Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזק ממדרכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. אני מעוניין לקנות גולף כבר תקופה דיי ארוכה. היום ראיתי גולף בת שנתיים שכל הנזק שיש לה הוא 4 מכות של עליית וירידת מדרכות...כל המכות מתחת לדלתות בפח בגודל של בערך 5 ס״מ, ב 3 מכות זה רק פח ומכה נוספת נראה כי יש שם מין שכבת צבע מחוספסת כזאת שכנראה יש צורך לקלף ולצבוע מחדש. כמה לדעתכם תיקון שכזה יכול לעלות ? האם ניתן לתקן מכות מסוג זה ע״י pdr כמו שמתקנים נזקי ברד ? את המכה הנוספת יש צורך בצביעה אז אין ברירה לגביה אלא ללכת למורשה.. אבל מה דעתכם לגבי שאר 3 המכות שתיארתי ?

פורסם (נערך)

2 תמונות הן של הנזק היותר רציני. ויש תמונה שזה נראה כמו קילוף צבע אבל זה נכנס קצת פנימה...

תמונה אפשר לקבל?

IMG_2108-2.jpgIMG_2105.jpgIMG_2104.jpg

עריכה אחרונה על ידי roni_bel
פורסם
2 תמונות הן של הנזק היותר רציני. ויש תמונה שזה נראה כמו קילוף צבע אבל זה נכנס קצת פנימה...

[ATTACH=CONFIG]443537[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]443538[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]443539[/ATTACH]

אי אפשר להבין מהתמונות שצילמת כלום. פשוט לא בפוקוס, תשתמש בפלאש ותחזיק יציב את הסמרטפון.

מכות מעליה על מדרכה יכולות לגרום נזק מיזערי אבל גם נזק יותר רציני.

אתה עומד לקנות רכב בן שנתיים ולא מתכוון לקחת אותו לבדיקה במכון? שם יגידו לך בדיוק אם זה נזק קל או רציני.

פורסם
אי אפשר להבין מהתמונות שצילמת כלום. פשוט לא בפוקוס, תשתמש בפלאש ותחזיק יציב את הסמרטפון.

מכות מעליה על מדרכה יכולות לגרום נזק מיזערי אבל גם נזק יותר רציני.

אתה עומד לקנות רכב בן שנתיים ולא מתכוון לקחת אותו לבדיקה במכון? שם יגידו לך בדיוק אם זה נזק קל או רציני.

וודאי שאני אקח אותו למכון בדיקה. פשוט חשבתי שאוכל לצבור כאן מידע על מה עלול לגרום הנזק הזה בעתיד באזורים הללו...

פורסם
זה לא נראה רציני. ניתן לעשות תיקון מקומי כי זה חלק תחתון.

עלות של כמה מאות בודדים.

כמה מאות בודדות עבור כפול 4 או עבור ארבעתם ?

אתה ממליץ לעשות את התיקון בשיטת pdr או בשיטה הרגילה ?

כמו כן הסוג צביעה הזה (סוג של מחוספס למטה) הוא דורש מקום מקצועי או שזה פשוט שכבות על גבי שכבות שכל מוסך שעוסק בכך יכול לעשות ?

פורסם

זה אזור קשה עד בלתי אפשרי לעשות PDR (אין מקום לאחיזה)

גם צביעה באזור הנ"ל לא פשוטה מבחינת פחחות.

תתייעץ עם כמה פחחים ותקבל הבחנה מקצועית מה צריך לעשות.

בהצלחה

פורסם

החיספוס זה חומר נגד חלודה שצבעו עליו מהתמונות שצלמת לא ניתן לראות יותר מידי אבל ממה שאני רואה המצב לא ממש גרוע .אני מאמין בסביבות 1500+- בגלל שמדובר במקום קצת קשה לעבודה .רק חשוב להחזיר את השכבה נגד חלודה

היה גולף..

וככה ישאר!

• תוכן חדש...