Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שחלק מכם יודעים לא מזמן רכשתי מרצדס כרכב יום יומי.. רציתי לשאול לפני שאני אתחיל לחפש זמן לנסוע לסוכנות (אין פה בכל מקום סוכנות אלפא) האם למישהו יש ניסיון עם הרכב הנ״ל? אני כמובן מתכוון לעשות נסיעת מבחן אבל עד הרגע המיוחל אולי יש פה מישהו שיחזק או יוריד אותי מהרעיון :-D תודה!

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חרא רכב, אמינות מפוקפקת והוא לא סוחב בעליות.

מה יש לומר? רכב עם התנהגות מדהימה אבל נראה לי שרוב החברים פה לא יכולים לספר מניסיון של נהיגה עליו.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

לא מזיק לשאול.. אולי יש פה מישהו שעשה השכרת רכב במסלול בחו״ל ויצא לו או שהוא במקרה גר בארהב ויש לו200K+ שקל לרכב .. לא כזה מופרך

Lexus GX460 Luxury

פורסם

לא נראלי שיש כאן מישהו שיש לו רכב כזה,בארץ יש כמה חתיכות והוא דיי נדיר.

עדיף שתיכנה ליוטיוב ותמצא את כל המידע עליו וחוויות נהיגה.

פורסם

הביקורות טובות, אבל באותו תקציב בארץ עדיף לרכוש כבר פורשה קאיימן (השאלה אם גם אצלכם המחירים שלהם דומים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הביקורות טובות, אבל באותו תקציב בארץ עדיף לרכוש כבר פורשה קאיימן (השאלה אם גם אצלכם המחירים שלהם דומים).

לפי מיטב הבנתי 1000 דולר הפרש לדגמי 2015

Lexus GX460 Luxury

פורסם

רוב הביקורות בחו"ל טוענים שהבעיה העיקרית של הרכב הזה היא שבאותו המחיר ניתן לרכוש פורש קאיימן שהיא פשוט מוצלחת יותר (עשו לשתי הרכבים מספר מבחנים ראש בראש) אבל הכי טוב באמת זה לקחת את שתי הרכבים לנסיעת מבחן...

מבחינתי לפחות לפורש יש יתרון גדול בכך שהוא רכב שהרבה יותר נעים לשהות בו ויש מצב שאולי בכלל תהנה להשתמש בפורש מעבר לרק בסופי שבוע...

מצב שקשה לי להאמין שיקרה באלפא חח...

בגדול הקאיימן הולכת לקבל בעתיד הלא רחוק את המנועי טורבו החדשים של פורש אני אישית מאוד אוהב את המנועי טורבו של הדור החדש ולכן אני חושב שזה ייתרון...

פורסם

אם אתה גר בארה"ב אז למה אתה לא מתייעץ בנוסף בפורום אמרקאי שם אנשים מכירים את הדגמים שבוודאי טיפה שונים מהדגמים בארץ?

פורסם (נערך)

כי אין כמו שפת הקודש.

דרך אגב נכנסתי עכשיו לאתר של פורש ואלפא בחו"ל והפורש שניתן לקבל באותה עלות זו הקאיימן הרגילה לא ה S...

אני עדיין הייתי בוחר בפורש אבל רק מציין...

בנוסף בדור המנועים שהולך להיכנס עכשיו הבנתי שזה הולך להיות אותו מנוע עם בסך הכול ניהול מנוע שונה לכן דיי בקלות תוכל לקבל את אותו ההספק שיש בדגם של ה S אבל לחסוך משהוא כמו 10K דולר...

דרך אגב

מאחר והרכב הוא לסופי שבוע בלבד אתה גם פתוח אולי לרכבים קצת יותר אקזוטיים יד שניה?

סתם אופציה שאני שקלתי בשבילי אבל ירדה מהפרק כי הרכב הולך לשמש אותי ביום יום זו האופציה הבאה:

היום כבר אפשר להשיג פרארי F430 משנתונים של 2006-2007 בתקציב של 55-65K יורו...

מצד שני כמו שאני מכיר את הרקע המשפחתי שלך אני לא יודע כמה האופציה הזו תקרוץ לך כמו שהיא קרצה לי.

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם

לפי כל הביקורות הפורשה מכונית שלמה יותר, שזה הגיוני בסך הכל ולו מהשלב האבולוציוני שבו היא נמצאת לעומת ה-4C. אותו כנ"ל עם האליז אגב.

בסופו של דבר מכונית סופ"ש היא רכישה אפילו יותר אמוציונלית מרכב יומיומי. תבדוק מה מתאים לך יותר, מה בא לך יותר, תעשה נסיעת מבחן ותקנה. זה לא שמישהי מהן רעה. ההסתייגות של ה-4C היא באמת שמדובר ברכב סופ"ש נטו, היא ממש לא להיט ביומיום ולא תוכננה לזה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הבעיה בקיימן היא האחות הגדולה 911. נכון שטוענים שהקיימן טובה יותר בגלל המנוע המרכזי, אבל בתור חובב פורשה והרבה טוענים כך, הקיימן/ בוקסטר הן 911 לעניים.

פורסם
הבעיה בקיימן היא האחות הגדולה 911. נכון שטוענים שהקיימן טובה יותר בגלל המנוע המרכזי, אבל בתור חובב פורשה והרבה טוענים כך, הקיימן/ בוקסטר הן 911 לעניים.

הטענה הרווחת דווקא היא שאם פורשה היו שמים מנועים של 911 בקאיימן, ל-911 לא היה מה לחפש מולה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה ידוע שאם פורשה לא היו מונעים מהקאיימן לממש את כל הפוטנציאל שלה היא הייתה משאירה עשן ל 911...

ראה מה כריס האריס אמר על הקאיימן GT4 שהוא בחן...

• תוכן חדש...