Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - אודי A4 החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם האנשים היו חכמים, ולא רצים לקנות מכוניות חדשות כמו לחמניות בשקל תשעים המחירים היו יורדים. יורדים משמעותית.

זה לא שאנשים לא חכמים, אלא שהיבואנים מספיק מתוחכמים כדי למתחר את המוצרים שלהם בדיוק בנקודה בה יש מספיק אנשים שמעונינים לקנות את המוצר. זה שמחיר רכב מסוים נראה לפלוני גבוה מדי לא אומר כלום על מה שאלמוני חושב על המחיר הזה. צ'מפיון לא צריכים למצוא חן בעיני חברי Cars forum, אלא למתחר את ה-A4 במחיר בו הוא תשתלם לקונים הפוטנציאלים של הרכב מול המתחרות שלה. רוב הקונים של הרכב הזה לא יודעים כלום על הנעה אחורית וזה לא מעניין אותם. הם מקבלים רכב עם תדמית מעולה אך לא מתנשאת (ככה לפחות הם תופסים את Audi) ובמחיר נמוך במעט מהאפשרויות האחרות שעומדות בפניהם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פתאום קלטתי שאני מבזבז את הזמן שלי על טרול בן פחות מחודש עם 17 הודעות. הלכתי לעמוד בפינה עם הפנים לקיר. בחושך.

שוגיפלקס, אתה כל כך צודק, וכתבת את זה כל כך נכון, שאני פשוט מוותר על לנסות להסביר את זה, ומהיום ואילך אני פשוט אצטט את ההודעה שלך אם וכאשר דיון כזה יתפתח בשנית.

ניסיתי להסביר את זה באחת מהודעותיי הקודמות, אבל משום מה כל הזמן חושבים שאני כועס. בכל מקרה, סחתיין.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

יקר או לא יקר, מכירות הפלח עולות כל שנה, ומותגי ה"פרימיום" עולים סביב 30% במכירות בשנים האחרונות כל שנה.

כנראה הדיון לא רלוונטי לשוק הישראלי

A3

A4

פורסם
אני חושב באודי פחות משקיעים בa4 ולכן היא משעממת ולא מחדשת שום דבר משמעותי,הסיבה לכך היא שתשומת הלב של החברה ממוקדים במאני מייקרים העיקרים שלהם (רכבי הsuv) ,בארהב לדוגמא מוצעת רק גירסא אחת של הa4 .

זה פשוט לא נכון. אתה מוזמן להכנס לקונפיגורטור האמריקאי ולבדוק בעצמך. אמנם גרסת הבסיס היא 2 ליטר עם 240 כ״ס, אבל יש הרבה יותר מגרסא אחת. אפשר לבחור 3 אפשרויות של גיר, קוואטרו והמון אפשרויות אבזור. כמובן שמוכרים גם את ה S4.

emotion of motion

פורסם

האודי מתומחרת בדיוק מול הסדרה 3, שזו המתחרה הישירה שלה לפי היבואן.

ה-s60 זולה בקרוב ל-40k ואני לא בטוח שההפרש הזה מוצדק. רק מבחן השוואתי יפתור את השאלה.

פורסם
בארה"ב - 135K ש"ח.

בכל מדינות גוש האירו - 130K ש"ח.

בפאקינג תורכיה -131K ש"ח.

למה במדינת החזירים והקומבינות זה עולה כמעט פי 2?!

כנראה שהמסך במרכז מוריד את המחיר משמעותית.... :wink:

פורסם
אני שם לב למוטיב חוזר בפורום בנוגע לתמחור של יבואנים.

אולי חלאס? יבואן רכב זאת חברה שמטרתה להרוויח כסף, וכמה שיותר ממנו.

במקרה מדובר בחברה שהיא יבואנית רכב, ורכב זה תחום שקרוב לליבו של כל משתמש בפורום, ועל כן זה כואב לכל אחד שהמחיר של רכב X הינו גבוה פי כמה מכמה שהם חושבים שהוא צריך להיות.

