Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נחשבת לאחת הנוחות בקטגוריה שלה, תיבת הילוכים אוטומטית רגילה, הסימן שאלה הגדול בה הוא המנוע שהוא דיי חדש ולכן אין אפשרות לקבוע את אמינותו.

בצע גם חיפוש בפורום, הרכב נידון הרבה לאחרונה.

פורסם

לחברי הפורום- מה דעת חברי הצוות על פיז'ו 208. אני הולך לבצע עליה נסיעת מבחן. האם יש לחשוש לרכוש רכב זה היות וקראתי פה שלא לגעת בצרפתיות. האם עם ה-208 עלולות להיות בעיות אח"כ?

פורסם

דורון - מאחר ואתה סובל מבעיות גב,

רק לאחר נסיעה מבחן ממושכת תוכל לדעת

באם הרכב פיג'ו 208 תתאים לך.

סתיגמות יש לרוב, חלקם מוצדקות וחלקם לא.

פורסם

לקחתי היום את הפורד פוקוס החדשה לנסיעת מבחן- חוויה. סופג את זעזועי הכביש בצורה מעוררת כבוד, נוסעת חרישי, כח ותאוצה אדירים.רק טוב. ההתלבטות- גיר ומנוע חדשים שעדיין לא הוכיחו עצמם (כי הם כאמור חדשים). אני לא מבין גדול ברכבים.

שאלתי- האם יש סיבה לחשש? אודה לכל מי שיתן תשובה.

פורסם

הפוקוס הישנה סבלה מתיבת-הילוכים עם אמינות נמוכה. כעת, כשיש תיבה רגילה - נראה שזה נפתר.

במלים אחרות, שווה שתשקול ברצינות (למרות שזה רכב חדש בארץ ועוד אין נסיון רב).

זה נכון מה שציינת - ככלל, ככל שהרכב גדול יותר אז הוא נוח יותר. גם רכב מוגבה עדיף, כי תנוחת הנהיגה ובעיקר, הכניסה והיציאה נוחות.

הייתי שוקל גם מאזדה cx5 ושברולט קרוז - שניהם רכבים נוחים

פורסם

שים לב שהתיבה קיימת גם (אני חושב) בקוגה 1.6, לא שמעתי בעיות מיודות עליה. לדעתי אחלה רכב. רק שים לב שהרכב לא הכי נוח לכניסה ויציאה. הייתי שוקל אולי את הקוגה 1.5 החדש.

פורסם

טוב, החלטתי ללכת על הפורד פוקוס 2016 החדשה האצ'בק. אני מבין שאף אחד לא ראה מבחן דרכים לגבי צריכת דלק. אז אני אשאל כך? ראיתי מבחן דרכים של מגזין אוטו אבל משנת 2012 או 13. שם כתוב שבממוצע ,צריכת דלק ריאלית- 12.6. האם ניתן להקיש מכך לגבי הרכב החדש? (או בכל צורה אחרת).בתודה מראש,דורון.

פורסם

כנס לאתר auto.co.il יש שם מבחן דרך לפוקוס האצב׳ק ששם הם מדברים על צריכה של 14 בשיוט רגוע , ובעיר בפקקים של 9.1. שים לב שמדובר על גרסת טיטניום הגרסה היותר מאובזרת

פורסם

דורון, איזו גרסה רכשת?

למיטב ידיעתי גרסת הטיטאניום (המאובזרת) משווקת בארץ עם גלגלי 18" וצמיגים בחתך 40 - לא בדיוק המתכון המוצלח לנוחות נסיעה (בעיקר בעיר) גם בפלטפורמה מוצלחת מאד כמו של הפוקוס.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

זה המבחן http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-33037-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-1-5-%D7%9C-%D7%98.aspx

חייב לציין שביחס לגרסה המאובזרת , הפנים שלה נראה ליסינג למהדרין ופשוט מאוד, והפלסטיק העליון מסביב למולטימדיה זה שאריות מההתקנה המקומית של הפוקוס הקודמת ולא מה שמגיע במקור איתה בתמונות הרשמיות. נראה כאילו לקחו רמת גימור מתחת לטיטניום האמיתית והדביקו לה טיטניום.

פורסם

לכולם ול!menir1 וליואב! לקחתי את הרכב לנסיעת. מבחן.סה"כ התרשמתי לטובה. חשובה לי רכות הנסיעה.מהכתבה הבנתי כי חישוקים של 18אינטש פוגמים מאוד ברכות הנסיעה והרגשת פגמי הכביש ביחס לחישוק 16.האם זה נכון? כמו כן נראה לי שצריכת הדלק גבוהה .מה לדעתכם לאור הנתונים בכתבה תהיה צריכת הדלק הממוצעת הריאלית?אני נסעתי על דגם הבסיס סטיישן ולא הטיטניום.

• תוכן חדש...