Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

הנה ההזדמנות לכל מי שכותב בפורום "הלוואי שהיתה פונטו אבארת טובה למכירה וואלה הייתי קונה אחת בכיף!"

חבר טוב מפרסם את הפונטו אבארת שלו למכירה. החבר הוא פדנט והגון בצורה יוצאת דופן.

דבר המפרסם:

טיפולים בזמן במוסך מרכזי, באפריל עבר טיפול גדול (טיימינג וכו׳), מצבר חדש, צמיגים קדמיים חדשים.

בינואר רכב עבר תאונה קטנה, ללא פגיעה בשילדה וירידת ערך (יש דו״ח שמאי). רוב הנסיעות היו בינעירוניות, כי גרתי בישוב, לא מעשנים ולא אוכלים ברכב, ובמקרים ספורים ישבו במושב אחורי. בשבוע הבא אני עושה טיפול 105 אלף, שזה שמן/פילטר.

זה דגם אבארט פונטו אוו Scorpione, יד ראשונה, עלייה לכביש ב 11/2011, טסט עד 16.11.2015, מספר ק״מ 104300.

מחיר רשמי של לוי יצחק 85000 ש״ח. אני גמיש, רכב חייב להמכר דחוף, כי אני נוסע לחו״ל.

עד כאן דברי המוכר, ששמו אלכסנדר. מס' הטלפון שלו: 05four-7nine10three84. (מקורי אה? רעיון שלי)

לינק לאלבום ובו עשרות תמונות של הרכב מכל זוית:

https://www.facebook.com/golani24/media_set?set=a.10150555078487589.477929.773792588&type=3

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...