Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

לפני כחצי שנה רכשתי בית נורה כפול למטבח .מדובר בסוג של הפלורסנטים הדקים יותר ללא "סטארטר" .מאז ,כל פעם שאני מפעיל את מכונת הכביסה הנורות מהבהבות ללא הפסקה ,כמו נורות במועדון .החלפתי את הנורות עצמן ,הבעיה לא נפתרה. בזמן האחרון ,ללא סיבה נראית לעין הנורות מהבהבות וזה פשוט מטריף אותנו. מה אפשר לעשות ? ממה נובעת הבעיה ? לציין כי לפני נורות אלו היתה מותקנת במטבח נורת פלורסנט רגילה עם "סטארטר" וזו לא הבהבה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

זה לא שאין סטרטר בT5.

הוא פשוט מובנה בתוך הצ'וק האלקטרוני.

יוצא שצריך להחליף את כל הצ'וק.

תכין 150 ש' לאחד מתוצרת סבירה.

אם בכלל מחיר הגוף כולו מצדיק זאת...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אל תכין 150 ש"ח, תצלם את הצ'וק , אולי אוכל לסייע לך במחיר עלות אחרי החג (שליש מהמחיר הרשום מעלה)

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

מתוך סקרנות.

יש לך מולטימטר? אם כן, נסה לבדוק מתח בשקע הקרוב להזנת הפלורסצנט הסורר פעם כשמכונת הכביסה מנותקת ופעם כשהיא פועלת.

עדכן בתוצאות המדידה.

מעניין במיוחד מהו המתח כשהמכונה מחממת מים.

יוסי

פורסם (נערך)

ע"מ לבצע את המדידה הזאת בבטיחות, עליך להשתמש ברב-מודד עם דירוג CAT III אמיתי לפחות (גם המכשיר וגם הפרובים).

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

יש לי רב מודד סיני...אני מבין שהוא לא יצלח למשימה...ואכן ,כל המנורה עלתה 190 שקל...אצלם את הצוק בהמשך...מה כדאי לקנות על מנת שלא יחזור ההבהוב? .

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

בדירה הקודמת התאכזבתי קשות מ-T5 (למארות שאצל אמא שלי יש כמה כאלה שלא עושות בעיות), בנוכחית הרוב המוחלט הוא מנורות עם הברגות E27 כאשר במקור רכשתי עבורן נורות CFL ספירליות, כיום כל מנורה שמתקלקלת מוחלפת ב-LED. יש לי גם מספר LED'ים ייעודיים אבל החלפה שלהם בעייתית שכן הם יחידות סגורות וכל החלפה מצריכה השגת בית זהה לזה של המנורה המקולקלת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

להערכתי לא. 15 ואט יאירו רק איזור די קטן. אצלי יש לא פחות מ-3 בתים שבכל אחד מהם שני CFL של 25 ואט על התקרה מעל השיש, ועוד שלישיה של בתים עם CFL אחד תלויה מעל שולחן האוכל. אז נכון שאני קצת משוגע בעניין תאורה, אבל לדעתי זה לא יספיק.

הניסיון שלי (מלני כשנתיים) הוא שאפשר לקנות את גופי התאוה בארץ במיר דומה ואף נמוך מהמחיר של הסינים, ואה רואה מה אתה קונה. את רוב גופי התאורה שלי קניתי בחנות הקרויה "תקע ושקע" בת"א, יש להם גם אתר טוב ברשת, ומבחינת עצמת התאורה בהחלט יש לי מספיק, אבל צריך להוסיף שקניתי הרבה מאד גופים. גש לחנות התאורה החביבה עליך, התרשם והתייעץ שם.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וואט מציין רק כמה הנורה צורכת חשמל. חשוב להסתכל על הספק הלומן , מבחינת הספק לומן, על פניו אמור להספיק. מבחינת נסיון עם נורות מאלי אקספרס... לרוב ההספק נמוך בפועל ממה שהם מציינים.

תקע ושקע חנות מעולה. אבל הפרשי המחירים בין ארץ לחו"ל לא הגיוניים.

פות"ש, אם הממון בידך, ויש לך זמן פנוי לשינוי, הזמן, נסה, מקסימום היא תהפוך לתאורה למבוא או חדר קטן.

אם לא, גש לחנות תאורה, בדוק היטב את עוצמת הנורה ובהצלחה

פורסם

khc - לפני שנתיים שיפצתי דירה, וחשבתי להזמין את התאורה מסין. בסופו של דבר הזמנתי גוף אחד (אותה שלשה שהזכרתי, התלויה מעל שולחן האוכל במטבח), דגמים אחרים ראיתי בשקע ותקע במחיר זהה פחות או יותר (הפרש שלא עלה על 10% לכאן או לכאן) לעומת המחירים באיביי. רכשתי משהו בסדר גודל של 50 גופי תאורה (רק הלדים למדרגות - בסגנון של בית קולנוע - 10 יחידות), וחוץ מ-2-3 מנורות LED שנפגמו - ככל הנראה דרייברים שהתקלקלו - אני מרוצה מהאיכות.

פורסם

לא אמרתי מילה על האיכות, רק מחירים, ולאו דווקא בחנות הספציפית.

אני מסכים עם הגישה שתוארה, כמו ביגוד ונעליים, עדיף לבדוק ולקנות כאן בארץ.

פורסם

גם אני השלמתי בחנויות אחרות (אני גר בחיפה, הנסיעה לשקע ותקע הצריכה יום חופש, ולכן את הגופים החסרים קניתי בחיפה). הדגש שלי הוא דווקא המחירים, הופתעתי שההבדל בין הארץ לאיביי קטן מאד, או, לפחות, היה כזה לפני כשנתיים.

בעיה נוספת בהזמנה מחו"ל היא שבירות של המוצים, למרות שהאהיל שהזמנתי מסין הוא מזכוכית והגיע שלם, ארוז היטב בקלקר דחוס.

• תוכן חדש...