Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לעדשה איכותית לD7200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי התחדשתי לאחרונה ב D7200, ואני מעוניין להשתדרג בעדשה איכותית למטרות של נופים/נופים עירוניים טבע דומם וצילום בני המשפחה בקטנה.

בינתיים יש לי שתיים על הכוונת 8-16 ו- 18-35 .

צילמתי כמה תמונות ב D5300 עם סיגמא 18-35 כשהעליתי אותן למחשב ופתחתי על המסך אמרתי וואו! אני יכול לחיות יופי עם העדשה הזאת בטווח שהיא מכסה. אבל היא לא רחבה מספיק לכן חייב להשלים אותה עם עדשה יותר רחבה. בטווח הביניים זה אין לי עדיין פתרון אבל עוד לא חקרתי לעומק.

אני יכול להשתמש גם בעדשות לפול פריים לקבל תוצאות יותר טובות.

בצד השני יש את ה 70-300 שניסיתי ולא השלימה אותי, 70-200/f4 שאומרים שהיא טובה מאד או 70-200/f2.8 של סיגמא שעולה משהו סביר. ואז נשאר לי רק למלא את הבור בין 35 מ"מ ל-70 מ"מ..

אשמח להמלצות.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי shayBB

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

קודם כל, מצלמה נהדרת אני גם עובד איתה לאחרונה והיא שיפור מעולה של ה-7100, במיוחד בחיישן ובמעבד (באפר).

לא הגדרת תקציב לכן קצת קשה לייעץ לך.

זום אולטרה רחבה טובה ל-dxיש לך את ה-12-24 f4, וגם סיגמא 10-20 וטוקינה 11-16. (אני עובד עם הניקון ומרוצה ממנה) .

לטווח הנורמל יש הרבה מאוד אפשרויות של עדשות זום ופריים, תלוי בתקציב, שוב.

לטלה ה-70-200 f4 ניקון מעולה, תענוג לעבוד איתה היא לא כבדה וענקית אך יחד עם זאת כל מבנה הזום פנימי היא לא מתארכת וטבעות ותפעול הזום והפוקוס שלה מהמשובחים שיש אצל ניקון...

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

שוגיפלקס - עדשה צרה מדי בשביל מצלמת קרופ. לא רחבה כמו שהוא מחפש. לצילום של נופים עדשה רחבה זה אכן פתרון טוב, אבל לצילום משפחה זה רעיון גרוע. 8-16 יכולה לבוא ביחד עם 17-50 2.8 או 17-55 2.8. לא לבדה.

לירן, השיפור בינה לבין הD7100 בכלל לא גדול. החיישן נשאר אותו חיישן מהD7100. אין שום שיפור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לירן, השיפור בינה לבין הD7100 בכלל לא גדול. החיישן נשאר אותו חיישן מהD7100. אין שום שיפור.

אותו חיישן ? אמירה זו רחוקה מאוד מהמציאות...

הייתה לי -7100, מצלמה נהדרת ללא כל ספק, אך החיישן של ה-7200 עדיף משמעותית, חד יותר ואינו סובל מבעיית הבנדינג המפורסמת של ה-7100...(פסים אורכיים לאורך הפריים, רואים את זה במיוחד כשאתה פותח כהים וברגישות גבוהה).

ה-7200 גם שקטה יותר ברגישות גבוה.

כמו כן הבאפר שודרג משמעותית (של ה-7100 מצחיק...) ויש עוד כמה שדרוגים קטנים שהופכים את המצלמה לשלמה יותר.

ראה כאן השוואה בעברית

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

אני חושב שאתה רק מצדיק את מה שאמרתי, רשום מעבד תמונה אחר ולא חיישן אחר.

זה אותו חיישן 24 מגה פיקסלים ללא פילטר AA שיש בD7100.

אין ויכוח כי מעבד תמונה מודרני יכול לשפר ביצועים של חיישן ותיק יותר, אבל מפה ועד להגיד חיישן חדש יש הבדל גדול.

הבאפר ב7100 אכן מעצבן אפילו בJPEG. מבחינת ניקיון בISO גבוה - הD7100 נותנת לי תוצאות שאני מרוצה מהן בISO3200 ואפילו ב6400, לא מבקש יותר ממה שיש לי עכשיו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

"אפשר להביא סוס אל הבאר, אי אפשר להכריח אותו לשתות" :roll:

החיישן ב-7100 הוא 24.1MP מתוצרת טושיבה, של ה-D7200 הוא 24.2 מתוצרת סוני.

DS 7 CROSSBACK 2019

• תוכן חדש...