Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סיני MG 340

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין מה חושבים המומחים על רכבים סיניים. לי באופן אישי לא יצא להכיר ולהתנסות ברכבים סיניים עד עכשיו. גם מה עדיף סיני או קוריאני? בעקרון אני מתעניין ברכב משפחתי קומפקטי. ראיתי מפרט טכני של MG 340. נראה לי עומד בסטנדרטים הכי טובים. רק שאני לא מכיר אותו מקרוב. תודה מראש לכל המגיבים.

פורסם

אתה מתכוון לmg350 . רכב יחסית מפגר טכנולוגית ביחס לרכבים מודרנים ויש עוד לאן להתקדם. עכשיו במבצע ב80 אולי אפשר לשקול ולא במחיר המקורי של 110 שבקושי קנו פרטיות.

המחליפה הוצגה בחול. מעבר לכך בצע חיפוש , הרכב נידון כאן בעבר מספר רב של פעמים.

פורסם

יש לי תחושה שהרכבים כמעט עברה שנה מהיום בו יובאו ושהם תקועים עם כמות רכבים שבקרוב יצטרכו לרשום להם יד 1.

חשוב לזכור שהרכב מעולם לא נבחן במבחן ריסוק מערבי, חוץ ממבחן סיני שנתן לו חמישה כוכבים... אם הגרמנים, האמריקאים והיפנים משקרים ומסתירים דברים, רק תאר לך מה הסינים מסוגלים לעשות...

והבנתי שהצריכת דלק על הפנים.

אני לא חושב ש80 זה מחיר טוב. 70 יותר טוב. קח בחשבון שלא תצליח למכור, ותוודא שהם מוכנים לקנות אותו במחירון עוד כמה שנים.

פורסם

אני הייתי חושב פעמיים לפני הרכישה, השוק של הרכבים האלה די מחורבן (ואני עוד נחמד פה), האוטו מרגיש מיושן, חלש, לא חסכוני, לא ממש בטיחותי (אני מאמין), והתנהגות הכביש מפחידה. מה שטוב באוטו הזה זה אבזור- אבל זה נעשה בצורה שמזכירה אמריקאיות ״של פעם״, למשל דיפוני העץ נראים כמו פורמייקה משנות השמונים, מערכת המולטימדיה כמעט לא נראית באור יום ועוד ועוד. תקרא ביקורות עליו כחדש.

• תוכן חדש...