Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

הרבה מכם קיבלו ממני שירות בשנה האחרונה בתחום המזרנים, רובכם (אני מקווה) מרוצים מהמוצרים שנמכרו.

לאחרונה חשבתי על להקים עסק שמתעסק בשדרוג חווית השינה על ידי פתרונות זולים יותר וזמינים ממזרן חדש,

אני בן 23 מתעסק כבר שנה וחצי בתחום השינה, למדתי אותו- מחירים, איכות, סחורה ועוד....

אני מעוניין לבצע בכם סקר והתייעצות:

האם אתם מרוצים מהמערכת שינה שלכם (כולל הכל- מזרן, תוספות מזרן, כריות...),

אם הייתה לכם אפשרות זולה (יחסית למזרן) לשידרוג משמעותי של המזרן שלכם "להחיות אותו" האם הייתם מנסים?

מדובר על 600-500 ש"ח או שהייתם מעדיפים כבר לרכוש מזרן במחיר כפול (ויותר).

עד כמה הייתם מוכנים להשקיע במוצרים משלימים למזרן?

תודה רבה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

יש לשותף שלי מן שכבת ויסקו עליונה, שהוסיף על המזרון הקיים, וואו כמה שזה מפנק! טוען שזו טכנולוגיה שפותחה עבור או ע'יי נס"א , אם לזו כוונתך, אז אני רוצה להזמין שתיים!!!

ברצינות,במקום להחליף את המזרון המעפן בסכום כפול ואף יותר! אני מוכן להשקיע את הסכום שציינת, ולשדרג משמעותית את איכות השינה שלי. רעיון מבורך! בהצלחה

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

בתור צופה מהצד, ששלחתי אליו את העובד הכי טוב שלי, והוא מקבל שירות מעולה לאחר הרכישה ממך, אומר זאת בפשטות - קח ת'כסף.

אם תקים עסק, אני הראשון שאעמוד אצלך בתור.

פורסם

אם תקים עסק, אני הראשון שאעמוד אצלך בתור.

אם אתה ראשון אז זה לא ממש תור (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מה כוונתך להחיות מזרן ?

בישראל בד"כ מחליפים מזרן כאשר הוא כבר בלוי/ גמור/ קרוע ואז אין מה להחיות אותו אלא רק לבצע בו המתת חסד.

אנא הסבר את כוונתך.

פורסם

האם אתם מרוצים מהמערכת שינה שלכם (כולל הכל- מזרן, תוספות מזרן, כריות...),

לא. יש לי מזרן ויסקוזי של עמינח שנקנה בהרבה כסף והוא דרעק.

אם הייתה לכם אפשרות זולה (יחסית למזרן) לשידרוג משמעותי של המזרן שלכם "להחיות אותו" האם הייתם מנסים?

מדובר על 600-500 ש"ח או שהייתם מעדיפים כבר לרכוש מזרן במחיר כפול (ויותר).

חד משמעית כן. היות והשקעתי סכום מכובד בפעם הקודמת ולא בא לי להשקיע שוב ולגלות ששוב פעם אני סובל, אני מעדיף לתת צ'אנס לאלטרנטיבה. מקסימום הימרתי לא נכון - אני יכול לחיות עם התחושה.

עד כמה הייתם מוכנים להשקיע במוצרים משלימים למזרן?

סביב 1000 ש"ח בהנחה והשיפור הוא משמעותי וברור.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אין מצב שלהחליף את האישה עולה 500-600 שקל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מזרן זה דבר שהוא מתכלה כלומר הוא מאבד מיכולותיו עם חלוף הזמן. אני לא מוצא היגיון בשיפור של משהו שהוא כבר די בלוי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפעמים עדיף לשפר משהו בלוי כדי לחסוך כסף, במקום החלפתו בחדש. אם תוספת זולה יחסית תשפר את איכות השינה לרמה של כמעט כמו חדש, זה עדיף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני בניתי משטח קירור למזרן (מיכל מיים מקוררים ששחטתי ממתקן מים, טרמוסטט מתכונןף משאבת סחרור קטנה ומינור של אקווריום שנתפר לתוך שמיכה) שעובד מעולה אבל אחרי שבניתי אותו התברר שיש מתקן דומה מוכן (אבל הוא עובד אחלה ונהנתי מעצם הבנייה).

מבחינת מזרן קניתי סימונס באך ואני מאוד מרוצה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מנקודת מבט של מישהו שמתנהל עם תקציב סטודנטיאלי, והרבה אנשים במעגל שלו צריכים למצוא מזרן יד2 או להתפשר על מזרן קפיצים של טירונות או משהו דומה, אני מאמין שעם הדחיפה הנכונה לקהל הנכון - אתה תמצא כמות מפתיעה של אנשים שמוכנים להשקיע 500-600 שקל ויותר מזה כדי לישון טוב בלילה.

השאלה היא מה הכוונה חידוש? אם היה לי מזרון מעפן הוא יהיה מעפן כמו חדש? או שהוא יהיה טוב יותר?

אחרי התגובה המאוד חד משמעית של ניר, אני קצת סקרן לדעת איפה אתה עובד. אני אמנם לא צריך מזרן, אבל תמיד אנשים מחפשים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני עוסק בחברת מזרנים יוקרתית, שמם לא עלה פה בשרשור.

אני מדבר על שכבת נוחות, תשדרג משמעותית את חווית השינה (גם למזרנים חדשים), מזרן ישן אמנם כן יצטרך החלפה אבל אני מציע שירות שבעצם יתן מענה למי שלא מעוניין להוציא סכום גדול על מזרן וכן מעוניין למשוך עוד קצת עם המזרן האהוב והזקן.

נכון, אני פונה בעיקר לדעתי לפלח הסטודנטים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

בשבילי כן.

כשהסתובבתי בחנויות מזרנים לא היה אחד שהיה נוח לי וגם עלה פחות מלפחות 4-5K שקלים. אז כן, ברור שאם הוא יגיע למצב של כמו חדש [מבחינת נוחות] אעדיף לשלם כמה מאות ש"ח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אולי אני טועה,אבל נדמה לי שחלק גדול מאד מהמזרנים מיוצר באותו מפעל בחברון וסה"כ מלבישים עליהם מדבקות שונות.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• תוכן חדש...