Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לפנק את הרכב שלי בטיפול קוסמטי שאני אבצע.

מדובר בסיאט איביזה לבנה שמעולם לא נכנסה למכונת שטיפה, רק שטיפה ידנית בסיסית ללא ווקס ואוטמים למינהם.

רוב הזמן חונה בחניה מקורה כך שהצבע במצב מצויין.

יש לי חניה פרטית + צינור מים כמובן.

הכנתי שעורי בית בפורום ולפי תקציב של 400 שקל בניתי את הרשימה הבאה.

הדגש שלי הוא על הגנת הצבע, קלות שימוש וכמובן נקיון.

תודה.

אוטוסטור.JPG

S60 Rdesign

פורסם

לדעתי המגבות לא יספיקו לך.

אין טעם לקחת את הLUBER אם אתה לא מתכנן פלסטלינה, וגם אם כן אין טעם לקחת אותו לדעתי, ONR יתן לך מגוון רחב יותר של שימושים, תבדוק אם נשאר מלאי בהרקולס.

אני אישית חושב שהשמפו הזה עדין מדיי, הייתי לוקח את הסיטרוס.

האוטם מעולה וקל לשימוש.

מגבת WAFFLE דיי מיותרת, כדאי להוסיף 30 שח ולקנות UBER, יש מישהו שבמוכר בפורום.

ד"א את האוטם הייתי מורח עם אפליקטור מיקרופייבר ולא פד בד כזה, אבל זו העדפה אישית.

מה עם חומר לניקיון פנימי ופלסטיקה? כדאי לקחת איזה APC זול שיחזיק הרבה זמן ופלאש דאש מאוטוסטור \ אופטיבונד מהרקולס.

פורסם

כמה הערות. 1 האטום צבע נהדר אבל למה לשלם כ"כ הרבה ? יש לך מישהו בפורום שמוכר ב 110 ( תבדוק את הכמויות ).

ויש חנות בירושלים שתעשה לך ב120

2 ראיתי שהוספת חומר החלקה לפלס ט לינה של כימיקלס . למה? סתם מיותר וגם לא ראיתי שאתה רכשת פלסטלינה.

3 אתה יכול לקנות מגבת של uber המומלצת בפורום בתוספת של מקסימום 30 לא עדיף? (אני מוכר אחת במקרה :) )

פורסם (נערך)

תודה רבה על התגובות המהירות.

לגבי ה LUBER, הוא נמצא ברשימה כו אני מתכוון לבצע "פלסטלינה" לרכב. ראיתי המלצות לגבי החומר הזה בשירשורים קודמים.

ברשימה החדשה שלי הוספתי פלסטלינה עדינה. כבר הגעתי ל500 שקל... לא זול התחביב הזה, אבל אני מאוד נלהב לנסות.

נתתם המלצה למוצרים אחרים, זולים או טובים יותר כגון ה UBER . אשמח לקישורים.

בגדול אני מתכוון להזמין הכל בצורה מרוכזת ממקום אחד דרך הרשת (אני מאזור הדרום ואין פה חנויות בתחום). כרגע החנות המועדפת היא אוטוסטור בשל המבחר והשרות.

אוטוסטור.JPG

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם (נערך)

זה תחביב יקר? חכה שתיכנס לתחביבים אחרים אז תבין מה זה יקר.

מציע לך לדוגמה לא להיכנס לתחום האודיופילה -שם מדברים בעשרות K רק להתחלה.

ויש עוד הרבה תחביבים מאוד יקרים.

בכל אופן הייתי משנה את הרכישה שגם תהיה זולה יותר ויחד עם זה יותר שימושית.

במקום פלסטלינה +חומר החלקה הייתי רוכש מארז של קארפלן (130 ש"ח) או את זה

http://www.autostore.co.il/%D7%A7%D7%99%D7%98-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94-The-Treatment.html

חיסכון של 60 ש"ח

דבר שני מוותר על מגבת וופלה ומזמין את אלו

http://www.ebay.com/itm/3pcs-Microfiber-tricot-glass-window-towel-cloth-/320583822775?vxp=mtr&hash=item4aa448edb7

עוד חיסכון של 40 ש"ח בקירוב.

על השמפו גם הייתי מוותר ומזמין משהו אחר.( מקווה שאתה לא אוהב אמבטיות קצף)

"בעודף" הייתי רוכש מטלית רצינית כמו האובר שיש בלוחות שתשמש אותך לשנים רבות (אצלי היא יותר משנתיים)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

אני בהחלט מודע לגבי המחירים של תחביבים אחרים מהתנסות אישית ובכולם אני מוציא סכומים מאוד נכבדים.