נמאס כבר להיכנס לכל שרשור ולראות תגובות של משתמשים שזה יקר ושהתמחור חזירי והיבואן גרידי.

די כבר! זה נראה כאילו לא משנה איזה רכב יפורסם בפורום, תמיד יהיו את אלה שיקבעו שהמחיר גבוה ולא מתאים. תמיד יהיה את הראשון שישתמש במושג "יבואן גרידי" או "תמחור חזירי". כאילו לא משנה מה יהיה המחיר או איזה רכב זה יהיה, מישהו יכתוב את זה כי זה מה שנהוג לכתוב בפורום.

נכון שזה פורום פתוח שכל אחד יכול להביע את דעתו, אבל בחייאת רבאק, חלאס עם הססמאות!

אחרי שקצת פרקתי, נחזור לעניינינו.

אויש. פספסתי את זה.

תשמע, אם אנשים לא יתלוננו, זה לא יביא לשינוי.

נכון, יש כמה דברים שאתה אומר שהם צודקים:

1. מחירי רכבי יוקרה זה לא חלב 3%. הם לא צריכים להיות בפיקוח. ובאמת שייקחו על אודי A4 כמה שהם רוצים.

אבל - העניין שהמחיר של האודי הזאת זה נגזרת של כל מחירי הרכב בארץ. אותי לדוגמא מאוד מכעיס שיבואן ימכור לחברת ליסינג רכב בזול שתמכור לי אותו כ-0 ק"מ ותרוויח גם קופון מכובד ככל הנראה ועדיין זה ייצא לי יותר זול משמעותית מאשר לרכוש את אותו רכב מהיבואן. אגב, לא פעם אלו רכבים שלא יושבים במחסן של חברת הליסינג אלא נרכשים במיוחד עבור הלקוח שמזמין ובוחר גם צבע. גם המסירה לפעמים ישירות אצל היבואן.

2. אנשים צריכים להצביע ברגליים ו/או בכרטיס אשראי - צודק. אבל מה לעשות, זה עדיין לא שם. כל מהפכה גדולה מתחילה מתסיסה קטנה ולטעמי כן יש מקום להתלונן על מחירי הרכבים. יש פה מקום לבצע הוזלה משמעותית. התסיסה הזאת היא מה שהובילה את הממשלה לשקול ייבוא מקביל - למרות שבפועל לא ממש יצא משהו, יכול להיות שזה יביא לצעדים יותר קיצוניים, כמו הגבלת מתח רווחים - לא יודע. אבל למה אסור להתלונן? מותר ואף רצוי.

פורסם

הבעיה היא לא התלונה עצמה, כמו שאמרת, זה בסדר ואף רצוי.

הבעיה היא שהתלונה מגיעה באופן אוטומטי ולפחות אצלי נותר הרושם שמשתמשים מתלוננים על זה כי הם יודעים שמשתמשים אחרים בפורום יתמכו בהם ואז הם מרגישים טוב עם עצמם.

ושוב, אם כבר להתלונן על מחירים מופרזים של רכבים, זה לא צריך להיות על רכבי יוקרה, אלא על רכבים שפונים לקהל גדול יותר, מה שנקרא רכבים עממיים.

כאשר רכב משפחתי סטנדרטי (מאזדה 3/טויוטה קורולה/יונדאי i35/קיה פורטה וכו') עולה 120-140 אש"ח, אז אני בהחלט רואה גם צידוק אמיתי לתלונה שכזאת.

אבל כאשר מדובר ברכב יוקרה, שאינו מדבר לאחוז גדול מהאנשים, ומראש מתומחר, גם בעולם, גבוה מעל שאר המתחרים, אז אין סיבה שבארצנו הקטנטונת הוא יהיה זול.

הטיעון הזה לא רלוונטי כאשר מדובר, כאמור לעיל, על רכבים סטנדרטיים שאינם בתחום היוקרה.

אגב, חלק מהעניין שפלח השוק של רכבי היוקרה בארץ הולך וגדל, הוא שפער המחירים בין רכב מקטגורית המשפחתית-מנהלים (לדוג' - מאזדה 6) לבין קטגורית המשפחתיות יוקרתיות (לדוג' - אאודי A4), הולך וקטן.

