Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי 1 הרכבים מבין היותר רכים ונוחים שיש הוא הלנסר, צריכת דלק סבירה, סחיבה סבירה, אחזקה סבירה

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לנסר ונוחות לא הולכים ביחד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ברור שחישוקי 18 אינץ' עם גומי דק סביבם ישפיעו על נוחות הנסיעה ויהיו פחות טובים מחישוק במידה קטנה יותר. גם צריכת הדלק מושפעת לרעה מחישוקים גדולים, אם כי לא קריטי כמו ציוד מיותר בתא המטען. לא נהגתי עדיין בפוקוס החדשה, אבל ממליץ לך לקחת נסיעת מבחן ב-308. היא מהנוחות בקטגוריה.

פורסם

צודק. יצא לי לנהוג ב-308 החדשה ואכן היא מאוד הפתיעה מבחינת נוחות הנסיעה. שווה בדיקה במיוחד עבור מי שסובל מבעיות גב.

פורסם

תודה על ההמלצה לגבי פיז'ו 308. קבעתי למחר נסיעת מבחן על הרכב. שאלה חשובה! האם מחירי טיפולים וחלפים לפיז'ו הם מאוד יקרים יחסית לאסיאתיות וגם לפורד פוקוס? זה נכון או אני טועה?תודה, דורון

• ספונסר פורום
פורסם

שלום דורון,

אנחנו שמחים שבחרת לבצע נסיעת מבחן על ה 308, וממליצים גם לעשות נסיעת מבחן על הסיטרואן C4 החדשה, שנבחנה כאן באתר על ידי כמה מהגולשים וזכתה לשבחים.

מחירי הטיפולים השגרתיים לא שונים מהותית - שמנים פילטרים וכד', ובוודאי לא "מאוד יקרים יחסית".

נשמח לסייע אם תצטרך את מעורבותנו.

צוות לובינסקי.

פורסם

האוטו מרגיש מעולה, מאוד חזק, בשום נקודת זמן אתה לא מרגיש שזה 1.2 ליטר.

מרגיש איכותי בפנים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ב-308 הכל במסך מגע גדול ואני מפחד שקשה לשלוט בו בזמן הנסיעה וגם הכיסאות בסיטרואן ברמה שלא ראיתי בשום רכב מבחינת נוחות.יש הם עכשיו הנחת סוף שנה של6000 ₪ והמחיר 117900 ₪.(לפני רישוי).עכשיו אני צריך להחליט בין הסיטרואן לפורד פוקס 2016 1.5 טורבו עם הגיר החדש (2016). מציעים אותה במחיר הכרות של 120,000 ₪.שניהם נוסעים רך ונוח.

פורסם

האם מישהו יודע או יש לו ניסיון עם סיטרואן c4 בנזין קומפורט 2015 מבחינת אמינות, עלויות כספיות של אחזקה, חלקי חילוף וכ"ו?

אני כנראה חושב לרכוש השבוע את הרכב. דורון.

פורסם

דורון - הרכב לא נמצא על הכביש זמן מספיק כדי שלמישהו יהי את הנסיון הנדרש.

בקש מהנציג באולם התצוגה מחירון טיפןלים - זה יתן לך סדר גודל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שאלה! עשיתי נסיעת מבחן בסיטרואן c4 קומפורט 1.2 טורבו החדש. כאשר לחצתי על הבלם, הוא היה רגיש מאוד, הגיב ללחיצה קלה עליו כך שכל פעם הרגשתי זריקה מסוימת קדימה,דבר מטריד ביחוד שאני סובל מכאבי גב. האם הבלמים ב-c4 רגישים במיוחד יחסית לרכבים אחרים?

האם לסוגי רכב שונים יש רגישות אופיינית אחרת או שבמקרה נפלתי נקודתית על רכב אולי שלא מכוון טוב בבלמים?

אשמח לתגובות. דורון.

פורסם

איזה רכב יש ברשותך כיום?

סביר להניח שאתה פשוט לא רגיל למהלך של הדוושה בסיטרואן לעומת הרכב שלך , לי בפוקוס מתוחת הפנים הרגיש שהבלמים חסרי נשיכה יחסית, אבל גם רוב הכתבים שבחנו אותה כתבו על זה.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

בכל דגם של רכב ישנה תגובה רגישות שונה בשימוש בדוושת הבלם.

במעבר בין רכבים כולל רכבי פיג'ו מדגמים שונים,

בנגיעה בפעם הראשונה בדוושה הבלימה מרגישים את השוני ברגישות.

אך במהלך הנסיעה מתרגלים לעוצמת ורגישות דוושת הבלימה ואין כל בעייה.

• תוכן חדש...