Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו סדאן 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב במימון מאלבר

יש ברשותי 50 אלף סך הכול לקנייה..

אני בחור בן 22 לא קריטי לי רכב חזק אבל חסכוני וזול לתיקונים

ואמין זה הכי חשוב..

הציעו לי קיה ריו סדאן 2012 אוטומטית או וונדאי i25 2012

לפי מה שהבנתי היונדאי אוכלת יותר דלק ככה שבגלל זה ירדתי מהעניין..

אבל אשמח להצעות לרכבים שאפשר למצוא באלבר במחירים האלה..

ואם הקיה ריו תספיק לי ושווה כבר לסגור עניין??

תודה רבה

פורסם

הריו לא חיסכונית,אבל השאלה לאיזה צריכת דלק אתה מצפה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אלו מכוניות דומות מאוד, אותו מנוע 1.4 אבל עם תיבות הילוכים שונות (למיטב זכרוני אוטומטית פלנטרית 4 הילוכים לעומת רציפה שאמרו שהיא מחורבנת ביונדאי).

אתה צריך משפחתית קטנה עם בג'אז? כי אם לא אתה יכול לבחור בסופר מיני שתיתן לך תמורה עדיפה, או ברכב מיני כמעט חדש. תוכל לנסח דרישות וכד׳ (דלק/אמינות/כוח/מטען, סוגי נסיעות, עומס, תוואי ושות׳).

פורסם

כשאתם אומרים לא חסכונית בדלק מה זה אומר??

אני מצפה ל1/13-14

ואני בחור גדול ברוך ה לא מתאים לי סופר מיני כמו כל הקטנטנות למינהם

בעיקרון אני מחפש רכב אמין וחסכוני שלא ישבר לי ושאני בעיקרון לא יראה יותר מידיי מוסך איתו..

בתקציב שלי הרכבים עם השנתון הכי גבוה היו הרכבים הנ"ל

תודה רבה לעוזרים

פורסם

כל הרכבים האלה שנקראים "תת משפחתיות" הן בעצם סופר מיני (עם אותו מרווח בתא נוסעים) עם בגאז' גדול ותג מחיר מנופח. למשל, יונדאי I25 היא כמו יונדאי I20 היוצאת אבל בתצורת סדאן שימושית ומרווחת יותר, וכך גם הריו סדאן לריו האצ'בק, סקודה ראפיד לפאביה הקודמת ועוד.

אני חושב שכל הקטנטנות למיניהן שאתה מדבר עליהן הם רכבי המיני (פיקנטו, I10, אלטו, ספארק, מיי, אפ!, סיטיגו, C1, 108 ושות') לא יתאימו לך, בעוד שרכבי הסופר מיני דווקא יתאימו לך (אם אתה מסתדר בתת- משפחתיות אז תסתדר גם בסופר מיני), הן יותר זולות ולרוב יותר שמורות (רוב התת משפחתיות יוצאות ליסינג, לכן היבואנים מתמחרים אותן גבוה לצרכן הפרטי שיוכלו להעניק מחיר טוב לציי הרכב), ויאפשרו לך לדעתי לקחת שנתון מתקדם יותר.

אם אתה מחפש אמינות, מוטב לך לרדת מרכבים תוצר VAG או פוקוס האחרונה, בגלל הגירים הרובוטיים (DSG בקונצרן פולקסווגן ופאואר שיפט לפורד).

פורסם
כל הרכבים האלה שנקראים "תת משפחתיות" הן בעצם סופר מיני (עם אותו מרווח בתא נוסעים) עם בגאז' גדול ותג מחיר מנופח. למשל, יונדאי I25 היא כמו יונדאי I20 היוצאת אבל בתצורת סדאן שימושית ומרווחת יותר, וכך גם הריו סדאן לריו האצ'בק, סקודה ראפיד לפאביה הקודמת ועוד.

אני חושב שכל הקטנטנות למיניהן שאתה מדבר עליהן הם רכבי המיני (פיקנטו, I10, אלטו, ספארק, מיי, אפ!, סיטיגו, C1, 108 ושות') לא יתאימו לך, בעוד שרכבי הסופר מיני דווקא יתאימו לך (אם אתה מסתדר בתת- משפחתיות אז תסתדר גם בסופר מיני), הן יותר זולות ולרוב יותר שמורות (רוב התת משפחתיות יוצאות ליסינג, לכן היבואנים מתמחרים אותן גבוה לצרכן הפרטי שיוכלו להעניק מחיר טוב לציי הרכב), ויאפשרו לך לדעתי לקחת שנתון מתקדם יותר.

אם אתה מחפש אמינות, מוטב לך לרדת מרכבים תוצר VAG או פוקוס האחרונה, בגלל הגירים הרובוטיים (DSG בקונצרן פולקסווגן ופאואר שיפט לפורד).

תוכל להמלית לי על אחת מומלצת מהסופר מיני??

הקיה ריו יחסית רחבה מבפנים זה עוד סיבה למה בחרתי בה..אבל בתקציב שיש לי אני מעוניין לדעת אםמזה התמורה הטובה ביותר לכסף שלי מבחינת אמינות וזולה לאחזקה וצריכת דלק

לא קריטי לי חוזק מנוע והדברים הללו כרגע..רק שהרכב יוכל לנסוע בסבבה ובחיסכון יחסי כמה שאפשר..

1/13-14 זה מספיק לי

פורסם

הריו האוטומטית ממה שאני יודע מתקרבת יותר לצריכה של 1/9-1/10...ופחות 1/13 אני עושה בריו ידנית עם 6 הילוכים ולא 4 בסביבות ה1/15,

הרכב נוח יחסית(לפני חודש קיבלתי איביזה כרכב חברה והיא מרגישה קרש ביחס לריו), המושב שלה נוח לי אישית מאוד אבל מבחינת מתלים היא קצת נוקשה(לא יותר מהאיביזה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

וואו 1/9-10 זה נוראי...איזה עוד רכבים יש בציי רכב שנכנסים לעד 50k

ועמידים וזולים לאחזקה??

החסכוני זה עניין קריטי..הייתי נוהג על פונטו ידנית עד עכשיו ככה שאני התרגלתי ל1/15-16

פתאום לעבור ל1/10-9 יהיה בעיה גדולה

פורסם

הייתי בודק את ההונדה גאז,היא מרווחת בפנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כשאני אומר שהרכב לא חסכוני אז אני מדבר על צריכת דלק של 1-9 1-10 אתה לא תגיע עם הדגם האוטומטי לצריכת דלק

של 1-14 זה בטוח.

פורסם

זה מאוד תלוי באופי הנהיגה שלך ובתוואי (בין עירוני/עירוני/נוסע לבד/אוטו מלא/האצות ובלימות תכופות/נוסע רגוע ועוד) אבל גם עם רגל עדינה על הדוושה לא תצליח לדעתי להוציא מעל 1-12. אתה נעול על הרכב הזה?

• תוכן חדש...