שתיהן משפחתיות קומפקטיות. איזו תבחר?

מאיזו בחינה המאזדה והבראבו לא מתחרות ישירות?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מבחינת מנוע ואבזור. כבר כתבתי את זה. תשובה ממני לא תקבל בכל מקרה, כי בבראבו נהגתי וב-3 2.0 לא ובניגוד לרבים כאן, לי אין סגולות לבחון רכבים בטלפתיה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

מעניין שהעלתם דווקא מזדה 3 2.0 ליטר מול הבראבו, שתיהן בין היתר היו מועמדות להחלפת ה159 המדהימה.

בסוף הבראבו נבחרה כיורשת מכמה סיבות פשוטות מאוד, הרכב הזה מהווה את התמורה הטובה ביותר כסף למי שרוצה משפחתית קומפקטית עם קצת פלפל.

המנוע חזק וחסכוני, הרכב מאובזר לעייפה, מרווח יחסית, אמין וזול לתחזוקה, בסעיף ההתנהגות הבראבו והמזדה די דומות ובסעיף ההגה המזדה לוקחת בהליכה.

לא כי ההגה של המזדה כל כך טוב אלה כי ההגה של הבראבו תקשורתי כמו הלן קלר.

אני אישית מאוד אוהב את הגיר הרובוטי, אבל בתנאי שהוא מגיע עם פדאלים בהגה כי לדעתי הוא מבריק במצב ידני וקצת מציק באוטומט.

בגדול, במצב ידני זה בדיוק כמו לנהוג על ידני (למען הסר ספק, יש לי ניסיון של 6 שנים רצופות רק עם רכבים ידניים).

למען האמת רציתי לכתוב סקירה קטנה על הבראבו, יש מספיק דברים רעים לכתוב עליה אבל במקביל יש יותר מדי דברים טובים, יותר מדי בשביל ה30 וקצת אלף שקל שהיא עלתה לי זה בטוח, אבל ממש אין לי כוח להתחיל להוכיח לכל מיני סמי טרולים שאני יודע על מה אני מדבר כשאני מפרגן לרכב הזה ומשווה אותו עם רכבים יקרים ממנו בהרבה.

לכן עזבו אותכם, חר* רכב, חר* גיר, לכו לקנות מזדות, בתור אחד שעקב אחרי שוק הבראבו כמה חודשים, במצב טוב, הן גם ככה נחטפות כמו לחמניות חמות.

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אולי די כבר עם כל האשמות ה״הטרלה״?

. אולי לאנשים נמאס לכתוב פה כי אנשים אחרים לא יכולים לקבל ביקורת ולכל דבר שלא מתיישב 100% עם האג׳נדה שלהם הם קוראים טרול?!

לבוא לזרוק פה שהבראבו זה הכי טוב, או שהוא ״עמוס לעייפה״ או שהוא אמין וזול לתחזוקה אחרי חודש שיש לך את הרכב זה רציני?!

הבנו את עניין הבראבו. לטעמי נוהלו פה יותר דיוני בראבו מאשר רכבים שיוצרו.

לבוא להגיד שזה רכב הכי טוב אבל אני לא אספר לכם כדי שלא תוכיחו לי שזה לא נכון כי אתם טרולים ולא חושבים ככה זה רציני וזה המהות פה של הפורום?!

• תוכן חדש...