Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחבריי הפורום

התלבטתי אם להעלות את הפוסט הנ"ל או לא , כפי שאתם רואים בסוף העלתי אותו כי הנושא מעצבן אותי.

יש לי מאזדה cx5 2013 ולפני כמה זמן החלה לדלוק לי נורה אדומה של מערכת ה i stop (המערכת שמכבה את הרכב בזמן עמידה) לסירוגין, ברגע שדלקה גם נוספה נורה של משולש אדום.

כאשר הנורה דלקה מערכת ה i stop לא עבדה

ניגשתי למוסך היבואן לאבחון התקלה , ועל הדרך לשכפל מפתח חכם שאבד לי.

לאחר בדיקה של מערכת החשמל ברכב אבחנו שהמצבר חלש ויש להחליפו , וכן האחריות עליו נגמרה לפני חודשיים.

מחיר של מצבר חדש... שימו לב 1600 ש"ח מטורפים, נאמר לי שלמערכת ה i stop מצבר מיוחד וזה מצבר של שנפ.

כמובן שאמרתי תודה ולא אל תחליפו, הרכב מתפקד טוב מלבד הערכת כבה/סע, אני יסתדר על מצבר כבר לבד.

אותו בחור שבצע לי את האבחון אמר לי שיש עדכון לתוכנה אז ביצעתי אותה במקום.

ולגביי המפתח החכם , שאלתי מה המחיר וגם כאן הייתי בשוק 1350 ש"ח !!!

בזמן שבצעו לי את עדכון עשיתי כמה טלפונים וזה מה שקיבלתי:

1. מצבר שנפ זהה למה שהציעו לי ב 980 כולל מעמ

2. מפתח חכם מקורי 850 כולל

ידעתי שאצל מוסך היבואן יקר יותר אבל לא בכאלו הפרשים מטורפים

* לגביי המצבר יש אנקדוטה קטנה, מאז עדכון התוכנה (כבר עבר חודש בערך) לא דלקה לי הנורה שוב והמערכת i stop מתפקדת מעולה, והכל עובד פיקס - כלומר עדכון התוכנה "הציל" אותי מהחלפת מצבר מיותרת

עד כאן פרקתי, פעם הבאה תחשבו פעמיים מה כן ולא לעשות במוסך היבואן.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

הציעו לך שירות מסוים במחיר מסוים.

בצדק סירבת ובחרת לנהוג אחרת.

אין מה לרתוח ולקצוף. זה תפקידם, ותפקידך להיות צרכן מודע ובר דעת.

משכנתא זה קל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא שיטת מצליח, זה המחירים ביבואן. אף אחד לא מכריח אותך לשלם כאלה סכומים.

אם הרכב לא באחריות, למה בכלל הלכת לשם? כדי להתעצבן?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אין שום דבר חדש - מצבר לא שווה לקנות אצל היבואן, ואת המפתחות אפשר לשכפל במקום אחר ובמחיר זול יותר. אבל עדכון תכנה ותיקון מערכת i stop מבצעים במוסך מורשה היבואן. גם איבחון תקלות כדאי לעשות במורשה ועם המחשב הדיאגנוסטי שלהם.

טיפ נוסף -כאשר תצטרך להחליף צמיגים, אל תגיע למוסך היבואן - תחפש בצמיגיות פרטיות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרכב עדיין באחריות (3 שנים), המצבר מסתבר כבר לא. ידעתי שהמחירים יהיו גבוהים יותר , רק לא ידעתי עד כמה.

ולא , לא כעסתי או התעצבנתי כלל, מטרת הפוסט הייתה לפקוח עיניים לשאר חבריי הפורום שעדיין הולכים למוסך היבואן על עיוור.

נ.ב גם צמיגים כבר החלפתי, ולא אצל היבואן

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

אותו בחור שבצע לי את האבחון אמר לי שיש עדכון לתוכנה אז ביצעתי אותה במקום.

... מאז עדכון התוכנה (כבר עבר חודש בערך) לא דלקה לי הנורה שוב והמערכת i stop מתפקדת מעולה, והכל עובד פיקס - כלומר עדכון התוכנה "הציל" אותי מהחלפת מצבר מיותרת

לדעתי במוסך היו צריכים לפחות להגיד שיתכן שעדכון התכנה יפתור את הבעיה. האם זה לא סוג של הונאה?

פורסם

לא נכון לקרוא לזה נסיון השחלה.

נסיון השחלה קרה לי כשניסו בטיפול לעשות את כל העבודות שבוצעו בטיפול הקודם.

זאת השחלה. יחד עם שאת אני לא כואס. ניסו, לא הצליחו. הכל בסדר.

לגבי המצבר, פעם הייתה לי תקלה בגיר בסובארו B4 והגעתי למוסך מורשה על גרר.

הדיאגנוסט של המוסך המורשה, אמר לי שלמרות שהמחשב אומר שיש ניתוק תקשורת בין מנוע לגיר ועל פניו צריך להחליף בקר גיר, הוא חושב שהחלפת מצבר תפתור את הבעיה. בלי להתבלבל שילמתי 1200 על מצבר כי ה הרבה יותר זול מכל אופציה אחרת.

• תוכן חדש...