Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחור צעיר בן 33 שרכש מרצדס S63 AMG התלונן כמה פעמים על זה שהאוטו היה נכבה בזמן הנסיעה.

מחוסר שביעות רצון של השירות שהוא קיבל , החליט לקחת את העניינים לידיים:

לכתבה המלאה

https://www.youtube.com/watch?v=_Uukvt1X86M

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

כואב הלב לראות יותר ממיליון שקל נהרסים ככה.

היה בחור עם ב.מ.וו שעשה אותו דבר לפני כמה שנים, לא?

אף פעם לא הבנתי במה זה עוזר להם, הרי עכשיו גם אין פיצוי וגם אין אוטו, אז מה ההגיון?

פורסם

משהו הזוי אצל תושבים במזרח, כבר קרה מקרה דומה עם בחור סיני שהביא שכירי חרב שישחיתו את הלמבורגיני שלו כי הוא לא היה מרוצה מהשירות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אין פיצוי. אין רכב. אבל יש לו את הכבוד העצמי שלו - לאנשים מסוימים, כבוד זה הכל.

אגב, טמטום מצד מחלקת השירות של מרצדס - נזק תודעתי כזה עולה להם הרבה יותר מלפצות את הלקוח בנדיבות.

...CASKA for life

פורסם
כואב הלב לראות יותר ממיליון שקל נהרסים ככה.

היה בחור עם ב.מ.וו שעשה אותו דבר לפני כמה שנים, לא?

אף פעם לא הבנתי במה זה עוזר להם, הרי עכשיו גם אין פיצוי וגם אין אוטו, אז מה ההגיון?

מי שעושה דבר כזה לרכב שעולה מיליון ש"ח כנראה יכול להרשות לעצמו בקלות לקנות רכב אחר בסכום דומה בלי להכנס לחובות מיותרים.

לדעתי ההיגיון שעומד מאחורי המעשה הוא שמאחר והוא לא קיבל תגובה מתאימה לתלונה ונגרם לו נזק הוא יוצר נזק לחברה המייצרת את הרכב.

לחברה המייצרת יש כמה אפשרויות. הראשונה, להתעלם. השנייה, לספק לבחור רכב חדש בתמורה להסרת הסרטון מכל מקור מדיה למניעת נזקים עתידיים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני בטוח שהחברה תתן לו רכב חדש... השוק שם זה לא ישראל. זה נזק תדמיתי לחברה הם עוד יכולים להפסיד עשרות לקוחות אם לא יותר בגלל דבר כזה.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אני לגמרי מקווה שהבחור בנה על זה שבעקבות הסרטון הוא יפוצה ברכב חדש,

ולא שהוא לוקח מיליון שקל ופשוט זורק לפח תמורת "אגו".

אם כך הדבר, לעשירים מסויימים אין שום הערכה לכסף.

פורסם

הערכה לכסף?

יש לכם כזה בארץ -

אין שום סיבה נורמלית שעולה לי בראש לתוצאה שרואים בתמונות.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

זה לא עניין של אגו או גאווה עצמית במקרה של האסיאתים, זו פשוט הדרך שלהם להראות לאותו יבואן בצורה הכי ברורה ש"הרכב היקר הזה הוא רק טיפה ממה שיש לי ומעכשיו לא תראה ממני עוד כסף".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בישראל זה לא יעבוד למרות שזה יהיה משעשע לראות איזה לקוח ליסינג מחנה את האוקטביה שלו מול הסוכנות של צ'מפיון ומתחיל להרביץ לרכב עם המוט של ידית ה DSG...

פורסם

אידיוט. רוצה לעשות סצינה? כנס למשרדים שלהם ותתחיל לצעוק או לא יודע מה. אבל לקחת ולהרוס את האוטו? מטומטם. מה גם שאם ישאיר שם את האוטו אני מאמין שיגררו אותו יחייבו את הבעלים, לא?

בקיצור אידיוט.

אגב, הוא לא היה מודע לקיומה של מערכת Start stop? :lol:

פורסם

תמשיכו לקרוא לבעל הרכב אדיוט, הוא אולי אדיוט, אבל אחד שהספיק בגיל 33 לקנות S63 AMG, יש מצב שהוא מבין משהו בעסקים ויותר מזה- יש יסוד סביר להניח ששווי המרצדס הזאת לא ממש מדגדג לו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...