Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שומי - גרמו לסלוד? אתה מקשיב לעצמך? אתם סולדים מחתיכת ברזל. צאו מזה. יש איזה 200 בראבו בארץ. זה מה שמפריע לכם בחיים? אבירי צדק דמיקולו. רק, חלילה, לא לנהוג באחת כי אחרת אולי אפשר לגלות שהשד לא כ"כ נורא.

דעה, הרי, היא כמו ז*ן, יש לכל אחד. פשוט לא חובה לנפנף בה. אני, למשל, סמוך ובטוח שאם נהג לא יכול להתרגל לגיר רובוטי תוך כמה נסיעות הוא צריך להחזיר את הרשיון וישא"ק. רבים לא מסכימים אתי. אני צועק את זה בכל פינה? לא. צאו מהסרטים שלכם. העיקר היה לדחוף פאביות, סיאט מיי ואיביזות AM5 בכל מקום, זה מותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כתבתי משהו לגביי? לי לא מזיז כלכך כמה בראבו נמכרו או כמה בראבו יש. רק כל הדחיפה הבלתי פוסקת הזאת בכל שרשור "בראבו בראבו" די מאוסה. ואתה יודע, גם לי יש דעה, בדיוק כמו שיש לך ויש לאותם בעלי בראבו, וזה פורום ולא דיקטטורה עד כמה שזכור לי.

ואתה לא צריך לפנות אליי בתור וואגיסט, אני רחוק מזה (אלא אם כן זו לא הייתה כוונתך, אז תוותר על המשפט הזה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הקטע שזה נהיה מגוחך. השרשור הזה, למשל, התחיל בשאלה על הגיר של הבראבו. ניתנו תשובות. איך עוד פעם זה התגלגל להאם האוטו טוב, מוצדק או מה שזה לא יהיה? כל המטרה הייתה לברר על הגיר של הבראבו הרי. לא של לאון, גם לא של 458.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

האמת שאין לי מושג מאיפה הוא הוציא את עניין הפאביות, אבל כנראה שההייטר יצא מהמחבוא.

גוסטבאסטר - למרות התגובה המתלהמת והלא עניינית - אני לפעמים לא מבין את המקום שאתה בא ממנו ומחלק הוראות למשתמשים אחרים או מסכם דברים וסה טו.

מה הקטע שלך עם הדי! חלאס! ?

האם הינך בעל מעמד של פוסק עליון? יודע מתי תם ונשלם דיון או מתי מוצו הטענות? אתה הצנזור פה?

אולי די חלאס עם הדי חלאס?

פורסם (נערך)

GB, התגובה שלי היתה אל יוליאן, לא רואה שום סיבה שלא לקחת את דבריו ברצינות.

יניב, חשבתי שאנחנו שולם, אבל אז אתה מסביר לי שאני איזה גרופי כי זו הדרך שלך לבטל דברים של אנשים אחרים - אז שיהיה בכיף.

בכל אופן בסיפא של ההודעה שלך אתה מסכם את הכל הכי יפה שאפשר ומציג עד כמה אתה מוכן להתעלם מדברים שרשומים ע"י "גרופים", גם כשהם רושמים את הדברים שלך כמעט מילה במילה:

מי אמר שבכלל ה-VFM הכי נכון זה לא לרדת שנתיים בשנתון ולקחת גולף TSI?

מי שאמר שלא נכון להוסיף עוד 15K ולקחת לאון מאותה שנה?

מי אמר שלא נכון לקחת קורולה/מזדה 3/308/מגאן/פלואנס/קרואז/I30? מי אמר החליט שהן לא VFM יותר טוב?!

לרכב הזה אין אלטרנטיבה בלי להוסיף לתקציב 15K+ או לרדת שנתיים+ בשנתון

כשמישהו לא רוצה רכב חזק (קרי: אפשר להמליץ לו על אטמוספרית 1.6), אני 'שם בצד' את הטורבו של הבראבו וממליץ לו על המזדה 3 בכיף.

אבל העיקר שהדפדפן של רומן לא מציג את ההודעות שלי... כן. אולי תזמין את הטכנאי גם אליך? =\

ומבדר לראות איך אתה קורא למישהו מתלהם ולא ענייני, שניה אחרי שאתה מבטל את כל מה שאני רושם על היותי מעריץ עיוור, בלי לתת הסבר איך זכיתי בתואר.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

למה מתלהמת? האמת שכשכתבתי אותה הפרצוף שלי היה בסגנון כזה - :?

