Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו סיריון 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התעניינתי לרכוש דייהטסו סיריון 2002 (הצורה הישנה) בעלת הרכב החליפה מנוע, היא טוענת שהיא עשתה טסט עם המנוע החדש , ומשרד הרישוי כבר הכניס את המנוע החדש, האוטו 250 אלף ק"מ (לפני המנוע החדש) , בעלת הרכב טוענת שהיא לא יודעת מהק"מ שהמנוע ה"חדש" , ושאין דבר כזה שיודעים ושהמוסך טען שאין לו מידע על הק"מ וזה משהו "נורמלי", אני בטוח שמחליפים מנוע חייב להיות רישום על אותו מנוע (ק"מ, מספר קטלוגי וכ"ו) , האם זה אפשרי? או שזה איזה קומבינה? נראה לי שפשוט בעלת הרכב היא תמימה ולא מבינה הרבה ברכבים , בכל מקרה זה הרפתקה שלא כדאי להיכנס אליה? נגיד אם יום אחד אני ירצה למכור את הרכב לא יהיה לי מידע על המנוע החדש , חוץ משהוא מעודכן ברישיון, (ככה היא טוענת)

• תוכן חדש...