Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרירת רכב שעומד בחניה פרטית של בניין ע"י הרשות המקומית

Ori Mansur
שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש ברשותי רכב שהורדתי לו את הרישיון במטרה להחזיר אותו לכביש יותר מאוחר הרכב נמצא בחנייה פרטית של הבניין כנראה שאחד הדיירים התלונן והדביקו לי מדבקה על הרכב שהולכים לגרור לי אותו מה אפשר לעשות בנידון הגרירה היא ב22/10 יש לציין שהאוטו מכוסה ולא מפריע לאף אחד כי יש מספיק מקומות חנייה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה כוונתך ב"הורדתי רשיון"? האם ביטלת את הרשיון או השעית אותו זמנית?

מקומו של רכב שאינו מורשה לתנועה אינו בחניה ציבורית, ואינך יכול לקבוע מה מפריע למישהו אחר. אני מצדיע לרשות המקומית שדואגת לפינוי גרוטאות (והרכב שלך, במצבו הנוכחי, כנראה עומד בקריטריונים). זכור לי מלפני כעשור או יותר רכב נטוש שתפס שני מקומות חניה משך כשנה עד שהעיריה דאגה לפינויו (וגם אז הרכב הועבר לרחוב סמוך, אבל שם נפגע, כנראה על ידי משאית, ואז פונה סופית).

אם הרכב עם השעיה זמנית של הרשיון יהיה עליך להעבירו מבחן רישוי ו"להחזירו לכביש" - העיריה לא תפנה רכב בעל רשיון בתוקף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זמנים לפינוי גרוטה ע"י הרשות המקומית:

1. רכב חייב להיות לפחות 60 ימים תזוזה ממקומו(חייב להיות תעוד ברשות המקומית).

2. מתן התראה של 14 ימים לפינוי הגרוטה.

3. מתן התראה נוספת של 48 שעות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זמנים לפינוי גרוטה ע"י הרשות המקומית:

1. רכב חייב להיות לפחות 60 ימים תזוזה ממקומו(חייב להיות תעוד ברשות המקומית).

2. מתן התראה של 14 ימים לפינוי הגרוטה.

3. מתן התראה נוספת של 48 שעות.

חוק לא ברור בכלל ואף קצת לוקה בחוסר הגיון. בשכונה שלי חנה רכב מהרגע שנגמר לו הטסט. בשכונה גם ככה אין חניות אבל מי שזרק שם את הרכב זה מעניין לו את הציפורן. ברור כשמש שרכב כזה לא יחזור לכביש ובטח לא יעבור טסט. מה שקרה בפועל הרכב עמד 60 יום פלוס 14 ימים לאחר מכן לפני גרירה. ביום האחרון לפני שהגיע הגרר של העירייה אחרי פניות חוזרות ונישנות , טרח בעל הרכב למכור אותו לפירוק. חייב להיות תיקון לחוק שמחייב את בעל הרכב להתחייב שהוא מתכוון להחזיר את הרכב לכביש ואז לתת לו באמת זמן ארוך להתארגן , אחרת אני לא רואה שום סיבה לא לגרור את האוטו אחרי שבוע.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב עתיד לעלות לכביש אני בשלילה וביטלתי את הרישיון כדי לא לשלם סתם והצהרתי לפקידה שברצוני להחזירו לכביש והיא אמרה שאין בעיה. כרגע אני משפץ את האוטו עצמאית מבלי להפריע לאף אחד. למה שיפריע למישהו שאני משפץ האוטו תופס חנייה אחת ולא יותר אין סכנה להיפגע ממנו וזו חנייה פרטית של הבניין בטאבו (העירייה לא מנקה את החנייה בטענה שהיא אינה באחריותה) כך שהחנייה שייכת לי לכן אני לא מבין מה הם רוצים זכותי לשים בחנייה מה שבאלי אשמח לעצה איך להאריך את הזמן כי כרגע אני בבסיס ואין באפשרותי להזיזו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוק לא ברור בכלל ואף קצת לוקה בחוסר הגיון. בשכונה שלי חנה רכב מהרגע שנגמר לו הטסט. בשכונה גם ככה אין חניות אבל מי שזרק שם את הרכב זה מעניין לו את הציפורן. ברור כשמש שרכב כזה לא יחזור לכביש ובטח לא יעבור טסט. מה שקרה בפועל הרכב עמד 60 יום פלוס 14 ימים לאחר מכן לפני גרירה. ביום האחרון לפני שהגיע הגרר של העירייה אחרי פניות חוזרות ונישנות , טרח בעל הרכב למכור אותו לפירוק. חייב להיות תיקון לחוק שמחייב את בעל הרכב להתחייב שהוא מתכוון להחזיר את הרכב לכביש ואז לתת לו באמת זמן ארוך להתארגן , אחרת אני לא רואה שום סיבה לא לגרור את האוטו אחרי שבוע.

