Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני השלמתי בחנויות אחרות (אני גר בחיפה, הנסיעה לשקע ותקע הצריכה יום חופש, ולכן את הגופים החסרים קניתי בחיפה). הדגש שלי הוא דווקא המחירים, הופתעתי שההבדל בין הארץ לאיביי קטן מאד, או, לפחות, היה כזה לפני כשנתיים.

בעיה נוספת בהזמנה מחו"ל היא שבירות של המוצים, למרות שהאהיל שהזמנתי מסין הוא מזכוכית והגיע שלם, ארוז היטב בקלקר דחוס.

אני מתגורר בקריות.ממליץ על בעל עסק לתאורה באזור? .

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

יש בצ'ק פוסט די הרבה עסקים בתחום. קח לך שעה-שעתיים ובחר לך. לאחרונה קניתי אהיל במקום אחד שנשבר (חוסר זהירות שלי עם אכיל זכוכות), נדמה לי ב"מחסני תאורה" ובינתיים אני מרוצה ממנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש בצ'ק פוסט די הרבה עסקים בתחום. קח לך שעה-שעתיים ובחר לך. לאחרונה קניתי אהיל במקום אחד שנשבר (חוסר זהירות שלי עם אכיל זכוכות), נדמה לי ב"מחסני תאורה" ובינתיים אני מרוצה ממנו.

אבדוק.תודה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...