Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות ראשונה מפג'ו 208 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק רציתי להוסיף את ההתרשמות האישית שלי :) בחרנו בדיוק באותו רכב (לא קיבלתי עדיין).

לדאש בטוח מתרגלים, אבל עדיין, היה יכול להיות הרבה יותר מרשים ובקלות, זאת נקודה מעצבנת מבחינתי.

בקרת אקלים נראית יפה יותר (ב-GTI יש), אבל בתכלס דיי מיותרת.

אחרי 5 שנים עם חיישני רייברס אני לא יכול בלי. יותר נכון, לא רוצה בלי.

יש מערכות בטיחות שקיימות בדגם המאובזר באירופה, ואילו בפרובינציה הקטנה שלנו כמובן שחוסכים אותן מאיתנו. גם נקודה מעצבנת, אבל החבילה הכוללת, כאמור ללא מתחרות (לטעמי).

תרגיש חופשי לעדכן לגבי הצריכה, גם אם מדובר בנתונים התחלתיים, מאוד מסקרן...

הבעיה הרצינית היחידה שאני מוצא ברכב היא ירידת ערך מטורפת.

זה לא הפריע לך?

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק פתחתי את:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?577295-%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A8%D7%9A-%D7%A6%D7%A8%D7%A4%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%94%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%A0%D7%95-%D7%9C%D7%97%D7%A9%D7%95%D7%91

אז לשאלתך, אני לא חושש ברמה כזאת שאני לא אבצע עסקה שלדעתי היא הטובה ביותר בהפרש ניכר.

ה-207 המקבילה ל-C3 שווה היום 53K. אני לא זוכר את המחיר המקורי, אבל בהנחה שהוא בסביבות המחירים המתוארים בקישור, זה אכן פער משמעותי לרעת הפיג'ו. אני חושב שיש לכך 2 סיבות מרכזיות, האחת ירידה חזקה בעקבות הצגת ה-208, והשנייה ירידה חזקה בעקבות הצגת ה-208 החדשה. אבל זו רק דעתי, אין לי נתונים.

[URL="http://www.kra.co.il"]מאמרים[/URL] קצרים מכל עולמות התוכן.

פורסם
יש רכב כזה לאישה, אלא שמדובר בדגם שלפני מתיחת הפנים.

הגיר הוא באמת החיסרון המהותי ברכב, ועזבו עכשיו al4 או לא, הוא פשוט זועק לעוד הילוך או שניים, לא נעים לשייט איתו מחוץ לעיר.

יצא לי לראות במקרה רכב כזה עם מספר זר, והוא היה מאובזר להפליא, עם גג פנורמי ופנים משודרג ומעוצב להפליא. אצלנו רגילים לשחור משעמם.

ברכב שלנו דווקא יש חישוקי 16, תמוהה בעיני הירידה במידה.

הייתי שמח לבחון את השילוב של המנוע והגיר החדשים.

אגב, הרכב בעל פח וצבע מאוד עדינים, הוא חוטף בקלות דנטים מרכבים אחרים. לתשומת לבך.

ותתחדש!

לך תדע אולי עשו את זה בגלל שהחישוקי מגנזיום שלך ולי יש ייקר את מחיר המכונית וככה הצליחו להוזיל אותה (אומנם לא משמעותית) אבל בכל זאת...וכן מאוד חסר עוד שני הילוכים למה היא דיי מרעישה בשיוט של 100.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

טוב אז עדכון קל לאחר כ 800 קילומטר עם הרכב.

הנסיעה עם הרכב היא משולבת ערוני ובין ערוני רוב הזמן, מזגן דלוק כל הזמן, ECO סגור כל הזמן והרגל אוהבת ללחוץ על דוושת הגז.

בנוסף זאת התקופה שלקח לי להתאים את עצמי לאופי הפעולה של הגיר והמנוע.

לאופי הנהיגה הזה, אי אפשר להגיד שהצריכה רעה, אבל היא גם לא טובה כמו שציפיתי. מחשב הרכב מראה 8.5/100 מתחילת הדרך שזה 1/11.76, אבל במילויי הדלק הצריכה יצאה 1/11, טיפה יותר נמוך.

אתמול עשיתי איפוס ונהגתי בדרך הרגילה אבל בלי מזגן ועם ECO, ועם לחיצות מתונות יותר, וקיבלתי בין עירוני 5/100 ומשולב 6/100

שהם 1/20 ו 1/16.6 בהתאמה. אם נקביל את זה לצריכה האמיתית, אפשר לצפות שנהיגה חסכונית יותר יכולה לתת תוצאות קרובות להצהרות יצרן.

דבר נוסף, ביום שבת, רציתי למלא אויר בגלגלים וכשהתחלתי למלא, כל הגלגלים היו על 3 bar כאשר הנחיות יצרן הם 2 לאחורה ו 2.2 לקדימה. זאת אומרת שנהגתי כ 750 קילומטר על גלגלים מנופחים מידי. אני מניח שיש לזה השפעה על צריכת הדלק. בכל מקרה המדידה לאחר האיפוס היא במדדים הנכונים. מיותר לציין שהנהיגה הפכה עוד יותר נוחה ועכשיו אני באמת יכול להגיד שלמרות שזהו רכב סופר מיני, הוא אחד הרכבים היותר נוחים שיצא לי לנהוג בהם.

עריכה אחרונה על ידי ORrrr

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

להבנתי, לחץ אויר עודף משפר את צריכת הדלק ואת האחיזה. עד כמה שאני יודע הרכבים נשלחים מהמפעל עם לחץ אויר עודף ובמקרה שלך הוא לא נבדק ותוקן לערך המתאים לפני המסירה.

לגבי הבדלים בציכת הדלק. אופי הנהיגה (מזגן, לחיצות וכד') משפיע מאוד על התוצאה ולכן מה שאתה מתאר הגיוני. מה שחסר במידע שרשמת הוא האיזור שבו אתה מסתובב. נהיגה יומיומית באזור מישורי לא דומה להררית וגם לכמות הפקקים יש השפעה גדולה, מן הסתם.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

הזמנתי היום מהמשלוח הקרוב שיגיע לארץ, לשמחתי האוטו יגיע עם גלגלים 16" ולא 15" כמו שהוצע עד עכשיו.

חוץ מזה כל השאר רגיל.

שמח לשמוע שאתה נהנה ממנו. גם אהבתי את הנהיגה מאוד מהנסיעת מבחן.

פורסם
16 בתוספת מחיר? היית צרייך לבקש במיוחד?

רק הערתי בפני סוכן המכירות ש16" היה יותר מתאים לרכב והוא אמר לי שבמשלוח הבא יגיעו דגמים שנקראים 208 PRO או מה שזה לא יהיה עם ה16".

המחיר של המבצע ב96900 היה רק על דגמי 208 הראשונים שהיו בארץ עם 15" והדגם שנכנס עכשיו אמור לעלות 98900.

פורסם

- ללא חיישני רוורס (צריך להתמקח עליהם, ואני הייתי רוצה לראות גם מצלמת רוורס/חיישנים קדמיים בברירת מחדל)

לא מבין את האובססיה למצלמות רוורס ברכב כזה קטן.

פשוט מיותר, כמו גם החיישנים הקדמיים.

שכחנו איך לחנות?

• תוכן חדש...