Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש כרטיס טיסה זול לחברה שחוזרת ממוסקבה התאריכים הם 25-28 לחודש (ספטמבר) בינתיים האופציות ה"בסדר" שמצאנו הן 10900 רובל (160 $) אבל עם קונקשיין מעייף ביוון (16 שעות) או טיסה במחיר כמעת כפול 17200 רובל עם קונקשיין של שעה ברומניה.

אכשיו השאלה העיקרית היא האם עם תעודת מעבר אדומה ופאספורט רוסי החברה יכולה לצאת ולטייל ביוון או שזה בילטי אפשרי? גם כן אם מישהו יכול למצוא לי טיסות יותר טובות אני אשמח.:-D

פורסם

לגבי היציאה מהשדה - אכן בלתי אפשרית, אלא אם תשיג ויזה מראש. אזרחי רוסיה נדרשים לויזה לצורך כניסה לאזור שנגן, ואזרחי ישראל זכאים לכניסה (ל-90 מתוך כל 180 יום) אבל רק עם דרכון, לא תעודת מעבר.

יותר מזה - בדוק אם אין בעיה במעבר עצמו בשדה אירופי ללא ויזה, כמו בארה"ב שבה נדרשת ויזה אפילו לצורך קונקשן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...