Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה ימים קרה שעקפתי משאית, מבלי לשים לב כאשר התחלתי את העקיפה, היא התבצעה בקו מקווקו, אך כאשר חזרתי לנתיב שלי כבר היה קו רציף, לא שמתי לב שזה היה קטע ממש קצר, מסתבר שמאחורי היה שוטר ברכב לבן שעצר אותי אחרי קילומטר, זימן אותי ישר לבית משפט, הוא אכן ראה שהתחלתי לבצע עקיפה בקו מקווקו שהסתיים בקו רציף.

הסברתי לו שלא הייתה לי ברירה, מבחינתו שאני אסביר זאת בבית משפט.

חשוב לי לציין שאין לי אף לא נקודה אחת, רק פעמיים בחיים קיבלתי דוח בחיים שלי, שעברו בערך 10 שנים (אחד עיכוב תנועה, ושני נסיעה בשוליים).

מה מצפה לי בבית המשפט?

פורסם

מבחינת הרשויות מדובר בעבירה חמורה, כי הרכב שלך היה לפרק זמן מסוים מצד שמאל של קו רציף. אפשר לקבל על עבירה כזו שלילה.

אינני יודע עד כמה ישפיע התיק הנקי שלך על החלטת השופט. אני הייתי שוקל ברצינות לקחת עו"ד כדי לא לסכן את הרישיון.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
שלום לכולם,

לפני כמה ימים קרה שעקפתי משאית, מבלי לשים לב כאשר התחלתי את העקיפה, היא התבצעה בקו מקווקו, אך כאשר חזרתי לנתיב שלי כבר היה קו רציף, לא שמתי לב שזה היה קטע ממש קצר, מסתבר שמאחורי היה שוטר ברכב לבן שעצר אותי אחרי קילומטר, זימן אותי ישר לבית משפט, הוא אכן ראה שהתחלתי לבצע עקיפה בקו מקווקו שהסתיים בקו רציף.

הסברתי לו שלא הייתה לי ברירה, מבחינתו שאני אסביר זאת בבית משפט.

חשוב לי לציין שאין לי אף לא נקודה אחת, רק פעמיים בחיים קיבלתי דוח בחיים שלי, שעברו בערך 10 שנים (אחד עיכוב תנועה, ושני נסיעה בשוליים).

מה מצפה לי בבית המשפט?

שגית שלוש פעמים

פעם ראשונה בעקיפה עצמה, הטכניקה להימנע מכך, בלימה וחזרה לנתיב ללא סיום העקיפה.

פעם שניה שהודית בביצוע העבירה , הקטע המואדם.

פעם שלישית שלא שמת לב שמאחוריך שוטר.

לולא ההודאה שלך , השוטר היה צריך להיות בנתיב השמאלי כמוך כדי לראות את ביצוע העבירה או מאוד שמאלה בנתיב הימני ,אחרת המשאית מסתירה לו את סיום העקיפה שלך.

על אף שלא ניתן לתת בסוג העבירה הזאת אזהרה, אם אין לך עבירות במשך ה 5 שנים האחרונות והינך נוהג מעל 10 שנים, נסה לפנות למפנ"א ,אולי יסתפקו במתן אזהרה.

לא ילך, עבירה שלא אוהבים אותה בבית המשפט.

תנסה ביום המשפט להגיע להסדר עם התובע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עקיפה תוך חציית קו הפרדה רצוף

נהגת ברכב הנ"ל ועקפת/ניסית לעקוף/הסטת רכבך כדי לעקוף רכב אחר, תוךחציית קו הפרדה רצוף שלא נמצא לצידו הימני קו קטעים, בניגוד לתקנה 47(ה)(5) לתקנות התעבורה.

סעיף: 6153

קנס בש"ח: הזמנה לדין

ניקוד: 10

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נסעתי מרמלה לבית שמש דרך המושבים.

תמיד יש שם בעיה של משאיות, ונדיר שאין קו רציף, ואם יש אז ממש קטע קטן.

כמובן שאני אסרוק ואעלה את הדוח, אעשה זאת במהלך הלילה.

פורסם

את החלק הכי חשוב, הנסיבות, השוטר רושם רק בחלק שנשאר אצלו.

כדי לקבל עותק (במידה ואתה מעוניין), אתה צריך לגשת לתביעות משטרה ירושלים ולבקש לצלם את חומר הראיות (קרי, החלק האחורי של ההזמנה למשפט בטופס המקורי). אם אני זוכר נכון, זה אפשרי כחודש לאחר קבלת ההזמנה למשפט. תבדוק מה שעות קבלת קהל.

פורסם

לזה יש להוסיף מה נכתב על ידי השוטר כתגובת הנהג. חשוב מאוד!!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הלו כאן זה לא אמריקה.

מי יעמוד ויצלם לך?

לא פעם מדובר בשני ביקורים , כאשר הראשון הוא הזמנת התיק לצילום, והביקור השני הוא הצילום עצמו של החומר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

למיטב ידיעתי, זה נעשה בביקור יחיד - נותנים לך את התיק כדי שתצלם את החומר שאתה רוצה (בשביל זה יש מכונת צילום בתשלום - כמדומני משהו כמו 60-50 אג' לדף).

אם יש לך מטבעות של 10 אג' - תנצל את ההזדמנות להפטר מהן.

קח בחשבון - יש תור ומעט בלאגן. תבוא עם הרבה סבלנות.

• תוכן חדש...