Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! בשעה טובה פותח כאן שרשור ראשון אחרי הרבה זמן שרוצה להתקין מערכת ברכב שהוא שלי.

ברשותי דייהטסו סיריון 2008 עם מערכת מקורית, בנוסף לHU 1DIN סיני שקר-כלשהו.

תכננתי להוציא בסביבות ה1000-1200 ש"ח על כל הסיפור כולל התקנה.

HU כבר בדרך אלי מדובר בדגם pioneer deh-x2750ui [עלה 340 ש"ח]

עכשיו מכיוון שהפלסטיקה ברכב היא לא איכותית בלשון המעטה, ירדתי מעניין הסאבוופר כי לא בא לי שכל הפלסטיק ירעד ויקרקש.

חשבתי על ביטול הרמקולים בדלת האחורית לגמרי, והחלפה של ה4" מקדימה בדשבורד והתקנת 6x9 במגש האחורי.

לגבי ה4" ראיתי מס' דגמים ביניהם:

jbl cs-742 [מחיר 225] , JBL gt5-402 [מחיר 199] , JBL gt6-4 [מחיר 268]

לגבי 6x9 גם התלבטות בין morel tempo 6x9 [סביב ה530 ש"ח] ובין

JBL GTO938. שעולים 320 ש"ח.

על שניהם קראתי רק דברים טובים בפורום, על הJBL קראתי שהבאס קצת יותר מפציץ ולכן יותר קרצו לי כי זה עיקר תפקידם בכח [לעומת ה4" מקדימה.]

לסיכום אגיד שאני יותר מפתוח להצעות אחרות/חדשות/שונות וגם עם ראש פתוח ליד 2.

אני שומע בעיקר מוזיקת היפ הופ [עשירה בבאס] אך גם מאד נהנה ממוזיקה יותר רגועה עם details בסאונד כמו גיטרות סקסופון וכו' לכן מחפש משהו שיתן מענה גם לזה ולא רק בום בום בום. [נוטה לאיכות ולא לפוזה.]

תודה מראש!

• תוכן חדש...