למה לא עניינית? כתבתי בדיוק על מה שהולך בשרשור הזה.

שים לב שהתגובה פנתה ל2 אנשים ספציפיים אשר נקבתי בשמם, שמכירים אותי באופן אישי מחוץ לדפי הפורום, וככל הנראה הבינו את מה שכתבתי ואת רוח הדברים.

לא אמרתי לאף אחד אחר לא לכתוב משהו, לא אמרתי שמוצו הדעות, לא צנזרתי שום דבר, לא פניתי למשתמשי הפורום אלא ל2 הספציפים האלה שנקבתי בשמם. גם זה אסור?

אתה מוזמן להתעלם מתגובתיי במידה ואינן לרוחך. מצטער אם פגעתי בך באופן אישי בצורה כלשהיא :roll:

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
האמת שאין לי מושג מאיפה הוא הוציא את עניין הפאביות, אבל כנראה שההייטר יצא מהמחבוא.

למה הייטר? אחלה אוטו. לא שווה את ההייפ, בוודאי לא מכונית ספורט, אבל אחלה רכב סופרמיני במחיר סביר ובלי בעיות TSI+DSG. באמת חבילה טובה. אפילו העיצוב סבבה. יתרה מזאת, אני דווקא מאד אוהב סקודה.

כל הרכבים שנהנו מהייפ בפורום היו לא רעים בבסיסם וחלק ניכר מהם אהבתי מאד (106 ראלי, לדוגמא), וכולם לא היו שווים את ההייפ שלהם.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אוריאו - לא זכרתי שהיינו ברוגז [emoji15]

בכל מקרה, עניין הכוח בבראבו קצת מנופח פה לא? הרכב לא חזק ממשפחתית 1.6 רגילה. בגלל הטורבו הגשת הכוח עדיפה, אבל עכשיו שרכשת רכב שהוא באמת חזק - אתה בטח מבין שקשה להכניס את הבראבו להגדרה של רכב חזק.

אני חושב שבשקלול כל המשתנים (כולל כוח) הבראבו יוצאת בדירוג הvfm פחות ממה שאתה חושב. זכותך וזכותי, שנינו מבינים את זה יפה לדעתי.

גוסטבאסטר - אתה שוב חוזר על זה, אתה מתנהל קצת כאילו זה פחות פורום ציבורי של כולם וכאילו נכנסתי לך לוואטסאפ. אני לא צריך את אישורך להתעלם מתגובות כאלו ואחרות, אני פשוט חשבתי שהחלוקת הוראות, כמו שהיה במקרה אחר שהתרחש כאן לא מזמן בנוגע לייבואנים קצת צורמת.

ברור לי שאתה מכיר את הנפשות הפועלות מאחורי היוזרים שפנית אליהם, תוך כדי שאתה מנסה להמעיט במשתמשים האחרים שמבינים פחות, כביכול, אבל תחשוב על זה שאולי לא כאלו בורים ואנשים כן מבינים ולא מסכימים. אולי גם אנשים אחרים צודקים.

פורסם

אבל אני לא מחלק הוראות, לא פה ולא בשרשורים אחרים. כמו כולם פה, אני כותב את דעתי, ומשום מה משתמשים מרגישים שאני מתלהם ומתעצבן. אני מתחיל לחשוב שמשהו לא בסדר איתי.

לא ממעיט באף אחד, לא חושב שאף אחד בור, ברור לי שיש כאן אנשים שמבינים יותר ממני כמו שיש גם אנשים שמבינים פחות ממני. גם אני טועה לפעמים, וכשאני טועה אני גם מודה בזה, סה"כ זה אנושי לטעות.

באמת שאני לא מבין איפה אני לא בסדר בזה שאני כותב את דעתי.

בכל אופן, בוא נסיים את הדיון הזה בבקשה (שים לב, כתבתי בבקשה, כדי שלא יהיו טעויות ותחשוב שאני מחלק לך הוראות), כי גם ככה השרשור הזה כבר מזמן עבר לדיון אחר לגמרי ממטרתו המקורית, ולדעתי האישית, שזכותך לחלוק עליה בחופשיות ובפומבי, אין צורך להמשיך בדיון הפרטי שלנו.