כן, אני יודע שאם ניקח את גרסאות הבסיס של 2 הרכבים לעיל נגלה שהפער הוא לא קטן בכלל, אבל לא כך חושב הלקוח הישראלי. הוא רואה שמאזדה 6 מאובזרת וחזקה עולה כ200 אש"ח, ואז רואה שאאודי A4 בסיסית עולה בסך הכל עוד 35 אש"ח. בראש שלו, זה לא הרבה כסף, הרי גם ככה לוקחים מימון אז ההפרש מתפרש על פני חודשים רבים. ככה מגיעים בקלות ממאזדה 6 לאאודי A4.

נכון שיש פשרות (מנוע חלש יותר, אבזור דל יותר וכו') אבל שוב, הלקוח הישראלי לא רואה את זה ככה, מניסיון.

דבר נוסף שמתקשר גם לפער ההולך וקטן שדיברתי עליו, וגם לעניין מחיר הרכב (אאודי A4) הוא ההנחות.

המחירים שכל אדם רואה באינטרנט ובפרסומים השונים, הוא מחיר המחירון. עליו כמובן יש להוסיף אגרת רישוי ומיגון נגד גניבה בהתאם לדרישת חברות הביטוח. אחרי שהוספנו את זה, וייקרנו את הרכב אפילו עוד יותר, אז נכנס עניין ההנחות.

ייכנס כל אדם לסוכנות אאודי, יבקש הצעת מחיר על A4 חדשה, ויראה איך המחיר יורד באורח פלא. זה לא שיש בעיה עם המוצר, זה פשוט הדרך בה תחום מכירת רכבי היוקרה עובד בארצנו הקטנטונת.

הפער בין המאזדה 6 (שנמכרת ללא הנחות כלל) לבין הA4 עכשיו קטן עוד יותר.

התלונה על מחיר גבוה מידי בפורום הפכה לסיסמה פופוליסטית שכל אחד משתמש בה כדי לצבור נקודות ובשביל לקבל התראות בטאפאטוק שציטטו אותו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

האם לדעתכם הA4 בגרסת הבסיס-סדאן היא משתלמת ביחס מחיר-תמורה? אם נוציא שנייה אל ההאאודי ונקרא לחברה"COOLCAR"

פורסם

לא ברור לי למה היא משתלמת - הבשורה הגדולה של הA4 היא הטכנולוגיה החדשה, ואני לא חושב שתקבל את זה בגרסאות הבסיס.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
האם לדעתכם הA4 בגרסת הבסיס-סדאן היא משתלמת ביחס מחיר-תמורה? אם נוציא שנייה אל ההאאודי ונקרא לחברה"COOLCAR"

לא צריך להמציא שמות,יש מכונית כזו בשטח. סקודה. זו האחות השימושית ונטולת היומרות של הקבוצה. מי שבוחר במותגים האחרים יודע, או אמור לדעת, שהוא משלם בעיקר על מיתוג, סטאטוס ויוקרה.

פורסם

roee - גם בלי מסכים בטכנולוגיה החדשה הרכב נותן חבילה טובה.

amiger - אין מצב שנהגת על שניהם יותר מחצי שעה ואתה באמת יכול להשוות. אחת נותנת שימושיות מעולה ואחת נותנת לוקסוס.

A3

A4

פורסם

על החדשות לא נהגתי בכלל. על הקודמות כן וכמו שכתבתי, מה שמבדיל ביניהן זה סטאטוס, מיתוג ויוקרה. אי אפשר להתכחש לעובדה שמתחת לשמלה מדובר בסדרת מכוניות דומה מאוד עד זהה לכל רוחב קשת המותגים.

פורסם
אי אפשר להתכחש לעובדה שמתחת לשמלה מדובר בסדרת מכוניות דומה מאוד עד זהה לכל רוחב קשת המותגים.

הם יושבות על אותה פלטפורמה ולרוב המנועים זהים. כל השאר נראה ומרגיש שונה. על זה משלמים

A3

A4

• תוכן חדש...