Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Q5, אם היא 4X4, עדיף בגלל השלג.

שים לב שנותנים לך צמיגי חורף ושרשראות לשלג.

אני גם אולי שוכר רכב קצת לפני (סוף דצמבר), כרגע ההזמנה שלי היא לסיטרואן C5.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המרצדס awd והאודי quattro, לא יודע עד כמה זה משתווה ל 4 על 4, אבל עם שרשראות מניח ששני הרכבים יהיו בסדר בתנאי הדרך.

מבחינת נוחות נסיעה ומרווח, האודי גם מנצחת?

פורסם

4X4 מבחינתי זה הנעה לכל הגלגלים, זה לא צריך להיות האמר צבאי או לאנד קרוזר.

זה מספיק טוב.

הE200 היא סטיישן?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לדעתי ב Q5 יהיה יותר מקום למזוודות. ואפשר להעמיד את המזוודות , בניגוד ל E200 שהן חייבות לשכב ולתפוס יותר מקום.

ולכן אם יהיה הרבה ציוד עדיף Q5, אם קצת E200

זאת דעתי.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אגב אני בספק אם ל5 מבוגרים יהיה נוח ברכבים כאלו, אולי עדיף לשקול מיניוואן סטייל גראנד סניק או סיטרואן C4 פיקאסו. לא 4X4, אבל יותר מרווח ונעים ל5 מבוגרים.

פורסם

E200 זה רכב מייצג.

לצורך העניין לפי האתר של SIXT, בגרמניה למשל, המרצדס נמצאת באותה קטגוריה עם BMW 520.

פורסם

מזה אני דווקא הכי חושש. דגם מייצג.. מי המציא את השטות הזאת?

פעם קרה שהזמנתי שברולט אימפלה וקיבלתי יונדאי אלנטרה.

כששאלתי על האודי q5 אמרו שיכול להיות גם קיה ספורטג' או אופל מוקה. wtf?

אולי בכלל עדיף לא להזמין מראש ולקחת רכב במקום, בתקווה שיהיה אודי או מרצדס?

ואממ.. מה אם אני מזמין מראש, מגיע לקחת את הרכב, לא מרוצה, אפשר לבטל במקום?

פורסם

רכב במקום - יותר יקר, וזה לפי מה שיש במלאי. אתה תמיד יכול להתנגד לדגם המייצג אם הוא לא מתאים לך.

בדרך כלל כמה שאתה מזמין מוקדם יותר - אתה חוסך יותר.

אנחנו שכרנו רכב 3 פעמים בחו"ל. פעמיים הזמנו מראש ופעם אחת הזמנו במקום. כשהזמנו מראש היו שני מקרים:

1. בהולנד - הזמנו פורד פוקוס, לא היה במלאי, שידרגו אותנו למיניוואן של מרצדס בחינם. לא היו פוקוסים במלאי. (זה יתרון כששוכרים רכב בתקופה עמוסה)

2. בגרמניה - הזמנו פורד מונדיאו סטיישן, היה במלאי אך ביקשנו מראש עדיפות לדיזל, הציעו שדרוג ב10 יורו ליום לאודי A6 סטיישן TDI שכללה גם GPS מובנה שלא נדרשנו לשלם עליו.

פורסם

אני הייתי ממליץ דווקא על המרצדס, היא כנראה תיהיה מאובזרת יותר מה-Q5 שדי עירומה מאיבזור, היא לא פחות מרווחת ואולי אפילו מעט יותר מרווחת מהאודי.

תא המטען של ה-Q5 לא ממש נדיב מידות ואם יש מטען רב הוא עלול לחסום את החלון האחורי.

תא המטען של המרצדס מאוד מרווח ועמוק.

הסיבה היחידה שבגללה הייתי שוקל את ה-Q5 זה שאולי יהיה נוח יותר להנות מהנופים ברכב מעט גבוה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תזמין מראש - תקבל.

אני הזמנתי לפני שלושה שבועות לטיסה שלי עם ידידה בסוף דצמבר, סיטרואן C5. תקופת סילבסטר, יש סיכוי שבעקבות מחסור נקבל משהו מקטגוריה גבוהה יותר כמו A4/סדרה 3 וכו'. (משום מה, C5/508 ממוקמות אצל SIXT בקטגוריה שונה מפאסאט למשל).

• תוכן חדש...