אני מקווה שעכשיו זה לא מתלהם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

יניב, פעם חשבתי שאתה רק מנסה להטריל, עם הזמן וההיכרות הוירטואלית שלנו זה זז קצת ועכשיו אני לא לגמרי סגור על זה. הקטעים האלו שאתה מחלק תארים ומתעלם מדברים גורמים להודעות להראות פחות כמו דעה ויותר כמו הטרלה, נשבע לך שעד עכשיו אני לא יודע מי מהאופציות היא הנכונה.

יש לי המון שעות נהיגה על אטמוספריות 1.6 שהיו לנו בליסינגים, קורולה פוקוס מזדה3 I35 וכו'.

מעולם לא הגדרתי את הבראבו כ"רכב חזק", אלא כ"רכב חזק יחסית לסגמנט". אני לחלוטין עומד מאחורי ההגדרה הזו, לא בגלל שאני בעלים אלא בגלל שהיא פשוט הרבה יותר חזקה מכל ליסינגומטית מהרשימה הנ"ל, ולא בגלל שהיא מרכבת אלים אלא בעיקר בגלל זמינות הכוח בסל"ד נמוך, יענו טורבו.

אם משקללים הכל יכול מאוד להיות שהיא יוצאת נמוך יותר מכל הליסינגומטיות, אבל אם לוקחים בחשבון שפלוני מעוניין ברכב חזק (שוב, יחסית לסגמנט) בתור תנאי סף, אז כל האופציות האלו מתנדפות ברוח. וזו בדיוק הנקודה.

ואז אנחנו מגיעים לשלב הזה של לרדת בשנתיים / להוסיף כסף בשביל לקבל רכב מוגדש אחר (נניח לאון), או רכב לא מוגדש אבל עם כוח (נניח ספיריט), ומכאן שכל אחד יעשה את השיקולים שלו. אתה שמעת אותי אומר שבראבו היא התשובה הנכונה לכולם....? אני רק מציין שכשמשקללים כוח/שנתון/מחיר, היא יחידה בפרמטרים שלה (לעומת נניח, ספיריט סיוויק ולאון, שמתומחרות באופן די זהה למרות שאין ביניהם שום קשר).

אני לא אשקר לך, זה די מתסכל שמקנים לך סגולות הערצה עיוורת, למרות שאתה טורח לנמק ולהסביר מהם השיקולים שעומדים מאחורי הדברים שאתה אומר. אז אם אתה מטריל - koodos. ואם אתה לא - wtf dude?

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
אין פה הייטרס לרכב, מה שיש זה בעצם את אותם אנשים שיצרו את ההייפ וגרמו לאחרים לסלוד מהרכב. זה הכל.

בשרשור המקביל, עברו מעל ל17 שעות מההודעה של YUD (זמן שכמעט מספיק לשרשור לעבור עמוד ולעצור שם) אבל אתה דווקא הרגשת את הצורך להקפיץ, להתסיס ולגרום לו לצמוח ב150%, אבל שמת לב מה לא קרה? אף "גרופי"\"סוגד"\"בעלים" של בראבו לא תקף את YUD, אלא כיבד את דעתו כי הוא הביע אותה בצורה עיניינית.

אז איפה עכשיו אותם האנשים שגרמו לאחרים לסלוד מהרכב? איזו מ20 התגובות הראשונות בשרשור הייתה סגידה לא פרופורציונלית?

Nakamichi, אשמח אם תתייחס לשאלתי בתוגה #102, או שעלי להגיב בצורה פרובוקטיבית כדי לקבל התייחסות? :wink:

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אוריאו - באשר לטרוליות, למה לעזאזל שיהיה לי אינטרס כזה? לשבת ולנסות לחמם ויכוחים לצורך הויכוח בלבד?!

אתה נתת הסברים, לא את כולם אני מקבל, לכן אני טרול? מקווה שלא...

מורזליקה - ראיתי את הודעתך, את הרי מבינה שציטטת חלק מהודעה שמטרתה הייתה תשובה להודעה אחרת שנכתבה. במה הלאון עדיפה על הבראבו? במרווח הפנים ובנסיעה היום יומית בגיר אוטומטי. בדברים האחרים לטעמי היא לא נופלת. האם היא שווה 15 אלף יותר? לא יודע. כמו שנכתב, איש איש ודעתו. אם אני חושב שכן זה משנה? ואם לא אז זה משנה?

פורסם

יצא לך פעם לנהוג על בראבו? ידנית, רובוטית, פחות עקרוני.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ואלה, מעניין. בתור אחד שמתנגד לאוטו נחרצות - יותר מאחת? מוזר... ומה דעתך?

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...