Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים נכנסתי קלות, להערכתי בפחות מ5 קמ"ש, בעמוד בעת יציאה מחניה והטמבון האחורי יצא מעט ממקומו

php9dfQsp.jpg

אינני מצליח להחזיר אותו למקום, וחלק המעוגל בין סוף הפנס לקצת השני פשוט לא רוצה להכנס

מה עושים? תודה

פורסם
אני מניח שצריך לפנות אולי לתיקון (במידה ואתה מעוניין בכלל לתקן) מקצועי לפחח.

תמונה יכולה לעזור.

צירפתי תמונה. האם לא רואים? אני רואה אותה.

יתכן שנשבר קליפס פנימי שמחזיק את הטמבון למקומו. במקומך הייתי קופץ לפחח ובודק.

לא מעוניין להכניס ברכב שקל מעבר למה שחייב,

בנוגע לקליפס, זה בכלל לא נכנס, לא שזה נכנס ולא נפתס. מה יכול להיות הסיבה? חלק פח פנימי שהתעקם?

פורסם

איני רואה תמונה בנייח (והסיבה שהאינטרנט האירגוני אצלנו מצנזר - כי בסמארקפון אני כן רואה).

כנראה זה באמת מה ששוגיפלקס רשם לך (או שהתושבת שאוחזת את הקליפס התעקמה או "התרחקה" מהקליפס).

הבעייה שבמצב הנוכחי קשה לראות מה הסיבה בדיוק.

alfa 156 2.5.

פורסם

יש מתחת לפנס קליפס, בפגוש יש סוג של תפס. תבדוק עם החלק שעל הפגוש נקרע.

במידה ולא, תחלוץ את הקליפס בעדינות מהחלק הפנימי של הפגוש.

לאחר החליצה, תחמם את הפגוש עם פן (ניתן גם לשפוך מים חמים להאיץ את התהליך) ואז תוכל להחזיר אותו.

אתה תצטרך עזרה של אדם נוסף לתהליך.

במידה ובאמת התפס נקרע, תעבור על פעולת החימום ואז עם בורד קודח מבפנים ניתן לתפוס את הפגוש.

פורסם

לפי התמונה שרואים אתה צריך לפתוח חלק מפגוש ולהחזיר למקום לפי התמונה המצב ניראה בסדר וניתן לטיפול עצמי .

שחרר ברגים בבית הגלל בצג הפגוע שמחזיקים את הפגוש ותשלוף בזהירות כי יש קליפס ותחזיר בה סדר הפוך .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...