מה שאתה מציע הוא בעייתי כי קשה לרשות המקומית לאתר אנשים כל כך מהר, וזה עלול להפוך לכלי נשק בין שכנים מסוכסכים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Audi A3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האוטו תופס חנייה אחת ולא יותר אין סכנה להיפגע ממנו וזו חנייה פרטית של הבניין בטאבו (העירייה לא מנקה את החנייה בטענה שהיא אינה באחריותה)

משהו לא ברור. לעיריה אין סמכות לנקות את החניה הפרטית של הבניין אבל יש לה סמכות לגרור רכב משם? לדעתי זה לא יכול להתקיים אלא אם כן הרכב מהווה סכנה בטיחותית.

לעניין המדבקה, אולי אחד השכנים הדביק את המדבקה בעצמו בניסיון להלחיץ אותך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חניה פרטית משותפת לכל הדיירים או חניה פרטית שלך?

אם היא משותפת לכל הדיירים, האם בנוסף אתה מכניס לחניה המשותפת עוד רכב שלך? של אישתך? האם יש מצוקת חניה באיזור?

אם יש מצוקת חניה, ואתה מכניס לחניה בנוסף גם את האוטו שלך וגם את של אישתך, ולא משאיר לדיירים האחרים חניות סבירות, מה בדיוק רצית שהם יעשו? למה שלא תחנה שם עוד כמה מכוניות עד שיקבלו סטטוס אספנות?

אני לא יודע אם זה המצב, אבל תחשוב איך היית נוהג אם אחד השכנים היה עושה בדיוק כמוך?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש ברשותי רכב שהורדתי לו את הרישיון במטרה להחזיר אותו לכביש יותר מאוחר הרכב נמצא בחנייה פרטית של הבניין כנראה שאחד הדיירים התלונן והדביקו לי מדבקה על הרכב שהולכים לגרור לי אותו מה אפשר לעשות בנידון הגרירה היא ב22/10 יש לציין שהאוטו מכוסה ולא מפריע לאף אחד כי יש מספיק מקומות חנייה

חניה פרטית משותפת לכל הדיירים או חניה פרטית שלך?

אם היא משותפת לכל הדיירים, האם בנוסף אתה מכניס לחניה המשותפת עוד רכב שלך? של אישתך? האם יש מצוקת חניה באיזור?

אם יש מצוקת חניה, ואתה מכניס לחניה בנוסף גם את האוטו שלך וגם את של אישתך, ולא משאיר לדיירים האחרים חניות סבירות, מה בדיוק רצית שהם יעשו? למה שלא תחנה שם עוד כמה מכוניות עד שיקבלו סטטוס אספנות?

אני לא יודע אם זה המצב, אבל תחשוב איך היית נוהג אם אחד השכנים היה עושה בדיוק כמוך?

מתוקף חוק שמירת נקיון הרשות המקומית פועלת

החניה שלכם למרות שהיא שייכת לבניין לא יוצאת עדיין מגדר של רשות הרבים המוגדרת בחוק כך

"רשות הרבים" – כל מקום שהציבור רשאי להשתמש בו או לעבור בו או שהציבור משתמש או עובר בו למעשה;

עדיין הרכב שלך לא בא טוב למישהו בעין, והתלונן.

