Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכרונך מטעה אותך.

ידועים בציבור אי אפשר לגרור לרבני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זכרונך מטעה אותך.

ידועים בציבור אי אפשר לגרור לרבני.

בעקרון ידועים בציבור לא חייבים ללכת לרבני.

אבל אם אחד מבני הזוג יוזם את הפנייה - אז כבר חייב ללכת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

וווואאאוווו. אני כרגע נמצא בגרמניה ׳ 7:30 בבוקר, כבר 40 דקות שאני קורא פה הכל, ותופס את הראש, איך נפלו גיבורים, מישהו אמר פה שפותח השירות לא בשל לגירושים, אני באותה דעה, הוא מספר לעצמו סיפורים רק לא לעשות את הצעד של הגירושים.

יש לי חבר טוב מאוד, אריה , מי יכול עליו, לא רואה בעיניים, התחתן ניהיה עכבר, הוא לא מבין איך נפל ככה,

לסיפור שלנו, אישתו תשחק איתו , הוא לא בנוי לגירושים, ( עד שמישהו יתן לו בראש) מצב סביר שיהיו לו ילדים, והוא לא יבין למה הוא לא עשה את הצעד הזה מזמן,

אני גם בדעה של גירושים וטוב שעה אחת קודם

פורסם

אולי העצה הכי טובה שתוכל לקבל כאן.

אל תצפה לקבל תשובה אמיתית לבעיה שלך על גבי פורום זה, או כל פורום אחר.

משתמשי הפורום לא יכולים להכנס לנעליך.

אז במידה ואתה עדיין עוד איתנו, קח לך זמן תחשוב עם עצמך. שב עם אשתך פתח את הקלפים ושפוך את הלב. תסביר לה את מה שעל ליבך. אתה והיא באווירה רגועה ובנועם.

ביום שהתחתנת איתה היא הפכה להיות מקום ראשון, ומחובתך(!) להיות שם, להבין, לתמוך ולמצוא פתרון (כל עוד לא מדובר בבגידות ודברים מן הסוג הזה) .

אין לכם ילדים כך שגירושין זה לא סיפור. אך בטרם תשבור את הכלים, נסה למצוא דרך להביא את אשתך לשלווה, אחדות והבנה .

כשלא תצליח, פנה לגורם הרלוונטי.

בנתיים עד שהתמונה תתבהר ותצברו מספיק זמן של נחת וזוגיות תקינה, דאג לא לפקשש בזמן משגל. (סליחה על הישירות) .

איחולי הצלחה רבים! והלוואי ותדעו רק טוב יחד!

פורסם
אולי העצה הכי טובה שתוכל לקבל כאן.

אל תצפה לקבל תשובה אמיתית לבעיה שלך על גבי פורום זה, או כל פורום אחר.

משתמשי הפורום לא יכולים להכנס לנעליך.

אז במידה ואתה עדיין עוד איתנו, קח לך זמן תחשוב עם עצמך. שב עם אשתך פתח את הקלפים ושפוך את הלב. תסביר לה את מה שעל ליבך. אתה והיא באווירה רגועה ובנועם.

ביום שהתחתנת איתה היא הפכה להיות מקום ראשון, ומחובתך(!) להיות שם, להבין, לתמוך ולמצוא פתרון (כל עוד לא מדובר בבגידות ודברים מן הסוג הזה) .

אין לכם ילדים כך שגירושין זה לא סיפור. אך בטרם תשבור את הכלים, נסה למצוא דרך להביא את אשתך לשלווה, אחדות והבנה .

כשלא תצליח, פנה לגורם הרלוונטי.

בנתיים עד שהתמונה תתבהר ותצברו מספיק זמן של נחת וזוגיות תקינה, דאג לא לפקשש בזמן משגל. (סליחה על הישירות) .

איחולי הצלחה רבים! והלוואי ותדעו רק טוב יחד!

ההצעה הכי דבילית שאפשר לתת נתת

בגידה = רמאות = זה מה שהאשה עשתה כדי לתפוס את פות"ש . לא גילתה לו את מחלתה.

לכן כאשר האשה חולה ולא רוצה ללכת לטיפול שתוצאותיו לא ידועות , אתה מציע לו כי יישבו בנחת ויידברו.

יקיימו יחסי מין ויצא ילד , אתה תהיה אחראי?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה זה משנה בית דין רבני או בית המשפט לעינייני משפחה

בשניהם יש זכויות לידועים בציבור,( אותו הכלל חל גם על נשואים כדמו"י ) כאשר הגבר מעדיף בית דין רבני האשה בית המשפט לעינייני משפחה.