אפרופו אודפיליה, הייתי מושקע בצורה מכובדת במערכת ביתית אבל אשתי והילדים לא אהבו את זה בלשון המעטה אז העברתי את התחביב המדהים הזה לעולם הרכב וכבר ביקרתי בסדנא של "יוסי אלפיין" הידוע

לשידרוג מערכת השמע.

לגבי השמפו, רעיונות נוספים מחנות אטוסטור?

S60 Rdesign

פורסם

סיטרוס, רק תיזהר בדילולים.

ועדיין ממליץ לך בחום עם ONR ואופטיבונד, אולי על הדרך גם את השמפו של אופטימום.

פורסם (נערך)

הכפפה הירוקה של קארפלאן, שמפו כלשהו(פחות אהבתי את הסיטרוס והמיסטר פינק, פעם הבאה אקנה משהו אחר), onr, uber , bsd וapc כלשהו. זה באמת הדברים הכי נחוצים לשטיפה השבועית (למעטbsd, הוא לא הכי נחוץ אבל מוסיף מאוד)והקניות הכי טובות שלי.

לגבי המגבת וופל, היא שטות מוחלטת אני מצטער על הרגע שהכנסתי אותה לסל הקניות, כנ''ל לגבי הנוזל החלקה של cg.

לגבי הפלסטלינה הכחולה, לא אהבתי אותה, היו לי קטעים בבגאז שהיא לא הסתדרה איתם אבל, בסה''כ עושה עבודה טובה.

פעם הבאה אקנה קפפה של פרקלה.

הכי חשוב, אל תוותר על הonr ו הuber והכפפה של קארפלאן.

רק שתדע onr לא מקציף, ולי אישית חשוב לראות את הקצף, אז אני לא משתמש בו כשמפו.

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם (נערך)

אפרופו אודפיליה, הייתי מושקע בצורה מכובדת במערכת ביתית אבל אשתי והילדים לא אהבו את זה בלשון המעטה אז העברתי את התחביב המדהים הזה לעולם הרכב וכבר ביקרתי בסדנא של "יוסי אלפיין" הידוע

לשידרוג מערכת השמע.

מה אני אגיד לך... קשה לי לקרוא את השורות האלו. מעולם לא הצלחתי להבין למה צריך לוותר על תחביבים אישיים בגלל אישה. כן אפשר לצמצם אותם בגלל סדר עדיפות שונה לאחר נישואין וילדים. אבל לוותר לגמרי? בגלל שהאישה לא אוהבת? זה כבר מעבר לתפיסתי. אבל כל אחד חיי את חיו לפי הבנתו.

רק שלא יהיה מובן -יש לי משפחה וגם ילדים. לא חסר להם כלום - וזה לא בא על חשבון תחביבים שלי.

כן זנחתי את תחום האודיופילה, אבל זה לא בגלל שמישהו אמר לי - אלא עקב דברים אחרים.

העיקר רק בריאות.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

תודה לכולם על ההמלצות, שיניתי את ההזמנה יחד עם נציג אוטוסור בטלפון.

מקווה שההזמנה תגיע עד סוף השבוע. אמשיך לעדכן עם התוצאות.

לגבי תחביב האודיו, לא מאשים את בני הבית. לא מדובר על כסף או סידרי עדיפויות. כדי להנות צריך היה להגיע לעוצמות שמע יחסית גבוהות שהפריעו למשפחה. ברכב אני לא מפריע לאף אחד, רוב הזמן אני נוהג לבד בכביש שש.

S60 Rdesign

פורסם

עברו פחות מ24 שעות מרגע ההזמנה והחבילה הגיעה. לזה אני קורא שרות!

אולי בסוף השבוע יהיה לי זמן לטפל ברכב בעזרת הערכה.

כמובן שעכשיו אני צריך לקרוא את כל ההנחיות וההמלצות באינטרנט לגבי אופן השימוש וכל הטריקים הקטנים.

רמת הציפיות מאוד גבוהה.

אמשיך לעדכן.

אוטוסטור.jpg

S60 Rdesign

פורסם

רציתי להגיב לך שאני רכשתי את הMR PINK וקיבלתי מתנה את CAR PLAN (עד שהגיע הפינק משה הביא לי קארפלן) וחייב לציין שהפינק טוב רק בכל המכשירי הקצפה, ככה- עם דלי וכפפה לא עפתי עליו. הקארפלן עולה חצי מחיר ועושה עבודה מדהימה.

השתמשתי בעבר בשמפו הצהוב, עושה עבודה טובה סה"כ.

תרסיס החלקה אני מאמין שזה QD? כי אם כן יש להם את הQD של סונקס שעושה עבודה מדהימה...

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...