Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

כרגע אני עובד עם windows 7 ולא מעוניין לשדרג, האייקון וה- processes שרצים ברקע ומציעים שדרוג נורא עצבנו אותי.

לאחר חיפושים ברשת מצאתי פתרון שעבד מצויין, ורציתי לחלוק למקרה שזה מעצבן עוד אנשים:

http://www.dedoimedo.com/computers/windows-7-to-10-gwx-how-to-remove.html

אגב, הבחור שפרסם את הפתרון ממש זועם על החוצפה של מייקרוסופט לא לאפשר למשתמשים אפשרות לביטול ההודעה.

אני חייב להודות שאני ממש מסכים איתו.

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם (נערך)

נתקלתי באותה בעייה במחשב הנייד של אשתי שמשמש אותה לעסק. פשוט זוועה, מעצבן ברמות. שילמנו כסף על מערכת ההפעלה הזו ומיקרוסופט משתמשים בה כפלטפורמה לפירסומות שלהם.

מיקרוסופט בתקופה האחרונה הפכה להיות חברה דורסנית שדורכת על המשתמשים שלה יותר מתמיד. אבל תודות לדורסנות ולחוצפה המתקדמת שלהם הם דחפו אותי סוף סוף לעבור להשתמש בלעדית בלינוקס אחרי תקופה ארוכה שרציתי לעשות את זה.

הדברים הללו נכתבים בגאווה ממחשב לינוקס , נקי לחלוטין מהוירוס שנקרא ווינדוס :-).

תודה על הלינק !

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

בא לי גם לנסות לינוקס ,מצד אחד הווינדוס עמוס בפיצ'רים ,מצד שני ,בא לי לנסות מערכת הפעלה שונה ,חדשה (עבורי)

אולי הלינוקס תמצא חן בעיניי ואולי לא .

האם אפשר להתקין את הלינוקס בנוסף לwin7 בה אני משתמש ?

פורסם

בוודאי ואפילו ביותר מצורה אחת

אני התקנתי בשלבים באופן הבא :

- התקנתי על דיסק און קי את הלינוקס (ממליץ על MINT ) השתמשתי בתוכנה RUFUS בשביל זה.

- עשיתי RESET והעליתי את הלינוקס מהדיסק און קי, שיחקתי איתו קצת בדקתי אותו קצת והחלטתי שאני מתקין אותו.

- השלב הבא היה לפנות דיסק קשיח בשבילו (זה מקל על ההתקנה אבל לא מחוייב) לא יכלתי לפנות דיסק שלם אז פיניתי PARTITION בדיסק בשבילו, פיניתי 400 גיגה.

-רציתי להשאיר דרך חזרה לשימוש בחלונות ובכל החומר שלי אז כאן היו 2 אפשרויות

1. להתקין במקביל לחלונות - DUAL BOOT

2. אצלי במחשב יש 3 דיסקים ובמיוחד בחרתי עבור הלינוקס דיסק שונה מזה שהחלונות מותקן עליו כך שאני יכול לשנות מה BIOS את הדיסק ממנו המחשב עושה BOOT. ואז בשביל לשנות את המערכת הפעלה ממנה עולה המחשב אני צריך לשנות בביוס את דיסק האיתחות.

אני בחרתי באופציה השנייה כי אני רציני בקשר לעזיבה של החלונות.

וכיום לינוקס מותקן ורץ, החלונות גם קיימת בדיסק אחר, יש גישה מהלינוקס לכל המסמכים ששמורים בחלונות ולכל המידע שם, ואני תמיד יכול לחזור להשתמש בחלונות אבל ככל שאני מתרגל ללינוקס האפשרות הזו הופכת פחות סבירה.

ממליץ מאד לכולם לפחות לנסות לעבור. זה ממש לא כואב, אין הרבה מה להפסיד

פורסם (נערך)
נתקלתי באותה בעייה במחשב הנייד של אשתי שמשמש אותה לעסק. פשוט זוועה, מעצבן ברמות. שילמנו כסף על מערכת ההפעלה הזו ומיקרוסופט משתמשים בה כפלטפורמה לפירסומות שלהם.

מיקרוסופט בתקופה האחרונה הפכה להיות חברה דורסנית שדורכת על המשתמשים שלה יותר מתמיד. אבל תודות לדורסנות ולחוצפה המתקדמת שלהם הם דחפו אותי סוף סוף לעבור להשתמש בלעדית בלינוקס אחרי תקופה ארוכה שרציתי לעשות את זה.

הדברים הללו נכתבים בגאווה ממחשב לינוקס , נקי לחלוטין מהוירוס שנקרא ווינדוס :-).

תודה על הלינק !

בכיף, אני מקווה שזה יעזור למי שסובל מהבעייה.

האמת שבזמנו התקנתי על אחד הניידים BOOT כפול ווינדוס + ubuntu, דווקא מהסיבה ההפוכה רציתי להשתמש בתוכנת GNU כלשהי, שכדי שתעבוד בווינדוס זה היה סרט רציני. בסופו של דבר לא היה לי זמן ללמוד את לינוקס ונטשתי לבנתיים את הפרוייקט. ההתקנה הייתה פשוטה עם BOOT כפול, אבל לקח לי כמה שעות להעביר את ברירת המחבדל ב BOOT לווינדוס ולא ללינוקס. גם כשהצלחתי בסוף זה היה כי עבדתי כמו תוכי לפי מדריך ולא באמת הבנתי מה הולך שם.

יש מדריכים מומלצים ? אגב, שמתי לב שלפעמים צריך לעבוד עם הטרמינל בלינוקס וזה מצריך שליטה בפקודות, כמו בימי הדוס הטובים.

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם

הטרמינל בלינוקס זה אחד הכלים החזקים. הוא הובא לשלימות מאז שנות ה60 שהיוניקס פותח.

קשה להעביר את התחושה של היכולות ומה שזה מאפשר לך לעשות בקלות ובמהירות, למי שהכיר רק את הדוס, או למי שעבד רק עם חלונות.

אבל כמובן אפשר להסתדר מצויין רק עם המערכת החלונאית.

הייתרון של ההפצות של לינוקס שהן מאפשרות גם את היכולות של הטרמינל וגם את הנוחות של מערכת חלונאית.

יש סדרה של סרטוני הדרכה שנקראת cbt nuggets linux שעזרה לי בזמנו. אם אתקל בעוד מדריכים מועילים אשמח לפרסם כאן

פורסם

אם אפשר במספר משפטים, מה בעצם ההבדל בין הפצותת ה"מינט" וה"יובונטו" למשתמש הביתי ?

למשל, האם ישנה עדיפות לאחת ההפצות מבחינת חיבור האינטרנט הביתי ,שימוש בסקייפ ,צפייה בתכני מדיה השונים (צפייה ישירה) או הורדת טורנטים .

כרגע אני מעביר כ20 ג'יגה לענן ואז אעבור לאחת ההפצות הנ"ל להתנסות בלינוקס .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לדעתי יש שיטה יותר פשוטה, להשיג את העדכון KB3035583 ולשים אותו בignore בWindows update ואז לא יטרידו אותך יותר. (זה העדכון הבסיס לכל התהלוכה של windows 10)

• תוכן חדש...