Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 23-27 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו אני מחפש זמן רב ביד 2 מפרטי ואין אני לא מוצא ולא כזה מבין בעיקרון אני יודע שסייריון טוב... מה אתם ממליצים אני סטודנט אז חיסכון חשוב לי ברכב ואוטמט... אם לפנות למגרשים בחיפה זה גם פתרון?

הקטע שאני לא כזה בזה בכלל אומרים לא להתקרב לצרפתיות האם זה באמת כזה נורא?

פורסם

חפש יונדאי גטס ברמות גימור glx/gli/gls, הסריון אכן טובה, רק חפש משנת 2007 את הדגם האחרון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה הולך על מכוניות מבוקשות שאכן מעט יותר קשה למצוא ושצריכת הדלק שלהן לא תהיה טובה יותר מזו של הרנו מגאן, שאני כל כך ממליץ עליה, כשבתקציב שלך אתה תהיה ממש מלך - חפש אחת מבציר 2008-9 שמורה מאוד, תקבל עודף ומכונית טובה מכל הבחינו.

לא, ממש אל תפחד מהצרפתיות רק תקפיד בכל מחיר:

1. לקנות רכב רק מהבעלים הרשום שלו (השווה תעודת זהות מול רשיון רכב לפני שאתה מסתכל על הרכב - תבהיר בשיחת הטלפון שזה יהיה מה שתעשה דבר ראשון, תקבל קצת קללות מהרמאים, אבל תחסוך אי נעימויות הרבה יותר גדולות),
  2. רק יד שניה לכל היותר ("2 בעלים קודמים" ברשיון)
  3. רק רכב שיש בידי המוכר את כל ההיסטוריה שלו, ורצוי גם את הבדיקה שעשה כשקנה
  4. רק רכב שנראה מושלם ויפה בפנים ובחוץ

גם פיג'ו 206 ו- 307 יכולות להיות קניה טובה מאוד אם הן עומדות באותן תנאים.

אם אתה מאוד חושש מתהליך הקנייה, פניה לטרייד-אין של קראסו הקרוב אליך, תן לו להציע לך מכונית אחת או שתיים ושתף אותנו.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

הנה עוד הצעה:

עוד דבר מאוד חשוב - לעולם אל תסגור על הרכב בפגישה הראשונה. תגיד שיש לך עוד רכבים כאלה לראות. תעשה מיקוח ראשוני בלבד, תגיד שאם תחזור תבדוק את הרכב יותר לעומק... כך תהיה לך תחושה הרבה יותר טובה לגבי איזה רכב באמת טוב.

(ברור שלא לזה התכוונת, אבל זה חשוב גם)

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
חפש יונדאי גטס ברמות גימור glx/gli/gls, הסריון אכן טובה, רק חפש משנת 2007 את הדגם האחרון.

הגטס בשנים האלה חסכונית?

מצטרף לשאלה

פורסם

הגטס לא נחשבת לחיסכונית בקטגוריה,אבל היתרון שלה זה אמינות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לסטודנט לה הייתי ממליץ על רנו מגאן, ובטח לא ל 307. אמינות מפוקפקת וסיכוי גבוה להוצאות בלתי צפויות וכאב ראש. זה הדבר האחרון שסטודנט צריך.

לרכבים האלה יש הרבה יתרונות (לי אישית היו ויש צרפתיות ואני אמשיך לקנות כאלה) אבל הם מתאימים לאנשים שיש להם עודף זמן וכסף, לא לסטודנטים.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

מחר אני הולך לבדוק,גטס gli במכון בדיקה האם יש משהו שאני צריך לדעת? איך אדע שהבדיקה טוב מישהו מחברי הפורם פה יכול לעזור?

פורסם

אגב שראיתי הרכב הכל טוב וזה רק שהתנעתי אותו..אמר לי תלחץ על הכז בקטנה שיתניע כי הרכב עמד 4 ימים והחלפתי לו מצבר לפני שבועיים.. מה זה אומר הקטע עם התנעה

פורסם

זה גורם לטעינת המצבר.

• תוכן חדש...