במקרה שהובא בהודעה של BEEKER סביר שהייתה זוכה ביותר אילו הלכה לבית המשפט לעינייני משפחה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה

לא הבנתי איפה לא היה ברור שהמלצתי היתה להזהר מהריון.

פורסם

מה נדבקת לילד

כל ההצעה שלך לא תופסת מים ושיאה קיום יחסי מין ביניהם.

אתה יודע כמה ילדים מסתובבים בעולם מהריון בלתי רצוי

פרט לישו הנוצרי ילדים נולדים כאשר בני זוג מקיימים יחסי מין ביניהם

לא תקיים יחסי מין לא תהיה תאונה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נדבקת לילד? אתה בהזיות? או במצב רוח קרבי? קח אויר תנשום עמוק.

משך הזמן שיקח לו (אם יבחר) לסדר את עינייניו מול אשתו לא חייב להיות נטול יחסים.

כמו שהוא ציין שוב ושוב הוא אוהב אותה מאוד והיא אותו. מן הסתם תוך כדי פיוס לפעמים משלימים עם סקס טוב אדון ישה.

ובנקודה זו, המלצתי לו להזהר מפיקשושים. דהיינו גלולות קונדום גומיה על השמ-+ ניילון נצמד או כל דרך שתבחר שתצליח למנוע או למזער בצורה מירבית את הסיכוי להריון.

קפיש?

פורסם

מכוניתבשבילכיף - אתה כנראה לא עברת על כל השרשור אם אתה מציע לפותח השרשור לפתוח את הקלפים ולשפוך את הלב. התוצאה תהיה כמובן צעקות והאשמות מצידה, ובריחה לאמאלה שתשמור עליה. אין דבר כזה אווירה רגועה ובנועם.

האמירה "ביום שהתחתנת איתה היא הפכה להיות מקום ראשון" גם היא איננה נכונה. חתונה זה לא הכל בחיים והאישה רימתה אותו כל הדרך אליה. זו בוודאי לא חובתו למצוא פתרון כי היא שיקרה לו מההתחלה.

ובנוגע למשגלים - בהתחלה אנשים עוד הציעו לו פשוט להיזהר (שוב, לא קראת אז אין לך מושג) אבל מהר מאוד הגיעו למסקנה הנכונה שבמקרה הזה עדיף לשמור אותו במכנסיים ופשוט לגמור את הסיפור, כי "טוב יחד" הם כבר לא ידעו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא הצלחתי לקרוא את הכל, יצאתי פעם עם מישהי שהתברר לי בהמשך שהיא לא מאה אחוז וברחתי כל עוד נפשי בי, עם כל הכבוד חשבתי רק על עצמי, מה אני הצלב האדום? אתה עוד צעיר וכל החיים לפניך(תזכור את זה תמיד) במקומך הייתי חושב רק על עצמי וחותך, גם אם תגיעו להבנות לדעתי זה לא יחזיק הרבה זמן כי אנשים פשוט לא משתנים.

ובאמת מאחל לך בהצלחה לא משנה במה תבחר, מכל הלב.

תמיר.

פורסם (נערך)

נכון, לא קראתי את כל הדפים ואת מאות התגובות . אבל קראתי את הפתיח שלו ואולי פספסתי אבל לא ראיתי שהוא ציין שהיא היתה עם הפרעה שהיא הסתירה. אומנם קראתי פעם אחת, אבל זכור לי שהוא ידע על הבעיה (הסטריה בכי התכנסות בריחה לאמה וכיו' ) עוד בטרם התחתן איתה. כך שלהגיד רימתה אותו? זה עמד לו מול העיניים כל הזמן אבל הוא בחר שלא לייחס לזה חשיבות מרוב אהבתו אליה.

הוא כתב במפורש, תוך כדי תכנון החתונה הוא גילה יחס מוזר. גם אחרי שגילה עשה מאמצים שלא יקרה כלום מס שבועות לפני החתונה כדי שהחתונה תצא לפועל.

אגב, מדוע הכותרת היא התייעצות בנוגע לסכסוך עם אשתו ואמו? ולא "התחתנתי. וגליתי שאשתי שיקרה אותי " או משהו סגנון.

כל טענותיו הן אשתו מול אימו. אולי הוא בוחר לעצום עיניים-שוב? אז על מה אתה לן?

עריכה אחרונה על ידי car4fun
  • תוכן חדש...