גלגל את הרכב למקום אחר , קנית לך עוד 60 יום, רק זכור שאין לך כרגע לא טסט בתוקף ומכאן עלול גם שהביטוח לא בתוקף.

כתוב מכתב לרשות פרט את המצב, ודאג שמישהו יביא זאת ביד לרשות ויקבל חותמת התקבל על העתק המכתב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישה - תאמין לי שאני יודע לקרוא.

ליד הבית שלי יש מספיק מקומות חניה. בגלל שהג'יפ מסונדל קבוע מול הבית, ויש גם את האוטו של אישתי, ויש גם את הדיילי שלי, ולפעמים רכב של חבר שנמצא אצלי לצורך מכירה, אני מחנה תמיד לפחות רכב אחד מעט רחוק יותר. כדי שגם לשכנים, שגם להם יש מינימום 2 מכוניות ליח"ד, יהיה מקום לחנות קרוב. אז אני הולך 100 מטר. עד היום לא נגרם לי נזק מההליכה.

יש עניין של מראית עין והתחשבות בשכנים. לא יודע מה מצב החניות אצל פות"ש, אבל חד משמעית אצלנו אין שום בעיית חניה, ועדיין...

הוא לא בא בטוב למישהו כי זה הפריע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

. אז אני הולך 100 מטר. עד היום לא נגרם לי נזק מההליכה. :lol:הנזק הוא מצטבר

יש עניין של מראית עין והתחשבות בשכנים. לא יודע מה מצב החניות אצל פות"ש, אבל חד משמעית אצלנו אין שום בעיית חניה, ועדיין...

הוא לא בא בטוב למישהו כי זה הפריע.

כתבתי בהודעה שלי ^^

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי היה רכב אספנות שעמד ברחוב הולנדי החניה הצמודה לבית שלי - ולא הפריע לאף אחד. מסתבר שלאחד השכנים (אחד שרק צועק ולא תורם שום דבר לקהילה) שיגע את הפקח ברשות המקומית. הנ"ל שהוא חבר טוב אמר לי שהוא לא יגרור את הרכב, אבל הוא מבקש ממני יפה שאזיז יען כי השכן אוכל לו את הראש.

גררתי את הרכב למקום אחסון כדי שיצא מהעיניים של השכן שלי - בעיקר כדי לשמור על יחסי שכנות טובים ולא בגלל שהוא צדק. למרות שאני עמוק בתוך התחביב אני יכול להבין שיש אנשים שרכב שעומד קבוע ולא זז - מפריע להם, גם אם אישית אני לא מקבל את זה.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מדובר בחנייה פרטית שלך אין לאף אחד זכות להזיז לך את האוטו.

לעומת זאת אם מדובר בשטח המשותף של הבניין אז להעמיד רכב כמו שאתה מתאר זו חוצפה וחוסר התחשבות בשכנים, אתה צריך לקבל אישור של הוועד לדבר כזה.

גרוטאה שעומדת תקופה ארוכה מהווה מטרד. מתכסה באבק, האויר בצמיגים נעלם עם הזמן , ודי מהר זה הופך למפגע שמכער את הסביבה, ותופס מקום חנייה ברכוש המשותף. אני בהחלט יכול להבין שיש שכנים שלא אוהבים את זה.

עוד לא ראיתי בניין עם חניה משותפת שאין בו בעיית חנייה לפחות בחלק מהזמנים.

עריכה אחרונה על ידי martines
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל שבמשטרת ישראל לא מיישמים בפועל את התיאוריה שכן אז אולי לא היינו רואים את התרופפות ערך שמירת החוק ע"י אנשים נורמטיבים שכתוצאה מזה כולנו סובלים.

הקדקודים יצאו בעבר לניו יורק ללמוד על ישום התיאוריה ב-NYPD אבל חזרו משם ושום דבר לא יושם (אמנם הרחיבו את השיטור הקהילתי אבל ביננו שוטר אחד שיושב בנקודת משטרה ומטפל בסכסוכי שכנים, לא שווה להצפת הרחובות בשוטרים, טיפול בכל עבירה קטנה כגדולה וטיפול שורש בזלזול בחוק) אבל זה כבר נושא לשרשור אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...