Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לרכוש את הג'יפון הראשון שלי, והבחירה היא בין צבע כסף (שהוא לא ממש כסף מיטאלי כמו הFRV שלי אלא יותר בכיון של אפור בהיר משעמם) לבין צבע שחור.

אממה, בדיוק שכן שלי קנה רכב שחור, חנה אי שם בארץ באיזה שכונה של ערסים, וערס קטן שרט לו את כל האוטו עם מפתח - בשניה אחת הלך כל הרכב לעזאזל (בכסף זה לא היה קורה :-))

מפה ההתלבטות הרצינית שלי בנוגע לצבע, והיום נתקלתי בעוד משהו מעניין - יש מקום בחולון שאשכרה מצפים את האוטו בציפוי ניילון נגד שריטות.

חשבתי על זה כפיתרון לצבע השחור הבעייתי עם שריטות, אבל... מישהו נתקל בדבר הזה? זה מומלץ בכלל? איך מנקים רכב מצופה ניילון?

עשיתי חיפוש בפורום על ציפויים ונתקלתי רק בציפוי הגנה נגד שריטות מסוג של ווקס כלשהו, לא משהו רציני.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תקנה רכב בצבע שאתה הכי אוהב. אם תחייה לפי זה שעלולים להשחית לך את האוטו, עדיף לקנות רב-קו:lol:.

בנוגע לציפוי אין לי מושג, חוץ מזה שמדובר בכמה אלפים למשטח. זה משהו שעושים בד"כ למכוניות יוקרה אז כנראה שניתן לנקות את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תכלס רכבים נשרטים, ואני לא רוצה להתבאס מכל שריטה שהנה הלך לי רכב חדש....

פורסם

תשמע.

אי אפשר להשוות רכב בצבע שחור לרכב בצבע לבן רגיל או כסף או כחול אפילו.

שחור זה הצבע הכי מדהים שקיים לרכב.

מצד שני , האחזקה שלו די קשה ואם אתה פדאנט ואם אתה גם לא יכול לסבול שריטות (אני בטוח שהצבע השחור מושך מיד שריטות וכדומה) אז תיקח צבע בהיר כמו כסף או לבן. האמת שיש רכבים שצבע לבן מחמיא להם.

בקיצור, גם אני הייתי רוצה רכב שחור אך בהתחשב שאין ביכולתי לתחזק אותו כמו שצריך לא ממש כדאי אלא אם ממש לא אכפת לי מהצבע...

פורסם

בוא נגיד שהחלטתי ללכת על שחור.

הייתי רוצה לשמוע המלצות מחברי הפורום, מי עשה ציפוי ננו קרמי (או איך שקוראים לזה) וזה עזר לו כנגד ילדים משועממים ששורטים לך את האוטו בכוונה תחילה, ומי עשה ציפוי פלסטיק לאוטו וזה עזר לו. ומה העלות של הסיפור הזה.

פורסם

לא ממליץ על ציפוי ננו בשביל הגנה נגד מפגעים מהסוג הזה, טרם פגשתי בציפוי חזק מספיק (לי על הרכב יש אופטיקואט וזה ממש לא מגן משריטות).

אני כרגע מתלבט בדיוק כמוך, שוקל ציפוי פלסטיק, הבעיה היא שזה יקר מאוד ולכן אני שוקל להתמקד במכסה המנוע בלבד (נגד אבנים בדרך).

נגד שריטות מפתח, עם כל הכבוד - קשה לי להאמין שציפוי פלסטיק יצליח להגן, אבל כאן אני מדבר לא מנסיון אלא סתם מהגיון ולגמרי יכול להיות שהחומר מתקדם מספיק בשביל להוות הגנה ראוייה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מה זאת אומרת יקר, כמה זה אמור לעלות ציפוי פלטסיק לג'יפון?

פורסם

לא דיברתי על זה, אלא על ציפוי פלסטיק, כמו שמצפים חלונות שחורים.

פורסם

בוא נגיד ככה, יש לי מאזדה 3 2015, הביאו לי הצעה של 3800 ש"ח ל-2 טמבונים ו-4 דלתות.

לא ציינת איזה ג'יפון אתה מעוניין לרכוש, אך אני עדיין מניח שהשטח שלו יותר גדול משל מאזדה 3, תעשה של השכלול לבד, תלוי גם כמובן מה אתה באמת רוצה לצפות, את כל כרכב או חלקים מסויימים?

רכב פרטי אני מניח היה עולה באזור ה-8000K שזה גם כולל כנפיים אחוריים וקדמיים ומכסה מנוע ותא מטען.

פורסם

נשמע הזוי לגמרי. אני לא מאמין שיש אנשים שמשלמים סכומים כאלה על ציפוי. גם אם הרכב עלה 400K......

פורסם

אלו אכן המחירים. שאלתי על מחיר לרכב שלם באותו המקום המדובר בחולון והעלות לציפוי נגד שריטות לכל הרכב [האצ'בק במקרה הזה] הייתה בסביבות 9000K.

באומנות הציפויי בחולון יישמו לי ציפוי על מכסה המנוע והטמבון הקדמי ב-2900 ש"ח אם אני לא טועה, נתנו לי גם ציפוי לפנסים וגם לבית המראות ועכשיו אני לא צריך לדאוג מאבנים עפות ומציפורניים של חתולים שרובצים על מכסה המנוע שלי בחורף.

• תוכן חדש...