Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בגולף TSI חדשה, נפח 1.4 ליטר, 125 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
השאלה מה הייתה הצריכה הממוצעת לנסיעה הלוך חזור מדלת לדלת, לדוגמא.

Since start:

"הצגה ושמירה של ערכי הנסיעה והצריכה שנאספו בזיכרון מרגע ההתנעה ועד לכיבוי המנוע.

אם בתוך שעתיים מרגע ניתוק ההצתה ממשיכים בנסיעה, הערכים החדשים יתווספו לערכים הקיימים. כאשר הנסיעה מופסקת למשך יותר משעתיים, המידע השמור ימחק באופן אוטומטי".

ביליתי באשדוד יותר משעתיים.

פורסם

יש איבוד גובה רציני מירושליים עד לאשדוד, זה נראה סקסי אבל לא ממש חוכמה למדוד ככה.

בגלל שאצלי בפריוס הצריכה הממוצעת היא 22 קמ/ל הכוללת מזגן ופקקים אין סופיים, ובדיוק נסעתי היום

במסלול דומה לשלך, מנווה אילן (נמצאת לפני ירושליים, על כביש 1) לאשדוד, והרי אני חייב להחזיק

בשיא צריכת הדלק בפורום :lol: החלטתי לאפס ולצלם כמה יצא לי בהשוואה אליך...

ציר Y מראה צריכה בליטרים ל-100 קמ, בציר X כל עמודה מראה מס' קמ שנסעתי עד שאיפסתי שוב.

יצא 2.2 ליטר ל-100 קמ לאורך 42 קמ רצופים. או בקיצור 45.5 קמ/ל.

nriwyqzwty4i.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

עם הסיאט לאון 1.2 חדשה, סוגר שנתיים, עירוני בלבד עושה 1:12.5 (גר בחיפה, כל יום עולה ויורד) בינעירוני 1:14.5. בדרך כלל אני איפשהו באמצע.

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, רכב הליסינג הוחזר סופית, והרכב החדש מתחיל לצבור קילומטראז'.

למי שעקב אחרי פוסט הפתיחה, הנסועה מהתדלוק הקודם כללה: נסיעה מירושלים לאיזור אשדוד (לישוב ניצן ליתר דיוק) וחזרה לירושלים, נסיעות עירוניות בירושלים, ונסיעה מירושלים לכוככ יאיר, שם בוצע התדלוק.

כ-240 ק"מ נסיעה בינעירונית, והשאר (כ-448 ק"מ) בתוך ירושלים.

6yfr79.jpg 2qnplpf.jpg

נסועה: 688 ק"מ.

תודלק עד לקפיצת הידית 49.29 ליטר. החישוב יצא כ-1:13.9 ק"מ/ליטר.

הערה: אני נוהג לתדלק לפני שהנורה נדלקת. הנהגת הצעירה התקשרה לדווח שהנורה נדלקה

:shock:. לאור הממצאים בתמונות ששלחה, היא גם קיבלה הנחיות להחלפת השעון לשעון חורף.

• תוכן חדש...