Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב חברים

הסיבה שאני כותב בחצות הליל היא כי עד לפני זמן מה עוד הייתי בלול המכוניות

חותך , משחיז עוד פיסה חלודה בקבינה של הפורד F250.

ומה התחדש השבוע ?

השלדה של הפאקרד חזרה מניקוי חול וצביעה אבל את זה שלמה בוודאי יספר לכם בפייסבוק , דרך אגב היא נראית כאילו יצאה מהמפעל אתמול ולא כשלדה שיוצרה ב 47 או 48.

היום "עשתה עליה" עוד שרירנית אמריקאית שעשתה דרכה בנסיעה מאשדוד צפונה כמעט עד לבנון ובהמשך נערוך לה ולעוד שתיים קבלת פנים משותפת . ברכות ליעקב ונעם .

בקיצור,

נפגש כרגיל החל מהשעה 16:30 ועד בכלל בקפה GREG חוצות המפרץ לקפה ומכוניות אספנות . כולם מוזמנים עם או בלי מכוניות , עם או בלי מצלמות העיקר עם מצב רוח טוב ואופטימיות .

מזכיר לכולם שנתי מרכז את ההרשמה לנסיעה לאירוע המרכזי של המועדון בסוכות וההרשמה לנושא השני נמשכת אצל ישראל.

להתראות אחה"צ (כמעט כתבתי מחר)

איתמר

דגל המועדון 1.JPG

פורסם

ערב טוב חברים

ראשית ברכות לבני ל על השיפוץ וההשקה ולכל מי שארגן שאפו גדול מהצפון.

אנחנו הרמנו כוסית וברכנו את חנן ארד ליום הולדתו ושמענו חוויות מיעקב ומשטרת ישראל בדרכו מנמל אשדוד לנהריה רכוב על הטרנס אם שעשתה עלייה השבוע .

אני מזכיר לכולם שבשבוע הבא ב 11.9. הרמת כוסית לכבוד ראש השנה כולם מוזמנים וההרשמה לאירוע המרכזי בפארק רמת גן בעיצומה, אפשר להרשם אצל נתי , ישירות במועדון או אצלי(פרטים וסגירות בהמשך)

בסך הכל אחלה מפגש ו כבר מצפים לשישי הבא.

דרך אגב ,שישי הבא הלול פתוח .

אני מאחל לכולנו שבוע של איתור והצלת מכוניות אספנות, שכל הברגים החלודים יכנעו למפתחות האינצ'ים והמילמטרים ושנמשיך במוצ"ש לצפות למפגש שישי הבא .

שבוע טוב

איתמר

IMG_2888.JPGIMG_2889.JPGIMG_2890.JPGIMG_2891.JPGIMG_2892.JPGIMG_2893.JPGIMG_2894.JPGIMG_2895.JPG

• תוכן חדש...