Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלו שסתומים בעלי כיוון פשוט, כבר פרקתי את המיכסים והם בוודאות לא הידרואלים.

גם דיברתי עם כמה בעלי מקצוע שאמרו בוודאות שעניין הכיוון הוא דיי קריטי בסובארו

אפשר לעשות חיפוש פה בפורום ולמצוא כמה מקרים של בעיות סחיבה באימפרזה שהסתדרו אחרי כיוון שסתומים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביצעתי כיוון שסתומים כמו שצריך ,(כיוונים ממש קלים.. כנראה שהחרט כן כיוון) ואין שינוי לטובה

ניקיתי חיישן צעדים +מצערת,ויש שינוי קטן לטובה, אבל עדיין הבעיה קיימת

שמתי לב שהתופעה לא קבועה ,ומופיעה בעיקר בעליות ורק בטורים נמוכים ,כלומר אם אני ילחץ יותר חזק על הגז, הרכב יוריד הילוך וייסע, אבל בלחיצה מתונה פשוט מרגישים כאילו אין תגובה (כדי להמחיש יותר: הרגשה כמו שנוסעים בעלייה עם הילוך גבוה מידי..) עוד שמתי לב ,שאם מדליקים מזגן העסק מחמיר!

עוד דבר שאני רוצה לבדוק זה לחץ דלק בזמן נסיעה.. אין לי שעון אז אני כנראה אסע למאור מחבריי הכנופייה עד חדרה בכדי לבדוק זאת

נראה לכם הגיוני שמשאבת דלק תיהיה בעייתית פתאום?

פורסם

המוסך חוצפן במיוחד שיש אחריות 3 חודשים לפי החוק. שתלך לשמאי ותביא חוות דעת ותרים תביעה במיוחד שיש לך את הכל מתועד ומצולם. חבל מנוע בתול עם ק"מ כ"כ נמוך!!

פורסם
המוסך חוצפן במיוחד שיש אחריות 3 חודשים לפי החוק. שתלך לשמאי ותביא חוות דעת ותרים תביעה במיוחד שיש לך את הכל מתועד ומצולם. חבל מנוע בתול עם ק"מ כ"כ נמוך!!

הלוואי.. את כל העבודה עד עכשיו הם הוציאו את המיץ עד שלקחו אחריות על העבודה החובבנית שלהם

דיברתי לפני כמה ימים עם האחראי הראשי שם ,והוא אמר חד משמעית שהוא מוכן לבדוק ,אבל במידה וזה לא קשור באופן ישיר לעבודה שהם עשו ,אני יחוייב על הבדיקה החלקים והעבודה ,שאני לא רוצה להזכיר את הסכום של כל דבר כזה שם ,והרי גם ברור לי שהם יקריצו שזה לא קשור אליהם וידחפו עבודה וחלקים ,וכמובן חשבון מנופח שיכלול את כל העבודה החוזרת שהם עשו

ואותי לימדו משהו אחד ,אל תיתן למישהו לדפוק אותך פעם שנייה

בכל אופן הגברת כ"כ מבואסת מהם ,שהיא פשוט לא רוצה לחזור לשם בכל מחיר

פורסם

אתם לא מבינים שאין דרך להוכיח איך הרכב נסע לפני זה.. המוסך בקלות יכול לקבוע שהבעיה דוגמא בחיישן הצתה או משאבת דלק וכו' ואז כל התביעה תלך לפח! ואנחנו נשלם גם לשמאי וגם להוצאות משפט. לא תמיד זה חכם להיכנס ראש בראש ,הם ממש לא פראיירים

פרקתי את המכסים של הטיימינג וע"פ הכל היה נראה במקום כמו שצריך.. מה שאתה גורם לי עכשיו ,זה סוג של כפייתיות ללכת ולפתוח שוב ולפרק רצועה

אבל לא לפני שאבדוק את לחץ הדלק במאמץ בעלייה בטורים נמוכים

• ספונסר פורום
פורסם
נשבר מותחן של הטיימינג בנסיעה בגלל הרכבה לקויה של מוסך ,כמובן שמפה הדרך היתה קצרה לשסתומים להתעקם.. אל אף האגדות שבסובארו אין מפגש שסתום בוכנה!

אגדות זה מה שהמוסך סיפר לך, במנוע הזה אין מפגש שסתום בוכנה.

החלפתי כבר טיימינג לאחר שנקרע בכמה מנועים כאלו.

כאשר המנוע עובד, יש רעש של דפיקות שסתומים? במידה וכן המנוע יהיה עצלן מאוד, ולא בגלל הכיוון, אלא בגלל חיישן הנקישות שעושה איחור הצתה.

אורן

פורסם

אתה אומר שהמנוע עובד עגול בסרק אבל מזייף כשלוחצים אותו, יתכן והבעיה במערכות ההיקפיות? אחרי שתבדוק את פילטר הדלק, בדוק גם את סעפת היניקה והפליטה.

האם סרקת תקלות?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• ספונסר פורום
פורסם
אז למה לא דולקת נורת תקלה? יש מצב שבערכים שהוא מזייף עדיין הנורה לא תידלק?

נורה לא תידלק כי החיישן לא מזיייף, החיישן מחרגיש את נקישות השסתומים ומתרגם אותם לצילצולים של דטונציה, לכן הוא מתקן את ההצתה בכמה מעלות איחור.

אפשר לעשות ניסיון להרחיק את חיישן הנקישות מהבחוק ע"י הוספת טבעת אוקולון או גומי .

אורן

פורסם

אז זהו שכבר עדיתי כיוון שסתומים שכנראה היה מיותר. אין רעש של תקתוק המנוע עובד יפה ונשמע עגול

לגבי הראשי מנוע, זה מה שהם טענו , וגם הם השאירו את החלקים בבגז' לבקשתי, ואכן גם רואים בברור שהראשים פורקו!

אורון אם תוכל להרחיב בנושא הרחקת החיישן אודה לך

חשוב לציין שבעית הסחיבה קיימת כל הזמן, אך מורגשת החמרה והטבה באופן תמידי.. כלומר יש מצב כזה שבאותו הילוך אין כוח ופתאום מורגש חזרה החזרת כוח!

עוד דבר מפאת חוסר הכוח מצב הקיק דאון נכנס המון בכל ירידה בכוח ולחיצה קטנה על הגז

בתודה מראש לכולם

רמי

• תוכן חדש...