Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, ברשותי דהייטסו YRV ואני מעוניין להחליף את הצמיגים הסיניים שנמצאים עליה. מבדיקה קצרה עלו שתי אופציות טובות. (מבחינת ציון אם זה מדד למשהו, הם אותו דבר בצריכת דלק C ובאחיזה ברטוב B

Michelin 165/65R14 79T ENERGY

Goodyear EfficientGrip Compact 165/65 R14 79T

מבחינת מחיר, יש הבדל של 100 שקל בין הצמיגים

מה אתם אומרים? יש לכם המלצות אחרות אולי?

פורסם
שני הצמיגים טובים ואתה יכול ללכת בקלות על הדגם הזול יותר ולא תרגיש בהבדל.

שמח שאתה לא חוזר לצמיגים סינים :)

קודם כל תודה רבה על התגובה! הצמיגים עצמם (הסינים) חדשים כיביכול אבל זה לא מה שאני רוצה שיהיה מולבש לי על הרכב.

אני דיי נעול על הגודייר, וגם קיבלתי הצעה טובה ל250 ש"ח לצמיג, אבל מה אתה חושב על הצמיגים של קונטינטל?. למרות שנראה לי שבמחיר של 1000 ש"ח לרביעיית הגודייר כולל איזון והרכבה אין בכלל מה לחפש יותר.

פורסם

http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Goodyear&tireModel=Efficient+Grip

http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Michelin&tireModel=Energy+Saver+A%2FS

אני קניתי היום רביעייה של המישלין. צמיג מצויין ומומלץ מאד לנהג ללא יומרות ספורטיביות. נח מאד, חסכוני מאד ובטיחותי. אתה יכול להשיג את המישילין ב 350 לצמיג. צמיג מעולה כמו שתוכל לראות בלינק שצרפתי.

הגודייר הוא די עלום שם, ללא ביקורת אחת, וככל הנראה יהיה משמעותית פחות טוב בכל פרמטר מהמישלין. למרות זאת במחיר של 250 לצמיג בהחלט מדובר בהתלבטות... אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב עוד 3-4 שנים הייתי ממליץ על המישלין. אם יש סיכוי שתוך שנה תחליף, לך על הגודייר.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

הקישורים שנתת אינם רלוונטים -

הגודייר הוא מתת דגם אחר של הסדרה. וממש לא מדובר בצמיג עלום שם.

המישלין הוא גרסאת "כל העונות".

• תוכן חדש...