Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב לקראת סוף שנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש הגיון לקנות רכב בתקופה של לפני סופשנה, כשבמכירה מאבדים במחירון כמעט שנה שלמה?

כלומר, רכישת רכב עכשיו שנחשב דגם 2015, כשעוד פחות מחודשיים מתחילים שנתוני 2016?

כמו כן, אם רכב דיזל מתומחר ע"י היבואן במחיר גבוה יותר, האם גם במכירה המחירון שלו (ברמה העקרונית) גבוה יותר?

פורסם

למרות שאמורים להתייחס לחודש העליה לכביש זה לא ממש קורה בארץ אז השאלה אם אתה יכול להמתין חודשיים וחצי, אם כן עדיף לחכות. אבל אם אתה צריך כי אין לך רכב אחר ויש מבצע טוב אצל היבואן אז כדאי לקנות. אני למשל קניתי שבוע שעבר ב-6000 שח הנחה ממחיר מחירון. אבל בגלל שמכרתי כבר את הישן ואין לי רכב אחרת הייתי מחכה.

פורסם

הדיזל גם במכירה יהיה במחיר גבוה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מציע ניכנס למחירון לראות הבדלי מחירים בין דצמבר לימור לעומת שאר חודשים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

פשוט לא !!

אתה תאבד שנה במחירון . קח בחשבון הנחות יש תמיד .

דיזל היום ימכר מהר ובמחיר גבוה יותר.

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

מבחינת מחירון ההבדל יהיה שולי מאוד. ההבדל הגדול יהיה כשהקונה הפוטנציאלי בעתיד יראה שבתקציב שלו נכנס לו מודל 2016 ושמודל 2015 באותו מחיר כביכול פחות משתלם.

זה ישתנה אם יעברו מסיווג הרכבים לפי מודל שנתי לסיווג של מספר חודשים על הכביש נניח.

פורסם

הפערים לא גדולים כל כך.

הסיווג כבר היום הוא לפי חודש עליה לכביש, כך שלא מובנת התגובה של גילגיל.

בפועל הפער בין דצמבר לינואר העוקב, לעומת ההבדל בין סתם חודש באמצע שנה לחודש שלאחריו, הוא אמנם מעט גבוה יותר, אבל לא משהו דרמטי.

מסכים שאם מקבלים הנחה נחמדה על רכב בסוף שנה, זה מכסה את הפער.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

רק כדי לסבר את האוזן עשיתי את הבדיקה הזאת בעצמי על הרכב שאני עכשיו רכשתי שיעלה על הכביש בנובמבר,

PoloPriceGap.JPG

כלומר אם אתה מתכנן לרכוש ולשמור אותו מעל לשנתיים המצב הוא כזה:

-ההפרש הוא 4000 ש"ח בהנחה ויתייחסו לחודשי עליה במכירה

-ההפרש הוא 6000 ש"ח בהנחה ולא יתייחסו לחודשי עלייה לכביש

אתה מוזמן לעשות את אותה הבדיקה על הרכב שאתה מעוניין בו ולחשב

אם ההנחה מכסה את ההפרש הזה אין סיבה לחכות ל2016.

בן

• תוכן חדש...