Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קל להגיע אליה, המיכל כנראה יושב בדופן הגלגל ושם גם המשאבה.

אבל נראה לי שהגזימו פה קצת.

השפריצרים עצמם כנראה סתומים, דחוף להם סיכה דקה, ואם זה לא עוזר אז תפרק אותם ותשרה במים חמים עם מלח לימון.

Stay Dirty

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בד"כ יש להם קליפס פלסטיק שתופס אותם אל פח מכסה המנוע.

מאיפה אתה בארץ?

זה מה שהתכוונתי שתעשה בתור התחלה:

בנוסך בהמשך הסרטון הוא מראה איך לשלוף את השפריצרים החוצה.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

תודה רבה.

עברתי על כל הסרטון, חוץ מאנגלית מזעזעת הוא לא מראה איך שולפים את השפריצרים, הוא רק דחף אליהם סיכות.

אתה בטוח שזה הסרטון שהתכוונת?

לשאלתך, הרכב המדובר נמצא ביהוד.

פורסם

באיזה מים אתה משתמש לשפריצרים? הגלונים הזולים האלו בצבע כחול כגון AMERICAN EAGLE? או מים רגילים מהברז?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
צודק, סליחה חבר, לא העתקתי את הלינק שרציתי.

תודה רבה! אעבור עליו.

באיזה מים אתה משתמש לשפריצרים? הגלונים הזולים האלו בצבע כחול כגון AMERICAN EAGLE? או מים רגילים מהברז?

הרכב לא שלי אלא של אימי אבל לרוב ממלאים שם רק את הגלונים הכחולים האלה. למה?

פורסם

שנים שאני ממלא מים בשפריצרים ולא קרה לי כלום, אבל אולי זה היה רק מזל.

אבל ברכבים של של הרבה לקוחות שלי במנוע השפריצרים יש רשתית ברזל או פלסטיק בכניסת שאיבת המים של המנוע, שאמורה למנוע כניסת חפצים גדולים לשאיבה של המנוע החשמלי (תשים לב לתמונה ש- ELIANS צירף של החלק המקורי, רואים שם רשתית ברזל.

הגלונים הזולים האלו משום מה הופכים לבוצה לבנה על הרשתית הזאת, וסותמים לגמרי את המעבר מים, מה שעושים הוא מנקים את הרשתית הזאת בעזרת הציפורן ולחץ אוויר להעיף משם את הבוצה, הזאת והכל מסתדר ללא החלפת שום חלקים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא צריך לפרק שום דבר ובטח שלא ללכת למוסך.

1. מלא חצי ליטר חומץ (רגיל כזה, של סלטים) לתוך המיכל.

2. מלא עד הסוף במים.

3. מפעילים את המתזים עד שכל הנוזל יוצא

4. מלא שוב את הנוזל הייעודי.

5.תן עוד כמה שפריצים כדי לנקות את החומץ מהמערכת.

6. שתה בירה and be awesome.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אצלי ב i30 2010 השפריצר האחורי לא עובד. כשאני מפעיל אותו אני שומע את המשאבה ואז הריפוד של הגג נרטב. השפריצרים הקדמיים עובדים טוב.

פורסם

יש לך איפשהו נתק בצינורית שמובינה את המים מהמשאבה שיושבת בתא המנוע, לכיוון השמשה האחורית

פורסם

2. מלא עד הסוף במים.

אתה בטוח שחומץ אשר מושפרץ ויכול לפגוע בפח הרכב, בריא לצבע?

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

2. מלא עד הסוף במים.

תודה על העצה. אכן זה עזר ועכשיו השפריצר עובד כמו שצריך.

כל יום לומדים משהו חדש :-)

פורסם

חוץ מהרעיון של למלאות חומץ במיכל.

לי נסתם גם בעבר המתיזים, ומה שעשיתי זה פשוט לשלוף את הצינור של המתזים, ולהצמיד אותו לכיוון הצד החיצוני של המתז, (הכוונה ל2 החריצים שמשפירצים על הזכוכית, משפריצים לחור הראשון עד שרואים שיוצא מים ממקום זרימת המים המקורי, אם יוצא מים, עוברים לחור השני ובהמשך גם למתז השני, וזהו. ככה פתחתי בעבר את המתזים אצלי ברכב.

• תוכן חדש...