Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מישהו ניסה לסגור גומיה של ציריה באמצעות בנד עם בורג?

כזה שמשתמשים להידוק צינורות וכו'.

האם זה בהכרח יגרום לויברציות עקב חוסר איזון או לתופעות אחרות?

כן אני יודע שאפשר לשים אזיקון ושיש בנדים יעדיים אבל עזבו את זה רגע.

תודה.

פורסם

זה הצד של הקוטר הגדול ולא הקטן, כך שהבנד די מעוגל.

בדיוק רוצה לנסות את זה כיוון שעם אזיקון ועם עוד בנד לא הכי מוצלח שניסיתי יש בריחה של גריז.

פורסם

רוחב הבנד אמור להיות מתאים לרוחב המקום המיעוד לו בגומיה וכך זה היה בבנדים שהשתמשתי - ניסית כמה אבל כולם מאותו סוג - כאלה שננעלים על ידי גולה קטנה במשיכה. אי אפשר להדק אותם כמו שצריך. אחרי הידוק הכי חזק שהצלחתי לעשות הבנד נדחף מהגומיה בכוח היד וזה לא צריך להיות כך.

פורסם

אם אני מבין איזה בנד אתה מתכוון , נראה שהוא יכול לגרום לויברציות במיוחד לאור זה שהנועל שלו כבד ומאוד בולט מהבנד.

אם לא ממחזרים את הבנד האורגינל שזה לרוב אפשרי. אזיקון פלסטיק הרחב עושה את העבודה כבר כמה שנים אצלי.

פורסם

נצל״ש

אתמול פירקתי את הציריה הארוכה אצלי במגאן על מנת למסור אותה לשפוץ.

הבאנד הגדול על הקארדן ניראה לי נורא מוזר. לא היה עליו שום נועלים, שום נקודות לחיצה או מחיצה. פשוט טבעת מתכת רציפה וחלקה. מתוך סקרנות חתכתי אותו, מתכת מאוד רכה, כמעט כמו בדיל, ודי עבה.

הוא ישב על הגומיה מאוד הדוק, אני מתקש להאמין שהלבישו אותו ככה סגור, מה השיטה בבאנדים כאלה?

יום טוב גם לך

פורסם

תיקון קל להודעה הקודמת, אחרי ניקוי יסודי מצאתי לוחית סימרור קטנה עם כמות די גדולה (לגודל) של מסמרות שמחברות את הבאנד.

ניראה שהסימרור מתבצע מהחלק הפנימי כי לא רואים את הסמרורים מהצד החיצוני וגם הלוחית המחברת הזאת יושבת על הצד הפנימי של הבאנד. כמו כן איך שום גמישות ואפשרות להדק טיפה יותר או פחות, ללוחית ישנו שקע מוגדר בבאנד.

קיצר עדיין לא הבנתי איך מתבצעת ההתקנה של הבאנד הזה

יום טוב גם לך

פורסם

מניח שזה בנד מקורי, בטח יש איזה רובוט בפס הייצור שנותן פיקים של הלחמה נקודתית או שם מסמרות.

יפה שהגומיה שרדה את כל השנים והק"מ...

פורסם

שרדה בכבוד, אין שום רמז ליובש או סדק.

חבל ששיני הזחה בחיבור לגיר שרדו פחות ופיתחו חופש

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...