Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בורקאי אישית פחות מושך אותי, שקלתי לנסוע לשם אבל הבנתי שמדובר במקום מתוייר מאוד וכתוצאה מכך מצועצע מאוד. מלונות יקרים, חופים סינטטים וכו.

באי לוזון יש המון מקומות יפים לראות ואני יכול לתת לך המלצות ופירוט לגבי רוב האתרים הפופולרים, רק יש לקחת בחשבון שמדובר באי ענק וההתניידות בו ממקום למקום לוקחת לא מעט זמן

יום טוב גם לך

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

יגאל, בדוק ה"פ.

טיסות:

* עצירה בעמאן, בנגקוק, הונג-קונג? (רויאל ג'ורדניאן)

* עצירה במוסקבה, הונג-קונג? (איירופלוט)

* עצירה באיסטנבול? (טורקיש)

* טיסה ישירה? (הלוך אל-על חזור עם Philippine Airlines או Cathay Pacific)

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם

מישהו יכול להמליץ על מלון ללילה או שתיים דרומית למנילה? באזור שבין Taal לPagsanjan?

(כזה שמתאים לירח דבש)

משכנתא זה קל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המלון קצת יקר.

ארז מטוריסמו המליץ על VIEWPARK בטאגאיטאי. מכיר?

מה לגבי ריזורטים באל-נידו?

איזה ציוד צילום כדאי להביא שמתאים לכל אטרקציות המים שהולכות שם?

משכנתא זה קל

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז לפני כשבועיים חזרנו מ3.5 שבועות בפיליפינים.

יצאנו ב12.03 וחזרנו ב06.04. טסנו עם אל-על, קונקשן בבנגקוק. 950$ לאדם (תודה לאילן סלע שלנו על ההפניה).

היינו בPALAWAN, CEBU ו-CAMIGUIN.

היה מדהים לגמרי, כמעט ולא ראינו ישראלים (חוץ מבטיסה) - בעיקר גרמנים, צרפתים וספרדים.

הפיליפינים אנשים נחמדים, אדיבים ומאוד ישרים. כל פעם שהרגשנו שהולכים לעקוץ/לשדוד/לחטוף אותנו - הם פשוט יצאו מגדרם כדי לרצות אותנו.

התיירות לא מפותחת במיוחד, המלונות פשוטים, תחבורה בסיסית מאוד, טיסות עם מטוסי פרופלור.

13040990_10153621430180003_6885184790520545541_o.jpg12970947_10153597088810003_4122216099376476271_o.jpg

משכנתא זה קל

פורסם

שמח שנהניתם.

תגיד, שלושה וחצי שבועות אתה מסכם בשלוש וחצי שורות? אתה רציני?

שחרר פרטים לטובת מי שכנראה לא יטוס לשם אף פעם.(אני,לא סובל טיסות אינסופיות)

שחרר גם תמונות על הדרך.

תודה מראש

סלע

פורסם

הסנדלר הולך בכפכפים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ישרים מאוד, עוד לא התקלקלו כמו התאילנדים. לקח לי זמן לקלוט שאין מה להתמקח כי נותנים לך את המחיר שנותנים למקומיים.

והאוכל, יאמי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ!

מה הטיסה הנוחה ביותר להגיע לפיליפינים כיום? אני רואה שיש מספר שילובים (קונקשן אחד או שניים).

האם ספטמבר הוא זמן טוב לבקר שם?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ספטמבר זה בערך השיא של עונת הגשמים.

מצד שני השנה עונת הגשמים התחילה מוקדם, לכן יתכן שספטמבר זה הימור סביר. יש לי זוג חברים שקנו כרטיסים לשם לספטמבר, כך שתהיה לך צרת רבים (אם תהיה) :)

אישית אני הייתי הולך על טיסה של קונקשיין בודד וזה בדיוק מה שעשיתי חודש שעבר. זו טיסה ארוכה מידי מכדי לאנוס את עצמיך עם עוד קונקשיינים. מנגד אם אתה מאוד קצר בכסף ומאוד עשיר בזמן אז בחן אפשרויות אם יותר קונקשיינים, או אולי אפילו טיסות מירדן.

יום טוב גם לך

פורסם

לי יצא זול (950$ בלבד) גם עם קונקשן 1 ולדעתי כאלה עם 2 או אתיופיה היו יקרים יותר.

בחר את הטיסה הכי נוחה מבחינת זמנים ומחיר וזהו.

לגבי ספטמבר, לדעתי לא ממש מוצלח. יגאל יידע יותר ממני אבל אם אני זוכר מומלץ דצמבר עד מאי.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...