Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי לפני שבוע טיפול 10K והחליפו לי מסנן שמן אוויר דלק פלגים שמן מנוע 2צינורות בלמים והוסיפו קצת נוזל בלמים כל זה + עבודה 700 ש"ח

האם זה המון??

פורסם

המחיר ששלמת עבור הטפול בפונטו הכולל חלקים ועבודה סביר בהחלט.

הדוגמא של מחיר זול, אצל חבר של אבא, שלא לוקח כסף עבור העבודה, הנו סתמי כי ברכב שלי עשיתי טיפול ועלה לי שמן מנוע, 4 מצתים, מסנן שמן, מסנן אויר, מסנן דלק ורצועת אלטרנטור 138 ש"ח, זאת מכיון שאני מכיר את המקורות הראשוניים לרכישת חלקים וגם מקבל הנחת מוסך. את העבודה ביצע חבר מוסכניק.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
עשיתי לפני שבוע טיפול 10K והחליפו לי מסנן שמן אוויר דלק פלגים שמן מנוע 2צינורות בלמים והוסיפו קצת נוזל בלמים כל זה + עבודה 700 ש"ח

האם זה המון??

חברה קצת סטינו מהנושא הבחור דיבר גם על צינורות בלמים ונוזל בלמים

ולא בטוח שיש לו אבא מוסכניק או עבודה חינם

מגאן קופה 1.6

פורסם

בסדר המחיר לדעתי עוד סביר בהתייחס למוסך ! [עבודה הפסקת סיגריה עבודה הפסקת סיגריה ....LOL] לדעתי בנסיבות הללו המחיר סביר !

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

האמת גם אבא שלי שאל כמה אנשים שמבינים ואמרו לו שזה סביר

יכולתי לחסוך את ה-300 שקל עבודה מה הוא החליף 3 פילטרים וצינורות ברקסים שטויות

אבל לא ידעתי איך עושים את זה אז פעם ראשונה עדיף לראות

אולי מישהו יודע כמה יעלו לי זוג בולמים חדשים קדמיים? כמובן + הרכבה

פורסם
האמת גם אבא שלי שאל כמה אנשים שמבינים ואמרו לו שזה סביר

יכולתי לחסוך את ה-300 שקל עבודה מה הוא החליף 3 פילטרים וצינורות ברקסים שטויות

אבל לא ידעתי איך עושים את זה אז פעם ראשונה עדיף לראות

כל הפילטרים והשמן זה באמת שטויות אפילו שבידיים לא מנוסות אפשר גם פה לעשות טעויות טרגיות.

בקשר לצינורות ברקס... אל תזלזל. זאת לא עבודה פשוטה ובטח ובטח לא לטירון. צריך לדעת מה עושים. בועת אויר אחת קטנה בצנרת, ואתה מאבד את הדוושה של הברקס תוך כדי נסיעה. בכלל, אני לא ממליץ לגעת בברקסים, גם לאנשים די מנוסים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ובנוסף לא הייתי נותן למישהו לא מנוסה וחובבן להחליף בפאגים ברכב היות ושם העסק עדין מאד ורגיש כתוצאה מכך אתה יכול להרוס את ההברגה של הפלאגים ואז יתחיל באמת סיפור לסדר זאת שגבול בחור בראש וחור בכיס!...!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• 4 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...