Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום יום אני נוהג בקטנוע אבל עקב שיש לי כלב שלפעמים אני לוקח אותו איתי כשאני נוסע לחברה אז חשבתי לקחת לעצמי רכב לאיזה 100 ק"מ בשבוע.

ראיתי שפיג'ו 605 נסחרת בזול ועקב שיש לי קצת חוש טכני אוכל לעשות דברים בסיסים לבד.

אני מודע שרכב מנהלים הוא הוא ללא תחתית אבל עקב שמודבר בשנים הטובות של פיג'ו (205,405)חשבתי למה לא?

לאלu שיגידו איך הזזתי את הכלב עד עכשיו היה בעזרת הרכב של ההורים של חברה שלי,עקב איך שאומרים במשחקי הכס:"'Winter is coming" והיות שאני נוהג על קטנוע קו לוד-תל אביב חשבתי גם לימים שבהם באמת אי אפשר היהי לזוז עם קטנוע.

אוטובוס זה לא פתרון בגלל שאני עובד משמרות.

פורסם

אם כבר, השנים הטובות של פז'ו זה הדור של 306/406/206.

מניסיון עם קסנטיה, רכב ישן ומתוסבך מכנית וחשמלית זה אכן בור ללא תחתית, אני מציע לחפש משהו יותר פשוט (לכלב לא כל כך משנה במושב של איזה רכב לנסוע, כל עוד זה לא בשמש עם חלונות סגורים בלי מזגן).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

או למי שרוצה לנסוע על האוטו, ולא שהאוטו ייסע עליו.

בהתחשב בזה שקסנטיה הכי חדשה היום היא בת 14, אז עם כל הבלאי זה עדיין בור ללא תחתית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מאיפה תשיג היום פיג'ו 605? זה אוטו שנשארו ממנו כמה אחדים בודדים וזה מתאים יותר לפורום אספנות.

תנסה לחפש בסבלנות פיג'ו 406 2001-2004, שמורה עם ק"מ, הם נמכרות ממש בזול ודיי אמינות אם מטופלות כמו שצריך, הבעיה היחידה שיכול ללכת גיר פעם בכמה שנים אבל האוטו עולה אלפים בודדים ונותן תמורה מעולה למחיר ככה שזה עדיין משתלם.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
אם כבר, השנים הטובות של פז'ו זה הדור של 306/406/206.

כשאתה אומר ״השנים הטובות״ אתה מדבר על אמינות, או על אילו היו מהנות יותר לנהיגה? (בימים שפיז׳ו ממש ידעו לייצר מכונות כאלה), כי אם אתה מדבר על האחרון אז ממש לא.

ה405 היתה חתיכת מכונת נהיגה וה406 למרות שהיתה מצויינת גם היא, לא הצליחה לשחזר את אותה חוויה.

אותו דבר תקף לגבי 206 בהשוואה ל205.

306 זה סיפור אחר כי היתה לה שלדה למופת ומצד שני היא לא ממש החליפה משהו (405 החליפה את ה305).

אגב 306 חפפה ל405 כמה שנים טובות.

פורסם

דיברתי על אמינות

פורסם

אם נדלקת על הרכב, אז תקנה אבל צפה להוצאות גבוהות - צנרת, משאבות, חיווט חשמלי וכו'. זו תכלס מכונית סלון ולא מנהלים והעליות בהתאם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחריי חיפוש מעמיק החלטתי לחפש פיאט פונטו ספייס בגרמת גימור SX ומעלה דגש על 60 כ"ס עקב אמינתו.

השאלה שלי היא האם יש הבדל בין צריכת דלק 60 ל80 שיהפוך את ה60 לאטרקאיבית יותר או האמינית של 8 השסתומים זה ההבדל היחיד בניהם.

שיעור בית לגבי הדגם כבר עשיתי לכן אין צורך להרחיב מעבר לשאלה אלא אם יש מידע שפחות נפוץ בפורום לגבי הרכב שלא שמתי לב עליו.

פורסם

צריכת הדלק של 306 ידנית בהחלט תתקרב לזו של הפונטו, מבחינת היצע בשוק לפונטו כמעט אין מתחרים.

מה התקציב שלך?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

עד 6 אלף

יש למשיהו צריכת דלק ממצועת של ספייס 60 כ"ס ושל 80 כ"ס

אתר KML לא מועיל הרבה.

מעבר לכך שמתי לב לכמה 206 1.4 ידניות שנעות בין בסכומים האלו.

אחפש את הדגם השמור ביותר מכל החבורה.

מה שלא אהבתי ב306 1.4 שאין ABS(למרות שהקטנוע שלי בלי וגם הרכב שהיה לפני היה בלי,אבל חשבתי עם כבר קונים לחפש מינימיום ABS וכריות אוויר).

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
  • תוכן חדש...