Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עט כדורי טוב

I.G
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי כ- 4 שנים ו2.5 החלפות דיו הפארקר (הפשוט, זה של ה-30 ש"ח) שלי מראה סימני גסיסה. שימש אותי כמעט לתואר שלם ועבודה (במקביל, עובד כמהנדס) המנגנון נתקע, נראה שנשחק הפלסטיק.

אני אוהב את הפארקר כי נוח להחזיק אותו, רושם חלק, הדיו לא נמרח והמנגנון, כשעובד, עובד.

אני מחפש עט חדש. אני מכיר שיש כל מיני עטים פנסי שמנסי עם עיטורי זהב ושטויות שבתאכלס עם אותו מנגנון כמו הפארקר שלי- אז לא כאלה.

אני מחפש עט שיהייה נוח כמו הפארקר והמנגנון שלו עמיד יותר (נפתח בלחיצה, לא אוהב את אלה שצריך לסובב או את אלה עם הפקק שכל הזמן נופל והולך לאיבוד)

מוכן להשקיע 100-150 ש"ח, אפשר בהזמנה מחו"ל.

תודה לעוזרים :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

עט פיילוט שחור/כחול/אדום/ירוק עם כפתור (ביקשת עט כדורי, לא?).

בתקציב שלך אפשר לקנות כמות מסחרית של כאלה.

עט פנסי שמנסי עדיין שם דיו על נייר (אתה יודע מה שם דיו על נייר בצורה יותר טובה? מדפסת), בדיוק כמו שעון קסיו דיגיטלי ופאטק פיליפ עדיין בסופו של דבר מראים שעה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בעצם - מה אכפת לך להחליף עט כל שנתיים - שלוש?

אתה יכול לחפש דגמים יותר יקרים של פארקר.

אישית אהבתי בעבר LAMY, יש לי אחד שנבדק כעת ופועל אחרי 40 שנה כמו חדש (שימש אותי שני תארים ועוד) וצריך להיות לי עוד אחד זהה, אבל אני לא מוצא אותו כעת. אין לי מושג מה קורה עם LAMY חדשים.

אני אוהב לכתוב בעטים נובעים, אבל הם מאוד לא פרקטיים, ואני תמיד חושש לאבד אותם. בסופו של דבר כיום אני כמעט לא כותב (כל עבודתי מתועדת בהדפסה), והעטים משמשים אותי בעיקר לחתימה על מסמכים.

אבל האמת היא שהעטים השימושיים ביותר הם פיילוטים ודומיהם, עם החסרון שהם בנוים עם מכסה ולא עם כפתור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ל x-pen יש דגמים של עט כדורי מאוד נחמדים ובמחיר סביר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

תודה.

קישורים לאתרים אקראיים יתקבלו בברכה (לפחות שאני אבין על איזה דגם בדיוק מדובר. איך הם נראים)

אא, ועט פנסי שמנסי שם דיו על נייר. לא על אצבעות, על הבגדים או על התיק. אחרי שנים של הנפת עטים עברתי את כל הפשוטים. אף פעם לא סיימתי את הדיו והרבה פעמים זה נגמר בזה שהעט נזל או המנגנון נתקע איכשהו. ממש מציק כשבדיוק צריך לרשום משהו.

עריכה אחרונה על ידי I.G

פורסם

יש לי כזה (הראשון מלמעלה):

http://www.x-pens.com/index.asp?module=catalog&item_id=5&c_id=17&sub_c_id=73

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

אם אתה אוהב עטי פרקר - יש לי את הפרקר הזה למעלה מ-15 שנים.

מלבד החלפת מילוי, מדובר בעט שלא גוסס והמנגנון כמו חדש.

הכרית הירוקה זו תוספת של הילדה, שמאוד אוהבת לקשקש איתו.

עדכון - הנה הדגם

http://silverlinepromotions.co.uk/products_item/parker-vector-rollerball-pen/

P1210185 (Large).JPG

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

תודה.

שוב מזכיר - כדורי (לא מילוי ג'ל) ובאזור ה-100 ש"ח עם מנגנון שמחזיק לאורך זמן.

יש פה כמה הצעות טובות שאני רוצה לבדוק (הפארקר ווקטור והX-Pen לג'נד). הלאמי ראיתי כמה נחמדים, אבל מה שנכנס בתקציב לא הרשים אותי.

פורסם
תודה.

שוב מזכיר - כדורי (לא מילוי ג'ל) ובאזור ה-100 ש"ח עם מנגנון שמחזיק לאורך זמן.

יש פה כמה הצעות טובות שאני רוצה לבדוק (הפארקר ווקטור והX-Pen לג'נד). הלאמי ראיתי כמה נחמדים, אבל מה שנכנס בתקציב לא הרשים אותי.

אם החלטת לרכוש את הפרקר - אל תרכוש מEBAY.

יש פרקרים תוצרת הודו וכל מיני מדינות במזרח שהאיכות ירודה ביותר ולא מתקרבת לאיכות היצור הבריטית שהייתה.

הזמנתי חבילת פרקר VECTOR לכל העובדים במשרד (תוצרת הודו), האיכות ירודה ולא דומה בכלל למה שקיים אצלי.

די מהר כולם הגיעו לפח אחרי שימוש לא אינטנסיבי.

נסה למצוא את הפרקרים שיוצרו בזמנו בבריטניה.

בהצלחה.

פורסם

מתעלק, מישהו יכול לעשות סדר במותגים, מה יותר טוב פרקר או לאמי, מה הדגמים המומלצים? אילו "טכנולוגיות" יש בעטים כיום? אני מחפש עט כדורי בתקציב של200-400 ש"ח.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אין פחות או יותר טוב. מה שחשוב הוא הישיבה הנוחה ביד וזרימת דיו לפי נוחיותך. אלה משתנים בין הדגמים והסדרות השונות של כל יצרן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם הפארקר שלי יוצר בUK.

המנגנון של הוקטור אמור להיות יותר טוב מהפשוט? או שהעלות הנוספת ההיא על העיצוב והחומר של הקייס?

בנוסף, לא הבנתי אם הוקטור הוא עם מכסה או כפתור

פורסם

ןרטוא סן סדרה גדולה ומגוונת, מאופיינת בקו ישר ובקליפס בצורת "גג". יש ביניהם עטים נובעים ורולרים עם מכסה, ויש כדוריים עם כפתור.

• תוכן חדש...