Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו BRZ

Hold
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

** הרכב פרקטי לעומת רכבי ספורט אחרים. אני מקפל את המושבים האחוריים ומכניס לספסל את כלבת הלברדור/האסקי שלי אשר שוקלת 42 קילו. בבגאז מונח תיק גב גדול, תיק חד"כ מפוצץ ומזוודה. אני רוצה לראות את זה במיאטה, ב S2000, בפורשה קיימן, ב 370Z.

[emoji11]

אני לא יודע לגבי השאר אבל לגבי 370Z.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568966-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%91%D7%92%D7%99%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-(%D7%A1%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%91%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%94%D7%95%D7%93%D7%A2%D7%94-134)&p=4776599&viewfull=1#post4776599

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לכן שמים קיט טורבו :)

פה זה עניין של 5 אלף דולר בערך כולל התקנה להגיע לזה. (קיט שלם עם כל מה שצריך שעליו מוסיפים קורה קדמית שונה וקולר שמן ואנשים נוסעים פה ככה כבר שלוש שנים עם 0 בעיות - זה של Speed by design פה שזה תכלס Zage שזו אותה חברה שמכינה את הקיט של גריידי - אותו קיט אחד לאחד עם טורבו יותר גדול)

מומלץ לקחת את הגירסא המאובזרת - המושבים וכל התוספות הקטנות ממש שווים (מצד שני פה ההפרש אחרי מיקוח קליל היה 1500 דולר עליהם).

שימו לב שהגירסאות המעודכנות (מה שבעולם נקרא 2016) כוללות יחידת Double-din חדשה והרבה יותר מתקדמת (גם עם מסך גדול יותר ומתחברת לסמארטפון מרחוק , מצד שני לא בטוח מה הפונקציונליות שלה בארץ ... :/) ומצלמת רוורס מובנית - אבל במחיר רציני - זה בא עם טורנזה All season במקום הפרמסי HP שהוא צמיג משמעותית יותר טוב (פה זה לא ממש שיקול - כי מישלין PSS עולים 120 דולר לצמיג במידה הזו, אבל באסה לקבל את הרכב הזה עם צמיגים של משפחתית).

עוד משהו נורא מגניב שאפשר לקנות זה Open flash tablet ואז אפשר לשפר את המחשב ללא שום הגבלה ויש המון טיונינגים מוכנים.

וכל הבעלים - אם אתם הולכים לג׳ימקנות וכו - חפשו BRZ Paddle dance כדי לבטל באמת את כל הבקרות בסביבה סגורה (לא! לכביש)

ואגב שימושיות - יש לי שני מושבי ילדים מאחורה ומקום בבגאג׳ לקניות לכל המשפחה. צריכת דלק רגועה 1-11.

באמת רכב מדהים. (וכ״כ כיף כשיש קצת פניות פתוחות)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

Liviur

הלוואי והכל היה קל (וזול) בארץ באותה הקלות שאתה רושם, חבל שקשים איתנו פה על כל שטות שמוסיפים לרכב וכל טסט צריך קומבינות ולחמוק מכל בוחן רכב בכביש [emoji53] שלא לדבר על מפגשים שמסתיימים בבדיקות משטרה

פורסם

יאפ ... פה זה בערך : אם זה נכנס - סע :)

(וככה יוצא שצמיגי חורף שלי דווקא 16״ יותר דקים על ג׳אנט ברזל וסט צמיגים הבא יהיה כנראה 18״ וכנראה 225 ומעלה... טסט ראשון - אחרי 5 שנים)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

סתם מעלה השערה/ אני רק שאלה: אם לוקחים את הב.ר.ז ומוסיפים לו טורבו וכו', מגיעים בקלות ל 250 אלף ש"ח.

אם שימושיות היא הסיסמא, לא כבר עדיף לקחת סופרב 280 כ"ס 4×4? או ח"ו סופרב 220 הנעה קדמית?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אם כבר שימושיות אז למה לא לקנות רנו קנגו? מה הקשר לדיון?

רוצים רכב הנעה אחורית, קופה אמיתי וסביב ה 200k.

אגב לדעתי הטורבו יהרוס את מהות הרכב. אולי סופר צ'אצג'ר דווקא יתרום אך אנשים מגזימים. 200 כ"ס זה לא סוסיתא.

פורסם

לדעתי הכ״ס הוא לא הבעיה אלה המומנט, הייתי שמח לשיפור קל בכוח אבל גדול במומנט ושיהיה זמין ברצועה יותר רחבה

פורסם

טורבו לא יהרוס את הרכב ולא נעליים.

חסר מומנט ואז אתה פותר אותו באחת מ2 דרכים.

הקיטים של הסופר פחות אמינים יותר יקרים ונותנים פחות כח, יותר מסובכים מכאנית ודורשים יותר תחזוקה ובנוסף מעלים את צריכת הדלק , הרעש והזיהום יותר מקיט טורבו.

אז בג׳ימקנה הוא יהיה עדיף יותר (לכאורה) מאשר רכב עם טורבו. נגיד.

רוב הקיטים מוסיפים כח מ3.5 עד 7.5 אלף סל״ד - זו רצועת כח מטורפת (במיוחד לעומת הפחות מ1000 סל״ד במקור בין המקסימום מומנט לכ״ס , שלא לדבר על הTourque dip ב4 אלף סל״ד כן?)

אתה לא שם פה איזה קיט מטורף שעד 6 אלף לא משפיע ואז נותן בומבה מטורפת. אנחנו לא במערכות טורבו של שנות ה80 וה90. היום לכל רכב שני יש טורבו והם מאוד לינארים.

לגבי ההשוואה לסופרב , אין קשר בין רכב הנעה אחורית טהור וחד מאוד לפרה הגדולה שהיא סופרב :).

אם כבר אתה מדבר על שימושיות ומחיר קרוב - ה״בעיה״ הגדולה היא מול הWRX 2016 וגם אז זה מרגיש כאילו אתה נוהג במשאית לעומת הBRZ (שקלתי את שתיהן - ההפרש ביניהן פה הוא בערך 1000 דולר על הכביש)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
סתם מעלה השערה/ אני רק שאלה: אם לוקחים את הב.ר.ז ומוסיפים לו טורבו וכו', מגיעים בקלות ל 250 אלף ש"ח.

אם שימושיות היא הסיסמא, לא כבר עדיף לקחת סופרב 280 כ"ס 4×4? או ח"ו סופרב 220 הנעה קדמית?

צודק לגמרי, אולי עדיף אבל פריוס? יותר חסכוני. מה הקשר בין סופרב ל BRZ? מקווה שאתה לא רציני.

פורסם

סליחה, באמת לא התכוונתי. 20 קג"מ זה באמת קופה אמיתית, חיה רעה טורפת כבישים. רק שלא תפגוש חס וחלילה יונדאי i10 בעליות של הקסטל (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...