Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לבעלי הרשיונות הטריים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כאן כמה וכמה כאלה...

חברה שלי רוצה ללמוד נהיגה (היא החליטה שהיא חייבת לקנות סמארט, ולמרבה הצער דרישות הקדם הן רשיון נהיגה על רכב. רשיון קטנוע לא תופס, למרות שבמקרה הזה זה ממש קרוב)

אולי מישהו מכם יכול להמליץ על מורה רציני ומקצועי, בתל-אביב או רמת-גן?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
יש כאן כמה וכמה כאלה...

חברה שלי רוצה ללמוד נהיגה (היא החליטה שהיא חייבת לקנות סמארט, ולמרבה הצער דרישות הקדם הן רשיון נהיגה על רכב. רשיון קטנוע לא תופס, למרות שבמקרה הזה זה ממש קרוב)

ברמת גן וגבעתיים אין על מוישל'ה !!!! המורה מבין הטובים ביותר בארץ ואני לא אומר את זה בגלל שלמדתי אצלו אלא באמת בגלל שהוא לא מדבר בטלפון כל השעור והוא לימד אותי הרבה דברים מעבר לעבור טסט . . . . .

052-510727

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יש כאן כמה וכמה כאלה...

ברמת גן וגבעתיים אין על מוישל'ה !!!! המורה מבין הטובים ביותר בארץ ואני לא אומר את זה בגלל שלמדתי אצלו אלא באמת בגלל שהוא לא מדבר בטלפון כל השעור והוא לימד אותי הרבה דברים מעבר לעבור טסט . . . . .

052-510727

זה בערך כמו להגיד שאין על צביק'לה מוכר הפלאפל בשדרות - ואני לא אומר את זה בגלל שלמדתי אצלו אלא באמת בגלל שהוא לא מחטט באף בזמן הכנת הפיתה והוא הביא לי שני כדורים אקסטרה ללא תשלום!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה בערך כמו להגיד שאין על צביק'לה מוכר הפלאפל בשדרות - ואני לא אומר את זה בגלל שלמדתי אצלו אלא באמת בגלל שהוא לא מחטט באף בזמן הכנת הפיתה והוא הביא לי שני כדורים אקסטרה ללא תשלום!!

רוני

LOOOOOOOOOOOOOOL :D

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא רוצה להשמע מתנשא או משהו כזה אבל באמת שאתה צריך לברר לעומק יותר בעניין הזה למה המלצות של אנשים שאתה לא ממש מכיר לא ממש יעזרו לך..

אני אישית למדתי אצל אבי אדן בבית הספר של איחוד שזה הבית ספר הכי גבוה והכי על רמה בתל אביב ללימוד נהיגה ואת זה אתה גם יכול לברר.

הטלפון של המורה הוא

052-579204 או 056-579204

לפני כחצי שנה +- ואני עשיתי 30 שיעורים ועברתי טסט 1..

5 חברים לומדים ולמדו אצלו

1 עדין לומד

3 עברו טסט 1

ועוד אחד שעבר טסט 3 כי הוא מתרגש מטסטים

:)

תשמע אני אישית ממליץ לך עליו אבל שוב זה תבדוק את הנושא

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

כמו רבים לפני אני אמליץ על המורה שלי :-),

בי"ס איחוד, אדי מנצור, או אפילו המליצו לי על אח שלו, גם בבי"ס איחוד,

מצטער, אין לי את הטלפון, אבל אפשר לברר בבי"ס ...

הוא אחד האנשים המצחיקים שפגשתי בחיי, היה חויה וכיף חיים,

להגיד לך שהוא יגיש אותה ב 28 שיעורים לטסט והיא תעבור בראשון, אני לא אגיד

זה תלוי בה... :roll::roll:

בכל מקרה, הוא בסדר גמור, לא גורר שיעורים, שאתה מוכן הוא מגיש, יש לו הרבה טסטים!,

אני אישית עברתי אצלו טסט שני :( , אצל טסטרית :D:D , כבוד!

ובקיצור, אדי אני אוהב אותך :lol::lol::lol:

פורסם
יש כאן כמה וכמה כאלה...

052-510727

רוני

תצחק כמה שאתה רוצה רוני אבל אם תבדוק כמה חודשים אחורה תראה שהיה פה ת'רד על מורה נהיגה שדיבר בפלאפון והתלמידה שלו עשתה תאונה, ואז היו פה עוד איזה 10 חבר'ה שהודו שהמורה שלהם דיבר כל השיעורים בפלאפון והיה אתם רק ב-2-3 שעורים ראשונים . . .

אז המורה שלי לא רק שהוא לא דיבר בפלאפון אלא הוא גם לימד אותי הרבה דברים מעבר ללעבור טסט (בלימה נכונה, שימוש ב-ABS, מה קורה כשלוקחים סיבוב לא במהירות מתאימה וכו') . . .

יכלתי לרשום גם שהשם של המורה שלי הוא משה, הוא פשוט מתעקש שיקראו לו מויש'לה . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

["quote=redroze]

תצחק כמה שאתה רוצה רוני אבל אם תבדוק כמה חודשים אחורה תראה שהיה פה ת'רד על מורה נהיגה שדיבר בפלאפון והתלמידה שלו עשתה תאונה, ואז היו פה עוד איזה 10 חבר'ה שהודו שהמורה שלהם דיבר כל השיעורים בפלאפון והיה אתם רק ב-2-3 שעורים ראשונים . . .

