Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחיל מאבחנה של המרימים פלאשינג לא בהכרח יעזור לך.

מרימים דפוקים יכולים להיות הגורם לרעש ואם כן החלפה של אחד או יותר תפתור את הבעיה.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה ממש לא נשמע רעש של מרימי שסתומים. האם קיימת בעיית סחיבה כלשהיא? תן למישהו מקצועי שייבדוק זאת. מהיכן אתה בארץ?

אני מאזור ירושלים , וכן הבחנתי גם כמו שאמרתי ברעידות בהילוך הראשון ותחילת השני , וקרה כמה פעמים ששמתי לב שהטורים לא יציבים בעמידה במקום

ועוד משהו ששמתי לב שהפריע לי זה בתחילת נסיעה הייתי יכול להרים את הקלאץ בלי שום גז לאט לאט והוא היה נוסע , עכשיו הו מבקבק כזה וכאילו עומד להכבות וצריך גז , כנר ברוורס

פורסם

אתה מרגיש את התיקתוקים בדוושה של הקלאצ'?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה מרגיש את התיקתוקים בדוושה של הקלאצ'?

לא , וגם כשאני מוריד את הרגל מהגז אין שום רעש ככה שכשאני משתמש בקלאץ הרעש לא מורגש וגם לא נשמע

פורסם

אולי מיסב לחץ של הקלאץ? ואללה, קשה (עד בילתי אפשרי) לאבחן ככה.

בכל מקרה, בנוגע לפלאשינג, זה חומר שמכניסים לשמן המנוע והוא ממיס את כל המשקעים והפיח שהצתברו במנוע לאורך כל השנים (מבפנים).

במנוע משנת 97 שמעולם לא עשו בו פלאשינג זה עלול, בסיכוי גבוהה מאוד, להיות גזר דין מוות למנוע מיד לאחר הפלאשינג (או אפילו בעיצומו של ההליך).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ועוד פרט ששמתי לב , כשהאוטו קר ולא נסע הרבה התקתוקים חלשים בעוצמה שהם נשמעים ומופיעים פחות , לעומת כשהוא חם מושמעים הרבה יותר וכמעט תמיד תלוי בכמות הגז ובעוצמה יותר חזקה שאי אפשר לפספס גם לא מחוץ האוטו

פורסם

הייתי היום אצל עוד מוסך בירושלים בגבעת שאול , ניגשו כמה מוסכניקים בדקו האזינו לרעש , שאלו את השאלות הקבועות הסברתי את ההסברים הקבועים , פתח את הרדיאטור טען שיש אוויר ובגלל זה הרעשים , פתח בורג הוציא את האוויר ומילא עוד מים ירוקים בדק וחיכינו ועדיין אותם רעשים , טען שרוב הזיכויים שזה מהראש מנוע וצריך לפתוח לראות מה קורה שם , ולפני זה אמר שנבדוק איך המנוע עובד בלי הרצועות עליו ואולי הרעש מגיע מהרצועות , בקיצור ביקש מחירים יקרים רק לבדיקה , ורק לאבחון ולכן אני מתייעץ עוד ומבקש את עזרתכם

מחר אני נפגש עם מוסכניק שעבד המון שנים עם מיצובישים , מקווה שהוא יעלה על הבעיה , אך עדיין חושש מזה שהוא ישקר לטובת רווח או לא יודע ..

אשמח לעזרה ....!

פורסם
הייתי מאוד רוצה לעזור לך ולחסוך לך את כל ההוצאות רק בשביל האיבחון אבל אני בספק אם תרצה להגיע עד חדרה...אם תרצה welcome!

לצערי אני כבר מפחד לנסוע עם הרעשים האלו נסיעות ארוכות שלא יווצר נזק יותר גדול , וכבר נסעתי 2 נסיעות ארוכום בליווי רעשים וזה סיוט .. מפחיד העניין שלא נפלתי בנזק גדול פתאומי... כבד...

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מהסרטון לא נשמע שזה מהמנוע, עד כמה שאפשר להבין.

זה רק בנסיעה או גם בעמידה? כשלוחצים על הקלאטץ' זה נעלם?

תצלם סרטון כשהרכב עומד עם מכסה מנוע פתוח.

אל תעשה שום ניסויים על המנוע כל עוד אתה לא בטוח מאיפה הרעש, לא פלאשינג ולא להחליף רדיאטור.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...