אז המורה שלי לא רק שהוא לא דיבר בפלאפון אלא הוא גם לימד אותי הרבה דברים מעבר ללעבור טסט (בלימה נכונה, שימוש ב-ABS, מה קורה כשלוקחים סיבוב לא במהירות מתאימה וכו') . . .

יכלתי לרשום גם שהשם של המורה שלי הוא משה, הוא פשוט מתעקש שיקראו לו מויש'לה . . .

רדרוז זה מאוד פשוט. אם המורה שלי היה מדבר בפלאפון הייתי פשוט מאוד מסביר לו שזה לא לעניין ושאני צריך את תשומת ליבו בשביל לקבל תמורה מלאה לכספי. לא עוזר? מחליפים מורה.

בנוגע לשאר הדברים שהוא לימד אותך - כל הכבוד. מכאן ועד "המורה הכי טוב בארץ" ובלה בלה בלה - נו באמת...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תודה לכל מי שנתן המלצה. ברור שזה לא כמו בדיקה לעומק, הבעיה שמעשית קשה מאוד לבדוק... זה לא שיש מדור "ביקורת מורים לנהיגה" באיזה עיתון... אני מאמין שבכל זאת, לחבר הפורום הממוצע יש הערכה יותר טובה של איכות המורה מאשר לאדם הממוצע ברחוב. מה שכן חברה שלי לא פראיירית, כשהיא למדה קטנוע היא החליפה מורה כי הראשון לא היה רציני ולא נתן תשומת לב, אז אני סומך עליה שאם ההמלצה לא טובה היא תחליף מורה.

אז שוב - תודה לממליצים! :)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

["quote=sronis]

רדרוז זה מאוד פשוט. אם המורה שלי היה מדבר בפלאפון הייתי פשוט מאוד מסביר לו שזה לא לעניין ושאני צריך את תשומת ליבו בשביל לקבל תמורה מלאה לכספי. לא עוזר? מחליפים מורה.

בנוגע לשאר הדברים שהוא לימד אותך - כל הכבוד. מכאן ועד "המורה הכי טוב בארץ" ובלה בלה בלה - נו באמת...

רוני

רוני תשמע,

כל מורה שני פה בכפ"ס מדבר בטלפון או קובע תורים בחלק נכבד מהשיעור. שמעתי את זה מהמון חברים שלי שטוענים כך. אצלהם זה בנורמה, אבל לטעמי זה לא לעניין! שהמורה יעשה את החישובים שלו בחניה בין השיעורים ושלא ידבר בפלאפון ועוד מהדיבורית שזה מוציא אותך מהריכוז לגמרי!

מה לעשות בנידון?

להעיר למורה?

האם הוא בכלל ישים עלי וישתיק את הפלאפון שלו למשך כל השיעור?

זה די מציק לאחד כמוני שאוטוטו מתחיל ללמוד נהיגה, ורוצה "באמת" ללמוד. וצמזה, אני יודע שאפילו אחרי טסט ראשון אני לא באמת אדע לנהוג, אלא אצטרך לתרגל.

172

פורסם

אני גם החלפתי מורה, לא רק בגלל שהוא דיבר בטלפון, אלא גם בגלל שהוא פשוט היה מניאק.

המורה החדש היה אדיב, זול יותר, והעביר אותי בלי בעיה.

דרך אגב, בדיוק היום ראיתי את המורה אלון בטויוטה קורולה כסופה נוסע ברעננה בפקקי הבוקר - וחותך כ-5 מכוניות דרך תחנת האוטובוס. אכן שימוש דוגמה למופת לתלמידים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לכאלה שבאמת רוצים ללמוד,ולא רק ל,טסט" אני מתכבד להציא את שירותי בתור מורה לנהיגה "חולה הגה", ומבין עניין.

הלימוד באזור רעננה הרצליה והסביבה.

אני לא הכי זול, ומדי פעם נאלץ לענות לטלפונים, אבל רצינות בלימוד, מובטחת!

בין יתר המימות , מובטחת נסיעה לכבישים הררים(ירושלים, רמת הגולן, וכד)

מחכה לתגובות.

פורסם
לכאלה שבאמת רוצים ללמוד,ולא רק ל,טסט" אני מתכבד להציא את שירותי בתור מורה לנהיגה "חולה הגה", ומבין עניין.

הלימוד באזור רעננה הרצליה והסביבה.

אני לא הכי זול, ומדי פעם נאלץ לענות לטלפונים, אבל רצינות בלימוד, מובטחת!

בין יתר המימות , מובטחת נסיעה לכבישים הררים(ירושלים, רמת הגולן, וכד)

מחכה לתגובות.

המממ, תגובות? קודם כל - כל הכבוד על ההצעה, אבל זה גובל בפרסומת... (בעצם יותר מגובל :wink: ) ולהזכירך אין מקום לפרסומות חינם בפורום...

בנוגע ללימוד ברעננה והסביבה - אז אתה מכיר את המורה אלון הנוהג בטויוטה כסופה? :D

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...